Полицията на Уелс публикува клип с НЛО, търси помощ и обяснение

[ad_1]

Базираната в уелския град Св. Ейтън Национална Полицейска Въздушна Служба (National Police Air Service) е заснела с един от своите хеликоптери и термокамера видео, на което се вижда летящ обект, чието естество полицията не може да обясни.

Наблюдението е документирано с FLIR-термокамера от служителите на NPAS и прилежащата информация беше разпространена в Twitter с цел намиране на някакъв отговор.

Както съобщава NPAS, записът е направен в т.нар. „black hot“- модус миналата събота, 17 септември около 21,30 часа местно време над Бристолканал на 1000 фута (около 300 метра) височина. Тогава хеликоптерът се е прибирал в базата и кадрите са заснети малко преди кацането на машината. астройките за датата и часа на записващото устройство са неточни с един ден и един час, уточняват от NPAS.)

Публикуваното видео е с дължина 1:15 минути, но било само част от целия запис. Общо обектът е наблюдаван от записващото устройство около 7 минути. От NPAS подчертават, че обектът на видеото е бил невидим с просто око, нито е бил забелязан от контрола на въздушното движение.

Многобройни коментари в Twitter предполагат, че на записа се вижда китайски летящ фенер, но NPAS уточнява, че температурният градус на обекта отхвърля тази версия, още повече, че обектът е летял срещу вятъра.

Наистина не знаем какво е, но се съмняваме, че е китайски фенер, защото се движеше срещу вятъра. В публикувания туит полицията пита: „Някакви предположения?“

Новото мобилно приложение на Мегавселена е достъпно безплатно в Google Play Store и Apple App Store.[ad_2]

Source link

Visited 30 times, 1 visit(s) today