Home ЛЮБОПИТНО Четири заклинания на будистките монаси (здраве, щастие, любов, пари)

Четири заклинания на будистките монаси (здраве, щастие, любов, пари)

by admin

Четири заклинания на будистките монаси (здраве, щастие, любов, пари)

11 (1)

Будизмът е учение изпълнено с мистика и в днешно време печели все повече и повече последователи по целия свят. Една от основните асоциации, свързани с будизма са неща като„мъдрост“ и „самоконтрол“. Освен за духовно усъвършенстване, в техните учения съществуват и техники, които са практически заклинания, целящи да постигнат реални резултати като любов, здраве, пари или щастие.

Заклинанията имат невероятна сила. Но преди началото на ритуала трябва да постите поне едно денонощие и да медитирате минимум 3 часа. След това действате така, както изисква всяко заклинание.

За любов

Постете и медитирайте цял ден. След това, като настъпи нощта, седнете в тъмна стая и шепнешком повторете четири пъти: „то-до-си-роан-ват мон-ран“.

Този ритуал трябва да се извършва 3 вечери под ред. Пригответе се да обичате и да бъдете обичани. Запомнете, че заклинанието не действа веднага. Ето защо, за да затвардите резултата, трябва няколко пъти месечно да извършвате подобни процедури. Най-добре е цикълът от заклинания да започне при пълнолуние.

За щастие

Постете един ден и една нощ. Преди да си легнете, медитирайте. Сутринта, едва събудили се прочетете заклинанието, като бавно разчленявате думите: „ло-ан-антафари“. По време на четенето си мислете за нещо приятно. Ритуалът трябва да се повтаря една седмица.

За здраве

Постете и медитирайте цял ден, докато дойде вечерта. При това си мислете за това, как тялото ви се изпълва със здраве, вие ставете по-бодри, по-силни и по-жизнерадостни. На следващия ден, още преди изгрев слънце, бавно произнесете: „чуне-до-алма рунг-нинд“. Повтаряйте това заклинание всяка сутрин в продължение на 10 дни и вече на единайстия ден ще почувствате, че силите и здравето ви са се утроили.

За пари

По време на еднодневно постене и медитиране се помолете за онези дребни неща, които бихте направили достатъчно пари – за благородни цели, за хора, на които бихте помогнали. Точно в полунощ вдигнете ръце над главата си и произнесете отчетливо „кунг-ро-но алма ни-ло-та-вонг“.Повтаряйте заклинанието един път седмично в продължение на 3 месеца.

Всички заклинания се четат така, че гласните букви да вибрират.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

(Visited 354 times, 1 visits today)
Да го споделим с приятели 🙂

Related Articles