извънземен контакт

Открити са древни нефритови камъни, показващи контакт с извънземни

В гора в Мексико край град Веракрус е открита пещера, пълна с нефритови камъни. Освен скъпоценните камъни, пещерата разполага и с някои невероятни резби.

Резбите са много сложни и изобразяват някакъв вид сиви извънземни с тънки тела, големи глави и големи очи. Това невероятно откритие бива оповестено публично от журналиста Хавиер Лопес Диас и то е публикувано в неговия акаунт в Twitter. Както можете да си представите, новината веднага става хит в интернет.

Хавиер е убеден, че тези резби изобразяват истински контакт между древна цивилизация и извънземни. Тези космически контакти са помогнали за създаването на цивилизацията на ацтеките и маите. Според експерти, резбата по нефритовите камъни е напълно автентична.

Те откриха и различни плочи, изобразяващи подобни сцени на контакт между извънземни и хора. В същото време има изображения на извънземни космически кораби. След като учените изследователи успяват да дешифрират нефритовите камъни, те дават невероятното наименование на откритието „Камъните на първата среща“.

Може да изгледате цялото видео от откритието тук:

https://www.facebook.com/UFOkruhyvobilyainezahady/videos/1187165218125538/

Visited 2 030 times, 1 visit(s) today