ОКУЛТНАТА ИСТИНА ЗА ПАРАДА НА ПЛАНЕТИТЕ

385662_373636122687976_1076983919_n

Всеизвестна истина е, че планетата Земя е достигнала до състояние на енергиен колапс. Нейната аура е замърсена до краен предел, което от своя страна пречи на лъчите на Разума да проникнат до човешкото съзнание, за да обновят разумните му стойности.. Единственото спасение засега са естествените озонови дупки, през които продължава да се изхвърля отработената енергия на земната аура.

 

Процесът е двустранен от гледна точка на човешкия род, за когото слънчевата радиация, проникваща през Озона, е пагубна. Поради тази причина Вселената не може да позволи унищожаването на една планета с крайно замърсена аура. Ако тя не се погрижи за нейното спасение, Земята ще си остане барутен погреб, който може да доведе до нарушаването на вселенската хармония. Именно поради тази колосална причина е заложен и парадът на планетите.

 

При подреждането им в една линия, около планетата Земя ще възникне изкривяване на пространството, през което тя ще напусне за неопределен интервал от време семейството на слънчевата система. Силен вибрационен поток ще я изтласка извън парада на планетите, определен от вихъра, който ще а всмуче в обятията на съзвездие Херкулес. Там тя ще бъде във вакуум, капсулирана в енергийна система, в която времето ще продължава да се измерва с илюзорните си стойности на минало, сегашно и бъдеще. За всички останали компоненти на вселенската система то ще бъде занулено и няма да отчита времеви параметри на измерване. Този уникален процес на космичен покой е планиран единствено за прочистване на планетарната аура на Земята.

 

Планетата земя, капсулирана в собствена си енергиен пашкул, ще анулира движението на досегашната си траектория. Елипсата ще бъде заменена от нова орбита, известна вече като орбита на Осмицата. Следва седмото завъртване на Земята, която за частица от секундата ще преустанови своето движение, след което ще поеме по новия си път. От геофизична гледна точка това изменение ще бъде съпроводено от мощни катаклизми на земната кора, изненадана от новите вибрации, предизвикващи земетръсни изблици.

 

Новата траектория на планетата видимо няма да бъде усетена от земните жители. В замяна на това ще се засилят психичните разстройства на паметта, свързани с рязката промяна на движение и новите вибрации. Планетата ще следва посоката на Осмицата и при всяко едно извиване на орбитата си ще изхвърля от себе си част от натрупаната черна енергия на аурата.

 

Така, капсулирана в собствената си изолация спрямо вселенските компоненти, земята ще продължава да се възражда за един нов живот. Времето ще продължава да си тече в своите илюзорни стойности, където минало, сегашно и бъдеще ще определят начина на живот на една планета, отдалечена от слънчевата система, в която е създадена. „Ново небе и Нова земя” – така е описан този процес н библейските символи.

 

Обновяването ще продължи до мига, в който планетата ще бъде напълно прочистена и заредена с нова космична енергия. Тогава ще настъпи обратният процес на възраждане, при което тя отново ще бъде всмукана от спираловидния вихър, който ще я върне в обсега на слънчевата система. Там останалите планети все още се намират в покой, занулени от времето. Земята се завръща отново в своя роден дом. Тя плавно преминава през изкривеното пространство и се влива в парада на планетите.

 

Едва тогава времето отново се връща в своето първоначално измерение и планетите поемат по утвърдения си път. Хармонията в слънчевата система вече е възстановена. Аурата на планетата Земя блести от новата космична енергия, а нейните жители се раждат с феноменално съзнание, пречистено от лъчите на Космичния разум. Тя ще преустанови движението си по орбита на Осмица и ще поеме по утвърдения път на Елипсата.

 

Да се надяваме, че всичко ще се реализира така, както го е проектирал Създателят на видимия и невидимия свят и да се замислим колко вреда сме нанесли с необмислените си действия на една планета, на която Създателите на илюзорния свят се прераждат по време на съня си…

 

/Информацията е получена по окултен път въз основа на разчитане на знаци от вселенското писмо, приети от Николай Николов – доктор и главен асистент по химия в Агротехническия университет в Пловдив. Холизация, Вера Евтимова/

 

Информацията е част от предстоящата книга за издаване: “Нострадамус – Завръщането на пророка”…Можете да проследите страницата със същото наименование…

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Visited 204 times, 1 visit(s) today

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *