Възходът на Аполион 2012: Съвременната наука на Бдителите & Белегът на Звяра

[ad_1]

Преди около една-две години съпругата ми Нита повдигна тема, която не бях обмислял дотогава. Тя попита дали библейският Белег на Звяра може да е конспирация, служеща си с биотехнология под формата на изкуствен вирус – биологично оръжие. Теорията ѝ беше увлекателна. Окултен елит, действащ зад правителството на САЩ, разработва вирус, който е кръстоска между човешко и животинско заболяване, да кажем напълно нова и силно заразна грипна мутация, и умишлено го пуска в обществото. Настъпва пандемия и периодът между заразяването с вируса и смъртта е около 10 дни. При десетки хиляди мъртви само за няколко седмици и смъртността, покачваща се с часове, отвсякъде се извисява плач за лекарство. Тогава като по чудо правителството излиза с ваксина. Единствената уловка е, обясняват те, че поради естеството на животинско-човешкия щам „лекарството” пренаписва генетиката на човек, така че той не е вече напълно човек.

Мисълта на Нита беше, че тези, които получат антидота, стават част от „звяра” и оттам заглавието „Белегът на Звяра”. Вече „не напълно човек” би значело и – според тази рамка – че индивидът вече не може да бъде „спасен” или да отиде на небето, което обяснява защо книга Откровение казва „които получават белега”, са прокълнати завинаги, и обяснява също така защо Нефилимите също не могат да бъдат изкупени. Ако човек си представи глобалния хаос от една такава пандемия, става ясна идеята как Антихристът „принуждава всички”, както малки, така и големи, да получат този белег. Когато погледне в очите на умиращите деца, родители, или половинката си, на човек би му било невероятно трудно да си позволи да умре или да подтиква другите да направят същото. Накрая, този сценарий би означавал, че никой няма да може да „купува или продава” без белега от лекарството поради нуждата от карантина за всички неваксинирани, изпълвайки по този начин всички аспекти на пророчеството за Белега на Звяра.

За да разбера дали науката зад тази абстракция би била толкова приемлива, колкото изглежда на повърхността, се свързах с Шарън Гилбърт. Това беше тревожният ѝ отговор: Том, какво е човешко? Доскоро повечето от нас с готовност биха отвърнали, че сме човеци. Аз и ти, можем да твърдим, сме хомо сапиенс: изправени, двукраки хоминиди с 23 двойки съвпадащи хромозоми и пъргави палчета, способни да се противят на дланта, което ни позволява да хващаме фините сечива, които високоразвитият ни двулобов мозък разработва.  Човеците, можем да твърдим, стоим като владетели на Земята, загледани надолу от върха на една пирамида, състояща се от всички растителни и животински видове. Припомняме на читателя, че естественият подбор е развил човечеството във висш мислител и деятел, чрез което ни е дарил с царски привилегии, но и безкрайна отговорност.

Библията би отнесла това определение много по-далеч, разбира се, добавяйки че човечеството е единствената част от Божието творение, оформена от ръцете Му, а не само изречена в съществувание, и че аз и ти носим униклания отпечатък на Бога, тъй като сме създадени „по Негов образ”. (Битие 1:27)

Много членове на „просветеното научно братство” вероятно биха възразили на предното твърдение. Те, всъщност, са предефинирали човека. Също както съвременният Прометей на Шели – Виктор Франкенщайн – днешните молекулярни магьосници си играят на „бог”, не като зашиват гниещи трупове, а чрез реформиране на самата ни същност: нашата ДНК.

Т. нар. „Постмодерен човек” е литературно наименование, но се е развило в образна метафора, представлявайки колективен образ на усъвършенствано човечество отвъд генетичните ограничения. Трансхуманизмът, известен още като движението Х+ си представя една по-висша форм ана живот, превъзхождаща Homo Sapiens в полза на Homo Sapiens 2.0 – биотехнологична идея, която смесва първоначалния човешки геном с животинска и/или синтетична ДНК.

Въпреки че такива твърдения изглеждат като научна фантастика, те всъщност са научен факт. От десетилетия в лаборатории се създават химерични комбинации от животинска, растителна и дори човешка ДНК под предтекста на медицински изследвания. Обявената цел е подобряване на човешката участ чрез лекуване на заболявания, но тази благовидна маска крие вътрешна, сардонична гримаса, която следва един древен план да се смеси съвършеното създание на Бога със семето на паднали ангели: „Ще бъдете като богове’.

