6 паранормални истории, за които няма обяснение

дух

Вероятно няма човек, който като дете да  не е  слушал, завивайки се  под одеялото, страшни истории.

И, разбира се, ние се успокояваме, че това са просто приказки. Но  в реалния живот се случват странни събития, за които няма  обяснение.

1. През 1995 г. един човек на име Тери Котъл извършил самоубийство, като се застрелял в главата. Сърцето му като донор на органи било  трансплантирано на  57-годишен мъж на име Сони Греъм. Но Сони не знаел до какви фатални последици ще доведе това .

Сони се запознал с вдовицата на Тери, за да й благодари за спасяването му, и веднага се влюбил в нея. Те сключват брак през 2004 година. След четири години брак Сони споделя същата съдба като своя „спасител“ – той се застрелва.

2. През 1976 г. служителят в  болница Allen Shouveri извършва брутално убийство – той намушква своята сътрудничка Тересита Баса,  а след това изгаря тялото й. Доказателства за неговото престъпление разследващите обаче нямат  достатъчно. Всъщност, единственият свидетел на убийството  е Тересита.

Една година след трагичните събития  друга служителка в  същата болница Реми  Чуа признава, че  е видяла призрака на Тересита да  броди из сградата по коридорите. Малко след това с Реми започват  да се случват странни неща. Тя започнала да пее песни, които преди това не е знаела и се скитала из болницата, сякаш е в транс.

Една вечер Реми заговорила с близките си с гласа на  Тересита и казва  името на убиеца й. Тя също така казала какви неща Shouveri е откраднал от дома й. Когато полицията обискира дома му, наистина открива неща, които преди принадлежали на убитата. Мъжът бил принуден да признае всичко. И досега никой не може да обясни какво се е случило с Реми и как е успяла да разбере за откраднатите вещи.

3. През 1973 г.   момче на име Грег Гарет си играе в двора на дома си в град Enfield, Illinois, когато изведнъж е нападнат от нещо, което не отговаря на описанието на нито едно животно, известно на науката.

Така се ражда легендата за мистично чудовище.  Всеки, който се сблъсквал с това същество, го  описва по един  начин: три крака, височина  метър и осемдесет, с огромни лапи и нокти като Тиранозавър Рекс и блестящи червени очи със  странно сияние.

4. Никой не искал да повярва на Дорис Бизър. Тя е хронична алкохоличка, която тормози децата си, защото самата тя като дете е подлагана на унижения. Всичко се променя, когато няколко изследователи на паранормални явления стават свидетели как Дорис се бори с някаква „същност“, която според жената, постоянно я преследва.

Първоначално изследователите възприели  историята на Дорис скептично, но по-късно се съгласили да я наблюдават. За всеобща изненада Дорис  започнала да  произнася проклятия срещу три невидими същества. Изведнъж около жената   се образува аура.  Около нея  се появява и мистериозна зелена мъгла. Един изследовател дори припаднал. Но и след това никой не може да обясни какво се е случило в къщата на Дорис.

5. Когато 18-годишната Кариса Глен се премества в Англия, тя започва да чувства нечие невидимо  присъствие в апартамента си в Корнуол. Говорело се , че в него се е вселил предишния наемател.

Освен това  момичето имало пристъпи на лунатизъм, а още когато се нанесла в апартамента, започнал да я  преследва един и същ кошмар – в съня си тя се виждала обесена.

Един ден, връщайки се у дома след парти, Кариса заспива и никога повече не се събужда. По-късно тя е намерена в апартамента си, обесена на шал.

6. Една нощ, журналистът Брайън Бетел седял в колата си, паркирана до местното кино, когато се приближили две деца. На външен вид те не били на  повече от десет години, но след като Бетел ги видял, изпитал внезапно и необяснимо чувство на страх.

Децата му казали , че искали да гледа филм, но  забравили парите си у дома. Те поискали Бетел  да ги закара у дома. Журналистът погледнал децата и занемял –  очите им били напълно черни. Заеквайки и извинявайки се той запалил колата и се приготвил да потегли. Тогава децата закрещели гневно: „Ние не можем да влезем, ако не ни позволите! Пуснете ни!“  Но Брайън потеглил.

В своя интернет блог той споделил тази ужасна история, а хора от цял ??свят добавяли коментари, в които описвали подобни срещи с „демонични деца.“

If You Read These 6 Unexplained Paranormal Stories, You Won’t Sleep Tonight

Ако Ви харесват публикациите ни моля помогнете ни да ги популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Visited 1 157 times, 1 visit(s) today

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *