10те най-известни паранорламни феномена

Alltime10s решиха да направят списък на десетте най-ужасяващи истински „призрачни истории“. Какво мислите за тези ситуации? Можете ли да им дадете някакво обяснение?  Мостът Овъртън В рамките на 50 години близо 600 кучета са се самоубили, скачайки от този шотландски мост. Първият подобен случай е регистриран през 50-те години на 20. век. Според очевидци някои от спасените животинки са се опитвали да скочат повторно.

Мостът Овъртън  Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/neobyasnimi-paranormalni-fenomena.35975.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Стая 428, Университета на Охайо От тази стая, която в момента вече не се използва, са се чували най-различни звуци. През 1995 г. студентите твърдят, че са виждали призрачни привидения и движещи се обекти.

Стая 428

 

 

 

 

Чупа-чупа

Хора, живеещи в бразилска гора, твърдят, че са виждали мистериозни летящи метални обекти. Светлината, която излъчвали, причинявала болезнени изгаряния и дори смърт.

 

chupachupa32hjk

Призрачните релси в Сан Антонио

Невидима сила изблъсква заседналите вагони до безопасно място по време на железопътен инцидент през 1938 г. 22 деца са загинали на това място, когато влак блъска училищен автобус. По спасените вагони са забелязани миниатюрни отпечатъци.

Призрачните релси

 

Призрачните релси
Призрачните релси
Призрачните релси
Призрачните релси

Близначките Полък

През 1957 г. сестрите Джоана (11 г.) и Джаки (6 г.) Полък загиват трагично в автомобилен инцидент в Нортъмбърленд, Великобритания. Две години по-късно майка им ражда близначките Дженифър и Джилиан. Именно тогава започват странните съвпадения.

Близначките Полък
Близначките Полък

По-малката близначка Дженифър има родилни белези по тялото си точно на същите места, на които и Джаки e имала. Близначките започват да искат играчки, принадлежащи на покойните момичетата, за които няма как да знаят, че съществуват, тъй като родителите ги били скрили след трагичния инцидент. Дженифър и Джилиан дори помолили да ги заведат до определен парк, в който никога не са ходили, но който техните починали сестри посещавали.

Лицата от Белмез

Върху бетонния под на испански дом, построен върху гробище, започнали да се появяват лица. Въпреки че многократно са били премахвани, а подът – пренареждан, лицата не спирали да изникват.

Лицата от Белмез
Лицата от Белмез

 

Стъпките на Дявола

В рамките на няколко дни през 1855 г. по заснежената повърхност в Британия (в рамките на около 160 км) са забелязвани отпечатъци, подобни на копита. Изглежда съществото се е качвало по покриви, ходели е по стени и е прекосявали 3 км водна площ.

Стъпките на Дявола
Стъпките на Дявола

Корабът Оранг Медан

През 1948 г. е изпратен бедствен сигнал и морзов код от холандски кораб. Съобщението гласяло “всички офицери са мъртви” и “аз умирам”. Когато спасителните отряди достигнали плавателния съд, те заварили целият екипаж мъртъв. По лицата на жертвите бил изписан истински ужас.

Корабът Оранг Медан
Корабът Оранг Медан

 

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Visited 759 times, 1 visit(s) today

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *