Жива вода – физик зарежда водата с музика

жива вода

Биоактивираната вода, твърди ученият, притежава уникални лечебни свойства и може да се използва като помощно средство в традиционната медицина. Водата се зарежда с произведения на Бах, Моцарт и други велики музиканти.

Целителната субстанция

За това, че водата притежава памет и качествата ? се подобряват или влошават в зависимост от характера на запечатаната в нея информация, са знаели още древните знахари и шамани, практикуващи въздействие върху енергийната структура на водата.

 Жива вода - физик зарежда водата с музика

Уместно е да си спомним и народния фолклор, когато водата е лекувала ранени и е връщала хора от оня свят. Може да се отнасяме колкото искаме скептично към това, но едва днес вълшебните свойства на водата не изглеждат толкова приказни. Водата е жива субстанцияА човекът е водно същество – според науката над 70% от нашето тяло се състои от вода.

Специалистът по лазерни технологии Владимир Иванов от Алмати под ръководството на професора и доктор на науките Гурам Пичхадзе провежда експерименти с вода и други течности от много години. Той твърди, че водата има невероятен потенциал. Необходимо е само тя да се активира, а положителните свойства на биоактивираната вода може да се използват за оздравяване. Водата вероятно е и панацея срещу всички болести.

„Преди година и половина имаше ужасен случай. Мой приятел попадна в реанимацията след катастрофа и травмите му бяха несъвместими с живота. Преди това той казваше: „Не вярвам в биоенергетиката.“ Активно му давах вода и той започна да се оправя. Лекарите дори се учудиха, че толкова бързо. Звънна ми, казва: „Повярвах в биоенергетиката!“

Физикът дори създал таблица, подобна на Менделеевата, в която е подредил параметрите на течностите и тяхното влияние върху седемте основни чакри на човека. Всяка течност, независимо минерална вода или алкохол, има свое влияние върху човешкия организъм. Течностите в зависимост от техния състав могат да влияят както положително, така и отрицателно, тоест могат да нанесат вреда на здравето.

Класиката на помощ

Иванов предлага методика за получаване на вода с необичайни свойства. Основното при нея е използването на музико- или арт терапия. Известно е, че водата може да възприема звуковите вълни. Ученият смята, че човек чува музиката не толкова с ушите, колкото с чакрите на енергийното тяло.

„Беше разработен алгоритъм как действа екстрасенсът, само че вместо екстрасенс е музикалната програма. Получих невероятни резултати. За начало опитах да активирам физиологичен разтвор и ампула витамин С. Изясни се, че при болни аурата се възстановява напълно. Водата се зарежда до определен потенциал, след това има още един етап и така тя трябва да премине пет етапа, 90 часа непрекъснато въздействие.“

Музикалната програма за активиране на водата е записана на дискове. Но не всяка музика активира позитивно водата.

„Използвам например „Лунната соната“ на Бетовен, „Болеро“ на Равел, „Годишните времена“ на Чайковски, също Бах, Моцарт, Шуберт. Но тук трябва да работи елемент на ясновидство, за да избереш необходимите фрагменти, които да резонират, тоест позитивно да коригират аурата. Музиката бива неутрална – слушаш или не слушаш, все едно. Има активно-негативна – например рок, а има позитивна – с такава аз зареждам водата.“

Евтин начин

Лечението на всяко заболяване е невъзможно без възстановяване на енергийния баланс на човека, смята Владимир Иванов. Биоактивираната вода може да отстрани тези нарушения – обикновена вода с подобрени качества. Тя въздейства положително върху състоянието на течната среда на човека, тоест кръвта.

Водата също има важно значение за нормализиране на обменните процеси в организма. Физикът с помощта на уреди прави снимки на аурата на човека преди и след приема на вода. Нагледно се вижда как се променя аурата и става пълната корекция на човешкото биополе.

Методът за активиране на водата се вижда от неговия автор като едно от направленията на интегралната медицина, а също като прост и евтин начин за оздравяване. Най-удивителното било, че биоактивираната вода е способна да съхрани свойствата си в продължение на много дълго време. Руски учени също са се опитвали да постигнат този ефект. Сред тях са академикът и легенда на световната медицина Влаил Казанчеев от Новосибирск.

„Ходих в Новосибирск и донесох вода и течности на четири години и на месец – казва Владимир Иванов. – Стана ясно, че независимо от срока на съхранение течностите задържат положителния заряд.“

Ученият разказва, че на друго място не е успявал да задържи потенциала на водата – след активиране тя трябва веднага да се изпие, а в Новосибирск течностите издържали четири години, две замразявания и само кипенето я убивало. Физикът разказва, че е провеждал експерименти с плъхове, отровени с пестициди. Оказало се, че водата притежава детоксикационен ефект. Владимир Иванов казва, че водата му се търси от най-различни хора. Той не отказва на никого и казва, че за това „не може да вземе нито стотинка“. Ентусиастът е сигурен, че представители на традиционната медицина в бъдеще ще повярват в потенциала на водата.

инфо:http://fresh-science.com/

Ако ви харесват побликаците споделяйте ги с бутончетата по долу. Така ще спомагате на сайта да се развива и давате възможност и на други да прочетат това което вас ви е впечатлило!

С благодарности otvad.com

Visited 454 times, 1 visit(s) today