Ти и Нита говорите от сърце по темата, когато предупреждавате за ден, в който истинските човеци може несъзнателно да приемат трансхуманичстични инструкции чрез имплант или инжекция. Една привидно безвредна ваксина или „чип” за самоличност може да задейства междуклетъчни промени, не само в соматичните или „телесни” клетки, но и в зародишната линия, като яйцеклетките и спермата. Първото изменя само приемника; второто изменя и обреченото потомство на приемника.

Във втория ми роман, „Щамът Армагедон”, представям едно устройство, наречено „Био-щамов Чип”, което използва нанотехнология, за да предизвиква генетични промени в тялото на преносителя. Този чудодеен чип се рекламира като лекарство срещу H5N1/ебола, която е пусната в пролога на книгата. Разбира се, ако си чел романа, значи знаеш, че Био-щам чипът прави много повече от това да „лекува” – той също така убива.

Макар и художествена творба, „Щамът Армагедон”  повдига смразяващия въпрос: какви ограничения са поставени в капацитета на биочипа? Може ли едно такова дребно устройство да прави нещо повече от това да носи цифрова информация? Може ли в действителност да служи като Белега на Звяра?

Отговорът е да.

ДНК (Дезоксирибонуклеинова киселина) е станала любимката на изследователите, които специализират в синтетичните теории. „Лепкавият край” на дизайна на двойната спирала на ДНК я прави идеална за компютърна употреба. Макар и да са възможни неопределен брой многостени, най-здравият и стабилен от тези „строителни блокчета” се нарича двоен кросоувър (Dx). Интригуващо име, нали? Двоен кръст.

Представете си инжектируем чип, съставен от ДНК-DX, съдържащ инструкции за супер-войник. Представете си също как тази рамкова ДНК, ако се препише, може да служи и за втора, зловеща цел – не само да инструктира, но и да променя.

Човечеството е стигнало опасно далеч в търсенето си на съвършенство посредством химията. Макар и да са минали хилядолетия с малък прогрес отвъд корени, билки и алхимични търсения на злато от олово, 20-ти век въведе науката в розовата зора на стремглави открития. Електричеството, въздухоплаването, безжичните комуникации и компютрите превърнаха тромавата стъпка на научния метод в надпревара със светлинна скорост към самоунищожение.

До средата на 50-те години на миналия век Уотсън и Крик разплитат строежа на ДНК молекулата и двойната спирала грабва ентусиазма на всички. Първите генетични снаждания започват през 1952 г. като грубо „изрязване и поставяне” вид наука, сготвена в кухненски бъркачки и петриеви чинии – колкото случайност, толкова и вдъхновение. С умножаването на знанието (Даниил 12:4) генните учени се научиха да оползотворяват микробиологични „вектори” и изтънчени методи да се вмъкват животински и растителни гени от един вид в друг. Това е крайната игра „Г-н Доматена Глава”, където взаимозаменяеми пластмасови парчета правят безброй комбинации; само дето при генното снаждане човечеството е нещастният домат.

Векторите предоставят средството за пренос и интеграция на тази чисто нова наука. Мислете за тези вектори като за биологични камиони, които карат генетични строителни материали и работници към клетките на тялото ви. Такива „камиони” могат да са микроспринцовки, бактерия, или вирион (вирусна частица). Всяко същество, което може да носи генетична информация (колкото по-голям е товарният капацитет, толкова по-добре), с после тайничко влиза в клетката като потенциален вектор. От вирусите, например, могат да бъдат премахнати определени вродени гени, които биха могли да увредят клетката. Това не само прави камиона-доставчик (уж) „безвреден”, но отваря място и за товара.

След като влязат в клетката, „работниците” я превземат. Някои от тези „работници” са ензими, които прерязват човешките гени на определени места, докато другите интегрират – или натоварват – „товара” в подходящи четящи рамки – микроскопичните библиотекари. След като полезният товар се складира в ядрените „библиотечни рафтове” на клетката, новите гени могат да бъдат преведени, копирани и „прочетени”, за да произведат изменени или чисто нови „чужди” полимери и протеини.

Получената хибридна клетка вече не е чисто човешка. Ако е хибридизирана кожна клетка, сега може да сияе, или пък да произвежда люспи вместо косми; щипки вместо нокти. Ако е мозъчна клетка, новите генетични инструкции биха могли да произведат изменен невротрансмитер, който намалява или дори елиминира нуждата на тялото от сън. Мускулните клетки биха могли да растат по-големи и по-ефикасни, използвайки ниски нива на калций и кислород.

Клетките на ретината биха могли да кодират рецептори, които да позволяват на „следчовешкото същество” да възприема инфра-червени или ултра-виолетови честоти на светлината. Хибридните уши биха могли да усещат по-широк спектър от звуци, вкусовите рецептори по-голям диапазон от химикали. Изменените мозъци биха могли дори да се настроят към метафизичните и „невидими” портали, позволявайки комуникация със свръхестествените царства.

Измененията на зародишната линия, споменати по-рано, образуват ужасяваща картина на поколенческото развитие и като нищо може вече да е реалност. Генетичното „укрепване” на произвеждащите сперма клетки би променило човешката сперма в мънички инфилтратори, а всяка оплодена яйцеклетка в жива химера. Науката рутинно провежда експерименти с трансгенни мишки, плъхове, птици, прасета, крави, коне и много други видове. Наивно е да се вярва, че човеците са оставени извън това трансгенетично уравнение.

Аз и ти постоянно се сражаваме срещу мутагенни нападения от външни и вътрешни натиски. Външно, нашите клетки търпят всекидневни бомбардировки от замърсяването, облъчването с вълни и химикалите, които могат да изменят молекулярната структура (гуанин, цитозин, тимин, аденин). Вътрешно, системите ни работят извънредно, за да филтрират генетично изменената храна, нечиста вода и лекарства. Телата ни се променят. Да перифразираме Шекспир, човечеството се „променя, където промяна намери”. (Сонет 116)

Ако толкова много учени, (финансирани от правителствени организации) вярват в „обещанието” на генетичното изменение и трансгенното укрепване, как тогава човечеството да остане човешко? Не можем. И няма. Вероятно някои вече не са.

Духовно, врагът винаги се е стремил да опорочи Божия план. Първоначално, падналите ангели си лягат с човешки жени, за да покварят първоначалното устройство на базовата двойка. Геномът ни е пълен с „отпадъчна ДНК”, която привидно не кодира нищо. Тези „интрони” може да са останки от подправените гени и може би сам Бог ги е изключил, когато падналите ангели продължили програмата си след потопа. Ако е така, днешните учени може просто да ги „включат пак”, за да възкресят стари форми като Гиборимите и Нефилимите.

Трябва да посоча, че не всички „камиони” (вектори) доставят товара си веднага. Някои действат със закъснение. Цитомегаловирусът (ЦМВ) е масов заразен агент в клетките на много хора днес. Той „спи” в нашите системи, чакайки възможност да нападне. Наскоро генните специалисти започнаха да оползотворяват векторите на ЦМВ в трансгенетичните експерименти. През 1997 г. програмата „Милениум” на телевизия „Фокс” представи един епизод във втория сезон, наречен „Смисъл и Анти-смисъл” (препратка към двете страни на ДНК молекулата). В тази смразяваща история учен на име Лакуна разкрива една генетична тайна на Франк Блек: „Те имат картата, картата, могат да ни накарат да тръгнем по която улица пожелаят! Улици, по които никога не бихме посмели да тръгнем. Завъртат копчето и тръгваме на изток. Завъртат друго копче и тръгваме на север. И така и не знаем, че ни въртят, а още по-малко знаем как”.

В последните дни на настоящата епоха човечеството може наистина да се „завърта”. Павел ни казва, че християните ще бъдат трансформирани за миг (1 Кор. 15:51-53).  Възможно ли е врагът също да планира моментно „завъртане”? Дали генетичните спящи агенти („камиони” на свободна скорост) вече не са се захванали с човешката ДНК, чакайки в готовност да разтоварят в подходящия момент? Науката е готова. Знанието се е умножило. Духовните играчи са заели местата си на сцената. Остава само сигналът. Знакът. Инжекцията. Белегът. Моментът. ВСИЧКИ ще се изменим. Някои в непорочни тела, готови да посрещнат Господа. Други с преиначени геноми, готови да служат на Звяра.

Към: ПРЕДГОВОР

Към: ПРИЗОВАВАНЕ НА АНГЕЛА ОТ ВИХЪРА

Към: КАКВО СЪОБЩАВАЛИ ПЪРВИТЕ СИМВОЛИ И НА КОГО

Към: ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ ДОПОТОПНИТЕ СТЪЛБОВЕ НА ЕНОХ

Към: ПРИЗНАЦИ ЗА КОНСПИРАЦИИ – МИСТИЧНИ ЧИСЛА, ЗАРАЗИТЕЛНИ ИДЕИ

Към: БУНТОВНИ МЕМОВЕ С КАУЗА – СЛИВАНЕ НА УМОВЕТЕ ЗА ЧОВЕКА НА ГРЕХА

Към: ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕРАТА НА ОБАМА

Към: КИМВАНЕ ОТ ОРДЕНА И ОЛТАРЪТ НА ЗЕВС

Към: ДАЛИ СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ ЩЕ ГЕНЕРИРАТ АНТИХРИСТА?

Към: ПЪРВАТА ЧАСТ ОТ ПОСЛЕДНАТА МИСТЕРИЯ НА ДЪРЖАВНИЯ ПЕЧАТ ЗАПОЧВА

Към: ИДВАЩИТЕ БОГОВЕ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД

Към: НАЧАЛОТО НА ОРГАНИЗИРАНАТА МИТОЛОГИЯ ЗАПОЧВА В ШУМЕР

Към: ПЪРВИ СЛЕДИ НА ПОКВАРАТА

Към: ВЪЗХОДЪТ НА ОЗИРИС

Към: ОТ ДРЕВЕН ЕГИПЕТ КЪМ ГЪРЦИЯ – ТВОЯТ АПОЛОН ЦАРУВА

Към: ДИОНИС: ПСИХОТИЧНИЯТ АСПЕКТ НА ДЕМОНА АПОЛОН/ОЗИРИС

Към: ЛУЦИФЕРИАНСКАТА НАУКА ЗА ВЪЗКРЕСЯВАНЕ НА БОЖЕСТВО

Към: АЛТЕРНАТИВНА ПРИЧИНА ЗАЩО БДИТЕЛИТЕ СМЕСВАЛИ ДНК

Към: БИБЛЕЙСКИ ПРИМЕР ЗА ВЪЗКРЕСЯВАНЕ НА НЕФИЛИМ

Към: ВЪЗМОЖНО ЛИ Е СЪВРЕМЕННАТА НАУКА ДА ИМА РОЛЯ В ИДВАНЕТО НА АПОЛОН?

Към: ОТВАРЯНЕ НА КУТИЯТА НА ПАНДОРА

Към: 70-ТЕ ПОКОЛЕНИЯ НА ЕНОХ: ЗЕМЯТА ЛИ Е ТОВА, КОЕТО УСЕЩАМ, ЧЕ БУЧИ?

Към: ДРУГИ ПОЛЕЗНИ БИОТЕХНОЛОГИЧНИ СЕЧИВА ЗА АНТИХРИСТА

Към: СЪВРЕМЕННАТА НАУКА НА БДИТЕЛИТЕ И БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА

Към: НАУКА НА БДИТЕЛИТЕ + ТРАНСХУМАНИСТИЧНА ФИЛОСОФИЯ = 11,22,33

Към: КОГА АПОЛОН/ОЗИРИС/НИМРОД, СИН НА ЛУЦИФЕР, ЩЕ ДОЙДЕ?

Към: НА КОГО Е ТОВА ВСЕВИЖДАЩО ОКО, ВСЕ ПАК?

Към: НЕДОВЪРШЕНАТА ПИРАМИДА ПОД ВСЕВИЖДАЩОТО ОКО

Към: ДАТИ НА ТАБЛОТО: НАЧАЛОТО И ЗАВЪРШЕКЪТ НА ВЕЛИКОТО ДЕЛО

Към: ПОВТОРЕНИЯ НА 2012 И 2016: КАКВО Е ЗНАЧЕНИЕТО НА ТЕЗИ ДАТИ?

Към: ТРИНАДЕСЕТИЯТ БАКТУН

Към: ОЩЕ ПО-ДЪЛБОКИ ТАЙНИ – МАИТЕ, БДИТЕЛИТЕ И ЗАВРЪЩАНЕТО ПРЕЗ 2012

Към: ВЕЛИКАТА ЗАБЛУДА 2012 И ПОСЛЕДНИЯТ КОНКЛАВ

 

 [ad_2]

Source link

Visited 14 times, 1 visit(s) today