Нострадамус: Чакат ни 3 катаклизма преди Апокалипсиса

Нострадамус

Ново тълкуване на оставените от Нострадамус катрени показва, че преди Апокалипсиса човечеството го чакат 3 глобални катаклизми – Третата световна война, изчезването на Рим и Ватикана и разцепването на плочата на Европа и Азия.

Според тълкуването на украинския учен Александър Лазарев, който е изследвал 1102 катрени на френския гадател, краят на света ще бъде ознаменуван с 3 глобални събития, първото от които е Третата световна война.

Лазарев твърди, че е успял с точност да разшифрова всички предсказания на Нострадамус. Украинският учен казва, че в 3 от 1102 катрени на френския гадател ясно се описва за какво да се готви човечеството през XXII век.

Важен момент, който ще даде началото на Апокалипсиса според тълкуването, е началото на Третата световна война, която ще избухне през XXI век. Смята се, че в тази война ще загине 30% от населението на Земята.

Александър Лазарев е категоричен, че трите глобални катастрофи, които предшестват Апокалипсиса, са свързани една с друга.

Апокалипсис

В писменото наследство на Нострадамус се казва, че Третата световна война ще се води в Ерата на Водолея, която започна от 2003 година и ще продължи 4163 година. Войната ще продължи 27 години и ще се води на религиозна основа, като обхване 70% от територията и населението на Земята.

Според предсказанията войната ще започне от Южна Европа, но след това ще засегне Северна Африка, Близкия Изток, Азия, Русия и Северна Америка.

Нострадамус е записал, че в периода 2056-2058 година няколко вулкана ще изхвърлят на Земята парче с тегло от около 2 милиона тона. 7 денонощия след изхвърлянето му то ще падне в Южна Европа. Парчето ще се раздели на 3 части, а най-голямата ще се удари в Рим и Ватикана, като ги изтрие от лицето на Земята.

20 година след това континентите Европа и Азия ще се разделят.

Апокалипсисът на Земята ще бъде причинен от планетата Нибиру, която ще донесе Края на света, такъв какъвто го познаваме. В началото на XXII век на планетата ще съществува нова цивилизация.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

 Благодарим Ви! 

Visited 1 536 times, 1 visit(s) today