През май ще бъде показан извънземен

извънземен

На 18 февруари се проведе конференция в Американския университет, на която бе обявено: Том Кери, който преди няколко месеца направи сензационното изявление, че има истински снимки,  доказващи  съществуването на извънземни, е казал  истината. Всички тези снимки ще бъдат показани в Мексико Сити на 5 май в National Auditorium.

Както се оказа, след изявлението на Том Кери, от изследователи и учени-  уфолози е свършена много работа, по време на която е потвърдена  автентичността и дори датата на отпечатване на снимките на извънземния. Освен това на  предстоящото събитие ще бъде демонстриран обемен модел на пришълеца, направен въз основа на снимки от Розуел.

инзвънземен 1

Гост на планираното в Мексико Сити събитие ще бъде шестият астронавт, стъпвам някога на Луната – Едгар Дийн Мичъл, който даде интервю за инцидента в Розуел (виж видео). Той (накратко за тези, които не знаят английски) казва, че е чул за катастрофата с извънземен космически кораб през 1947 г. в района на град Розуел.

Най-любопитното в тази история е, че уникалните снимки с извънземен, които ще бъдат изложени през май тази година в Мексико Сити, са намерени в дома на починалите съпрузи Хилда Блеър и Бернард Рей (на снимката) през 1989 година.

3

Не е ясно точно как  всички тези снимки са попаднали в техните ръце. Вероятно на изложбата, организаторите ще  разкажат и за това.

Ако Ви харесват публикациите ни моля помогнете ни да ги популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Visited 477 times, 1 visit(s) today