ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ НА ЦРУ РАЗКРИВА, ЧЕ СА ПРОВЕЖДАНИ ОПИТИ ЗА ИЗВЪНТЕЛЕСНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ

Официален документ на ЦРУ разкрива, че са провеждани опити за извънтелесни преживявания. Извънтелесни преживявания, или астрална проекция, са преживявания, при които душата на човек излиза от физическото тяло.

Тя може да пътува както до всяка точка на Земята, така и извън нея, като през цялото време човек може да я контролира съзнателно.

Извънтелесните преживявания не са редки случаи. Има стотици доклади на хора, които описват как виждат тялото си да спи, а те се реят над него, и всичко това се случва съвсем осъзнато. Това е най-често срещаният вид извънтелесно преживяване.

 

Същестуват и много случаи, в които хора, които въобще не знаят и не са се интересували от астрални проекции, започват да ги осъществяват, след претърпени злопоуки.

Според източните вярвания, чрез астрални проекции можем да посетим и да се разровим из Акашовите записи. Акашовите записи са като една космическа библиотека, която съдържа информация за всяка душа във Вселената.

Документът, разсекретен от ЦРУ, представлява оригинален доклад, публикуван на 9 юни 1983 година. Той е написан от Уейн Макдонъл към своя пряк офицер от американското командване по разузнаването и сигурността на армията.

Техники, използвани от Макдонъл

В доклада, Макдонъл описва всички опити, проведени върху служителите, за достигане до извънтелесни преживявания и други подобни форми.

За да постигне променени състояния на съзнанието, Макдонъл е използвал техники, като: хипноза, трансцедентална медитация, синхронизация на двете полукълба, мозъчна стимулация, холограми, самопознание и още.

Смята се, че идеята зад този проект е да се създаде екип, който да работи за предотвратяването на навлизане в секретни бази от врагове, чрез астрални проекции.

Резултати

В заключението на доклада пише, че съществува стабилна, рационална база, от гледна точка на физическите науки, за да се приеме, че извънтелесните преживявания са възможни.

Инфо: ТУК

Visited 45 times, 1 visit(s) today