Възходът на Аполион 2012: Други полезни биотехнологични инструменти за Антихриста

[ad_1]

„Чрез отговорната употреба на науката, технологиите и други рационални средства накрая ще успеем да станем следчовечни”. – проф. Ник Бостръм

„Можем да изработим начини, чрез които поне да се опитаме да управляваме огромната сила на нанотехнологията, но свръхразумът по своето естество не може да бъде контролиран. Нано/роботната революция ще ни принуди да преосмислим самата дефиниция на човека”. – Рей Кърцуайл

„Духът, който човек различава в разглеждането на размишленията на Трансхуманистите, кара човек да заключи, че това, което тези мислители предлагат, е развиващият се прогрес към нещо подобно на Боргите от Стар Трек или Киберчовеците или Дарлеките от Доктор Кой”. – Фредерик Б. Мийкинс

Неотдавна един писател за Wired Magazine на име Елизабет Свобода се свърза с мен, за да ме информира, че пише статия за „изследователския напредък в използването на трансгенни животни за производството на фармацевтични съединения”. Тя се била натъкнала на една моя уводна статия, призоваваща за предпазливост относно този вид експерименти, и се питала дали бих желал да предоставя гледни точки за нейната статия, обсъждайки области, където виждам създаването на трансгенни животни като потенциално вредно. Тя заяви, че повечето от учените, които планирала да цитира, били „доста нафукани относно практиката” и смятала, че би било важно да предостави малко баланс. Благодарих ѝ за поканата и ѝ пратих кратко резюме на някои, макар и не на всички, от областите, където биха могли да се изразят тревоги относно тази наука.

Когато статията най-сетне беше публикувана от Wired Magazine, бях изненадан, че никоя от моите бележки не си бе намерила място в историята. Свързах се с Елизабет и попитах защо, а тя отвърна, „За съжаление редакторите ми изрязоха вашите цитати по време на редакциония процес, които първоначално бяха включени в статията ми „Фармацевтични животни отглеждат лекарства”. Тя се извини и каза, че се надява преживяването да не ме е огорчило към Wired Magazine. „Не ме огорчава”, уверих я. „Просто мисля, че репортажите на повечето агенции са едностранни и пропускат възможността да рзгледат цялостно един толкова важен проблем”.

Статията в Wired Magazine беше основно позитивна за трансгенното изследване и завършваше с учен на име Мари Сесил Ван де Лавоар, казвайки че потенциалните ползи за човешкото здраве от трансгенното изследване „оправдава човъркането” на природния план. „Ако трансгенно животно произведе страхотна терапия на рака”, казва тя, „повече няма да чувам никой да казва „не трябва да правите това””. ” Коментарите на Ван де Лавоар несъмнено бяха в отговор на някои от моите наблюдения, преди да бъдат отрязани, понеже предлагайки предпазливост, бях използвал специално фразата  „човъркане на природния план”. Едностранният подход на  Ван де Лавоар, също както многото биоетисти, въвлечени в настоящия дебат, е също толкова плашещ, колкото и науката, според мен. Исках да се свържа с нея, за да ѝ предложа да гледа филма „Аз съм легенда”, който започва подходящо с учен, обявяващ лекарство на рака, използвайки генетично проектиран вирус, който смесва животински и човешки гени. Ако сте гледали филма, ще знаете, че „лекарството” довежда до човешка форма на бяса, която заличава почти целия живот на земята – един реално възможен сценарий.

Въпреки че вярвам, че някои положителни неща ще дойдат от биотехнологиите, пророческите очаквания от тези нови/стари области на науката е това, което ме интригува. Освен бидейки потенциален механизъм, който невидими сили биха могли да използват, за да въплътят Човека на Греха и да съживят от Шеол-Хадес армията му от изчезнали Нефилими навреме за Армагедон, биотехнологиите биха могли да редоставят и множество полезни инструменти за подпомагане на империята на Антихриста, включително евгенетика, хранителни замърсявания, хибридни вируси, прионово замърсяване, екзотични нови болести и чуми с библейски пропорции, освен всичко останало. Понеже не можем да отделим време в тази поредица да покрием както подобава всеки един от тези рискове, ще представи два аспекта на биотехнологията (в добавка към възкресяването на Аполон и Нефилимите), които в крайна сметка биха могли да изпъкнат като свързани с Книга Откровение и идването на Антихриста. Това са 1) язвите от края на времето и 2) Белегът на Звяра. Трябва да се отдаде признание на съвършената ми съпруга Нита, която първа насочи вниманието ми към уникалната идея за биотехнологията и Белега на Звяра, и на двама от любимите ми писатели – Шарън Гилбърт и Сю Брадли, които предложиха опита си в дефинирането на следните две точки.

1) Съвременната наука на Бдителите & Отваряне на кутията на Пандора

През 1818 г. Мери Шели – авторът на „Франкенщайн” – най-напред описва експедицията си в „мрачните подземни проходи” в трапецовидната пещера на Сибила от Куме до Неапол, Италия. Именно тук, в пещерата, тъй често описвана в Еклога и Енеидата на Вергилий през първи век, Шели твърди, че е открила древните апокалиптични писания на римската пророчица Сибила от Куме, записани върху дъбови листа. Превеждайки и редактирайки Сибилските пророчества, Мери Шели публикува „Последният човек” през 1826 г.

Описана като „спомен в края на историята”, „Последният човек” започва, „… нека си представя, че съм в 2094 година” и продължава с описанието на ужасна чума, която унищожава човечеството като вид. „Последният човек” става първият съвременен разказ за апокалиптична пандемия и което е тревожно, е написан като нихилистичен разказ в една пост-хуманна ера. Заразата, предаването на заболяването, винаги е било уникална същност, превъзхождаща всички потенциални катаклизми с особената си характеристика, че е изцяло независима и недискриминираща. Безгранично, аполитично и самодоволно предизвикателно, заболяването се разпространява, множи и мутира и не показва историческо уважение към никого.

Въпреки че измерваната смъртност на пандемиите в цялата история често да е неблагонадеждна (да не кажем напълно неизвестна), въздействието им често се измерва само с тези статистики и с по-малко изследване на съпътстващия разпад на обществото. С изключение на медицинското и научното изследване, епидемиите били разбирани предимно в рамките на буквалния си и класически контекст. Детски песнички, стихчета на бавачки и колоквиализми загатват за въздействието им, но нищо в скорошната памет не изисква сериозното внимание на мнозина в западното общество. Трайният бич на СПИН е познат като концепция, но лесно се пренебрегва, освен ако няма пряко засягане. Ебола, холера, чума, Марбург, атипична пневмония и антракс звучат сериозно, но като цяло без връзка за поколенията, отгледани в общество на „изкореняващи” ваксини и бързодействащи антибиотици.

Въпреки това, има нарастваща тревога сред съвременните експерти от бързо нарастващата гъстота на човешките популации и непосредствената нужда от стратегия да се избегнат високи нива на смъртност в неизбежните природни бедствия. По подобен начин, експертите по обществено здраве предупреждават, че бдителността и бързото проследяване и отговор на избухвания на болести е жизненоважно за ограничаване на шансовете за пандемия.

Всяка епоха в историята си има своите чуми, войни и бедствия. Различното в нашия свят днес е огромният потенциал за катастрофална пандемична ситуация. Едно извънредно положение за общественото здраве на това ниво би било много по-катастрофално от всеки друг тип природно, инцидентно или по друг начин предизвикано събитие, което светът е преживявал.

Докато Холивуд постоянно залива удобно разсеяните маси със забележително далновидни сценарии за био-заплаха – „Аз съм легенда”, „Зараза”, „Сблъсък”, „В като Вендета”, много истинските и изобилни изследователски програми започнаха да забелязват, че формите на живот в микроскопичното царство се променят: бързо, понякога предсказуемо, често непредсказуемо, а в някои случаи смразяващо умишлено.

Прибавете към това неприятната реалност на биологичната война, която започва в древното минало и ще завърши във време, което още предстои. От отравянето на вражески кладенци, хвърляне на трупове над градските стени, или даване одеала, заразени с едра шарка на американските индианци, трудно е да се схване идеята да бъдеш нападнат от жив, макар и микроскопичен, враг. Но пък язвите от отминалата история малко приличат на възникващите им замисли.

Докато науката продължава похода си към отключването на ДНК, един успореден приоритет, с много по-зловеща програма, вече се разраства, при това свободно. Проектирана за максимални жертви и високо емоционално въздействие, тази нано-армия може да бъде изработена за специфично етническо прицелване. Въпреки предупрежденията и флаговете, тези невидими воини са нетърпеливи да се запознаят с новите си приемници и са готови да стартират нова кампания, обещавайки да се разкрият в целия си ужас, в един безпрецедентен зрелищен последен епизод.

В „Чумните войни: Ужасяващата реалност на биологичната война”, авторите Том Манголд и Джеф Голдбърг твърдят, че Биологичните оръжия са както по-неморални, така и по-смъртоносни от своите гибелни кохорти в ядрения и химическия арсенал, понеже заразяването на вражеския агресор може да зарази и собствената страна; патогените замъгляват линиите между мира и войната, докато тихо се разпространяват в редиците на семействата и мирното население… Но за някои, които носят плащове и нарушават правилата, екзотичните буболечки и токсини са за предпочитане пред кинжалите… Обмислянето на употребата им е намигване на злото, понеже морът и отровата са толкова злочестина, колкото и оръжие.

Творенията върху чертожната дъска, които обещават екзотични системи за доставка за разпръсване на биологични материали, са не по-малко стряскащи. Наскоро израелският вестник Yedioth Ahronoth съобщи, че Израел използва нанотехнология, за да създаде робот не по-голям от стършел, който да може да преследва, притиска, фотографира и да доставя смъртоносни агенти, които да убиват целите му. Летящият робот, по прякор „бионичен стършел”, ще може да намира пътя си по тесни улички, за да поразява иначе недостижими врагове. Подобни биомеханични разработки в Съединените щати се финансират от DARPA, където киборг-насекомни интерфейси визират бойни ботове не по-големи от буболечка, които могат да се пренесат на бойното поле един по един като шпиони или на рояци, способни да свалят изтребители. Същите микромеханични насекомни стражи могат да поднасят биологични оръжия, да доставят вируси, бактерии, токсини, или микроорганозми, които да поразяват или унижощават хора, животни и земеделска продукция.

Въпреки че такива хитрости очевидно са привлекателни за най-висшите нива на военното разузнаване на САЩ, богословите трябва да са притеснени от крещящите прилики между тазо технология и библейските предсказания за една апокалиптична спирала, по която човечеството се спуска към една катаклична война, където на оръжия с размера на скакалец „им се даде сила, както е силата, що имат земните скорпии” (Откр. 9:3).

В описанието на Антихриста демон Аполон, Откровение 9:1-11 казва, че този „цар” на трансгенните скакалци отваря бездънната пропаст и пуска синтезирани инсектоиди да измъчват човечеството. Някои изследователи вярват, че когато „Йоан от Патмос” правел тези записи, всъщност е описвал бъдещи технологии и че просто е нарекъл био-механичните хибриди с думи, които е разбирал; т.е. рояците от „бионични стършели” на Израел били възприети като скакалци, чийто шум на крилата им звучал като „колесници с много коне, когато тичат на бой” (Откр. 9:9).

Дали ордите от скакалци от 9 глава на Откровение са създадени в човешки лаборатории, които си служат със същата технология на Бдителите, която вярваме, че би могла да даде началото на завръщането на Аполон? Би могло, а тези не тъй сияйни и определено по-драматични био продукти се стремят към по-пагубен и незаличим блясък от този на симпатичните биологични „новости”, показвани на обществото до сега – генетично проектирани кученца, които светят в тъмното, рибки и растения.

Плъм Айлънд и ЯЕСП

Намиращ се покрай североизточния бряг на Лонг Айлънд, Ню Йорк, отвъд Монтак, Центърът за животински заболявания в Плъм Айлънд (ЦЖЗПА) е съоръжение за земеделска био-безопасност от трето ниво. Прехвърлено през 2002 г. от Министерството на земеделието на САЩ към Министерството на вътрешната сигурност, Плъм Айлънд е федерално съоръжение за проучвания и изследвания на чужди и местни животински патогени. Ифшорният статут на Плъм Айлънд позволява излседването на забранени континентални организми, включително съхраняването на фризери, които съдържат проби от полио и други микробиологични заболявания, които могат да се прехвърлят от животни към хора.

ЯЕСП от друга страна (Ядрен Екип за Спешна Помощ) е един от седемте клона за спешна помощ на Управлението за ядрена безопасност към Министерството на енергетиката на САЩ. Информация от Бюлетина на Атомните учени сочи, че ЯЕСП има възможността да разгърне до 600 експерти в случай на „инцидент” покрай Вътрешния екип за спешна помощ на Федералното бюро за разследване или Външния екип за спешна помощ на Държавния департамент.

През февруари 2004 г. списание Popular Mechanics пуска като статия на броя, „Когато НЛО-тата пристигнат”, която описва такъв „инцидентен” сценарий, където ЯЕСП е активиран. В привидно леко насмешливия текст авторът на историята Джим Уилсън пише: …Извънредно положение: Ако извънземно се появи на прага на НАСА, носещо тази покана, изненадващо ще го пуснат. Вместо да си стиснат ръцете с директора на НАСА, то ще бъде закопчано с белезници от агент на ФБР, облечен в костюм за Био-безопасност Ниво 4.

Вместо да спи в спалнята на Линкълн в Белия дом, извънземното ще бъде набутано в Центъра за животински заболявания в Плъм Айлънд, покрай брега на Лонг Айлънд, Ню Йорк. Тук то ще бъде пронизвано и сондирано от доктори от Националните здравни институти. Ядреният екип за спешни проучвания (ЯЕСП) към Министерството на енергетиката ще изтегли кораба му.

Колкото и нериятно да изглежда това посрещане, това е поредицата от събития, която най-вероятно ще последва от пристигането на посетителя. Колкото и уникална да е появата на пилотирания от извънземното космически кораб, събитието включва елементи от три ситуации, познати на федералните работници за спешно реагиране: самолетна катастрофа, изтичане на радиоактивен материал и залавянето на животно, подозирано че е носител на заразно заболяване. Отговорностите в тези ситуации са описани в Изпълнителните директиви на Президента…”

Всички пророци, включително Иисус Христос, пророкуват че последните дни ще бъдат свидетели на подобни на ЯЕСП „инциденти”, където неочаквани ядрени и/или биологични „морове” (Матей 24:7) ще се изсипят върху земята. Пророк Захария дава ярко описание на един такъв мор, казвайки: „Месата им ще тлеят, докато още стоят на нозете си, Очите им ще се разтопят в ямите си, И езикът им ще тлее в устата им” (14:12). Макар и апокалиптичната пандемия на Мери Шели в „Последният човек” да няма същия авторитет като Светото писание, си струва да си припомним настояването ѝ, че тази творба е превод на деветте древни Сибилински книги, както са били записани от жрицата Сибила от Куме, докато ръководела Аполонския оракул – същата пророчица, чийто Novus Ordo Seclorum е върху Държавния печат на Съединените щати, сочейки пристигането на божеството, което Светото писание и окултистите са съгласни, че идва да управлява последната езичническа империя. Дали биотехнологиите ще изиграят роля в сбъдването на пророчествата ѝ, като предоставят инструменти за издигането на нейния бог, и язвите които Светото писание казва, че ще  го съпътстват? Ще разкрием, че Хора по високите позиции вярват, че е така, но най-напред в следващата статия ще разгледаме как същата технология на Бдителите би могла да даде начало на Белега на Звяра.

Към: ПРЕДГОВОР

Към: ПРИЗОВАВАНЕ НА АНГЕЛА ОТ ВИХЪРА

Към: КАКВО СЪОБЩАВАЛИ ПЪРВИТЕ СИМВОЛИ И НА КОГО

Към: ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ ДОПОТОПНИТЕ СТЪЛБОВЕ НА ЕНОХ

Към: ПРИЗНАЦИ ЗА КОНСПИРАЦИИ – МИСТИЧНИ ЧИСЛА, ЗАРАЗИТЕЛНИ ИДЕИ

Към: БУНТОВНИ МЕМОВЕ С КАУЗА – СЛИВАНЕ НА УМОВЕТЕ ЗА ЧОВЕКА НА ГРЕХА

Към: ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕРАТА НА ОБАМА

Към: КИМВАНЕ ОТ ОРДЕНА И ОЛТАРЪТ НА ЗЕВС

Към: ДАЛИ СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ ЩЕ ГЕНЕРИРАТ АНТИХРИСТА?

Към: ПЪРВАТА ЧАСТ ОТ ПОСЛЕДНАТА МИСТЕРИЯ НА ДЪРЖАВНИЯ ПЕЧАТ ЗАПОЧВА

Към: ИДВАЩИТЕ БОГОВЕ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД

Към: НАЧАЛОТО НА ОРГАНИЗИРАНАТА МИТОЛОГИЯ ЗАПОЧВА В ШУМЕР

Към: ПЪРВИ СЛЕДИ НА ПОКВАРАТА

Към: ВЪЗХОДЪТ НА ОЗИРИС

Към: ОТ ДРЕВЕН ЕГИПЕТ КЪМ ГЪРЦИЯ – ТВОЯТ АПОЛОН ЦАРУВА

Към: ДИОНИС: ПСИХОТИЧНИЯТ АСПЕКТ НА ДЕМОНА АПОЛОН/ОЗИРИС

Към: ЛУЦИФЕРИАНСКАТА НАУКА ЗА ВЪЗКРЕСЯВАНЕ НА БОЖЕСТВО

Към: АЛТЕРНАТИВНА ПРИЧИНА ЗАЩО БДИТЕЛИТЕ СМЕСВАЛИ ДНК

Към: БИБЛЕЙСКИ ПРИМЕР ЗА ВЪЗКРЕСЯВАНЕ НА НЕФИЛИМ

Към: ВЪЗМОЖНО ЛИ Е СЪВРЕМЕННАТА НАУКА ДА ИМА РОЛЯ В ИДВАНЕТО НА АПОЛОН?

Към: ОТВАРЯНЕ НА КУТИЯТА НА ПАНДОРА

Към: 70-ТЕ ПОКОЛЕНИЯ НА ЕНОХ: ЗЕМЯТА ЛИ Е ТОВА, КОЕТО УСЕЩАМ, ЧЕ БУЧИ?

Към: ДРУГИ ПОЛЕЗНИ БИОТЕХНОЛОГИЧНИ СЕЧИВА ЗА АНТИХРИСТА

Към: СЪВРЕМЕННАТА НАУКА НА БДИТЕЛИТЕ И БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА

Към: НАУКА НА БДИТЕЛИТЕ + ТРАНСХУМАНИСТИЧНА ФИЛОСОФИЯ = 11,22,33

Към: КОГА АПОЛОН/ОЗИРИС/НИМРОД, СИН НА ЛУЦИФЕР, ЩЕ ДОЙДЕ?

Към: НА КОГО Е ТОВА ВСЕВИЖДАЩО ОКО, ВСЕ ПАК?

Към: НЕДОВЪРШЕНАТА ПИРАМИДА ПОД ВСЕВИЖДАЩОТО ОКО

Към: ДАТИ НА ТАБЛОТО: НАЧАЛОТО И ЗАВЪРШЕКЪТ НА ВЕЛИКОТО ДЕЛО

Към: ПОВТОРЕНИЯ НА 2012 И 2016: КАКВО Е ЗНАЧЕНИЕТО НА ТЕЗИ ДАТИ?

Към: ТРИНАДЕСЕТИЯТ БАКТУН

Към: ОЩЕ ПО-ДЪЛБОКИ ТАЙНИ – МАИТЕ, БДИТЕЛИТЕ И ЗАВРЪЩАНЕТО ПРЕЗ 2012

Към: ВЕЛИКАТА ЗАБЛУДА 2012 И ПОСЛЕДНИЯТ КОНКЛАВ

 

 [ad_2]

Source link

Visited 18 times, 1 visit(s) today