90-годишна жителка на Норвегия пророкува началото на Трета световна война

предсказание

През 1968 г. 90-годишна жителка на норвежкия град Valdres е осенена от, както тя самата казва,   Божествено видение, което по-късно  споделя с евангелиста Emanuel Minos. Той изслушва пенсионерката, записва думите й, но понеже му се сторили неразбираеми, ги запазва за по-добри времена.

Днес,  четиридесет години по-късно, Minos разбира, че трябва да сподели със света това. Спомените му са публикувани в Before it’s news:

„Видях света преди идването на Исус и началото на трета световна война . Видях целия свят и всички европейски държави, включително Норвегия.  Видях какво ще се случи точно преди пришествието: бедствия, каквито  никога не е имало.

Първо, преди да започне III-та световна война, в света ще се възцари мир. Мир между суперсилите на Изтока и Запада, който ще се задържи много дълго време (не забравяйте, че  през 1968 г. „Студената война“ е в разгара си).

През този период, много страни ще се разоръжат, така че няма да са готови за война. Третата световна ще започне, когато това най-малко се очаква , и там, където никой не може да си представи.

Второ, християните ще станата равнодушни. Те ще се дистанцират от истината, ще затворят сърцата си за проповедите. Вече няма да им е  интересно, както преди,  да слушат за грях и благодат, Божия закон, и Евангелието. Вместо това те ще  изберат просперитета. Ще бъдат важни успехът, притежаването на материални неща – това, за  което Господ никога не е споменавал. Църкви и молитвени домове ще са  празни. Вместо проповеди, с които сме свикнали от детството – „вземи кръста си и да следвай Исус“ – в  църквата ще има развлечения. И ситуацията ще се влошава до Неговата повява.

Трето, чака ни морален упадък, с който Норвегия никога не се е сблъсквала. Двойките ще живеят заедно без брак. Порочен живот преди брака и изневяра след сватбата ще бъдат нещо обичайно, и обществото ще поощрява това. Тази практика ще проникне дори в християнските среди, и християните ще я приемат.

Телевизията ще се превърне в разрушителна сила, която учи хората да убиват и да се унищожават взаимно. Ще е страшно да се излиза навън. Хората ще повтарят това, което виждат. Ще има много  телевизионни „станции“  (тя не е знаела думата „канал“). Всички те ще са пълни с насилие. И хората ще го имат за забавление. Ще се показват ужасни сцени с  убийства и разрушения. Ние ще гледаме секс сцени, на телевизионния екран ще се показва всичко най-интимно, което се случва в брака. Ще се убедите сами. Всичко, което сме имали, ще изчезне, а пред очите ни ще се случват само най-неприлични неща.

Хората от бедните страни ще се преместват в Европа (през 1968 г. няма такова нещо като „имиграция“). Те ще стигнат до Скандинавия и  Норвегия. Ще са толкова много, че местните жители ще ги мразят и ще бъдат груби  с тях. Те ще бъдат третирани като евреите преди Втората световна война. Тогава чашата с нашите грехове ще се напълни до горе. “

При тези думи от очите на пенсионерката потекли сълзи: „Аз няма да  видя това, но вие ще го  видите. Ще дойде  Исус идва  и ще избухне III световна война.  Това ще бъде кратка война, но всички войни, които съм виждал преди, ще изглеждат като детска игра. Всичко ще свърши след експлозията на атомната бомба. Въздухът ще бъде толкова замърсен, че никой няма да бъде в състояние  дори да диша.

Ще пострадат няколко континента – Америка, Австралия,  Япония и други богати държави. Водата също ще бъде замърсена. Ние вече няма да  сме в състояние да обработваме земята. Останалите богаташи ще се  преместят в бедните страни, но те ще бъдат третирани по същия начин, както те се отнасяха към дошлите бедняци.

Радвам се, че няма да видя това,  но когато дойде такова време, трябва да имате смелостта да кажете на всички. Това е откровение, което получих от Бога, и по мое виждане,  няма нищо, което е  в противоречие с Библията. Всеки, който е получил опрощение на греховете си и вярва в Господ Исус, ще бъде спасен. „

Ако Ви харесват публикациите ни моля помогнете ни да ги популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Visited 803 times, 1 visit(s) today

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *