Странен кръст на Марс (видео)

механизъм на марс

Както заяви ръководителят на космическата агенция НАСА Чарлз Болдън в речта си на 8 октомври в предаването на британския канал ITV News, има всички основания да вярваме, че някога на Марс е имало живот.
Според изследователя, Червената планета все едно е сестра на планетата Земя. Очевидно, тя е още една планета от Слънчевата система, на която някога е имало живот, и може би го има и в момента.
Наскоро ентусиасти, изучаващи снимки на марсианската повърхност, получени чрез микрокамерата на марсохода Opportunity, са намерили мистериозен обект. Той представлява поставен в пръстен кръст, издълбан на камък.

Както предлага известният изследовател на космоса Скот Уоринг, има няколко варианта, които да обяснят този артефакт.

Според уфолога, на първо място, тов може да бъдат фосилизирани останки на жив организъм, на второ място, обектът може да бъде технологичен артефакт на древна раса, или може би това е някакъв вид кристал, въпреки че пръстенът около кръста е доста нетипичен за кристални обекти.

Друг учен – Ерик Джиавидони, публикува видео в YouTube, в което е показана уникалната прилика на марсианския артефакт с каменни кръстове, издълбани по стените на древните ирландски църкви.

Ако Ви харесват публикациите ни моля помогнете ни да ги популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Visited 452 times, 1 visit(s) today