Нищо подобно на американските митове, казва ирландският фермер на древна земя

[ad_1]

Като участник в програмата на Amazon Services LLC Associates, този сайт може да печели от квалифицирани покупки. Може да печелим комисионни и за покупки от други уебсайтове на дребно.

В Ирландия историите за феите продължават да съществуват и днес. Те обаче изобщо не са като феите, изобразени в Америка. ?‍♂️ ?‍♀️

Вместо да изглежда като крилати същества на мита, ирландският фермер Пат Никой казва, че феите изглеждат като хора. Виждал ги е, че често свирят музика, пият и танцуват.

– Феите [are] същите като нас. Не чак толкова висок “, казва той. „Те не са високи хора. Облечени са в зелено и червено “, казва ирландският фермер Пат Ноун. Те обаче могат също да променят външния си вид, като заемат същата височина като наблюдателите.

Ирландският фермер Пат Нуун говори за феи, фея, ферма Грийн Хилс, Ирландия
Pat Noone във фермата Green Hills, Ирландия. Снимки на екрана чрез YouTube

Приказният свят на Aos Sí

Говорейки на обикновен английски или друг предпочитан от вас език, членовете на aos sí (приказния свят) живеят в сбор.

Във фермата Green Hills в Kilconnell Никой не се занимава със земеделие от 40 години. Там той е станал известен с връзката си с феите на древната свещена земя. Фермата от 17 акра е мястото на приказно поле и илюминатор към друг свят.

„Много хора идват тук, за да видят феите в тази област и получават страхотни преживявания тук.

„Имам илюминатора към приказния свят, където трънът се среща с белия.“

Свързани: Кои бяха блестящите същества, известни като Туата Де Данан, за които някога се казваше, че управляват Ирландия?

Древно погребение

Никой не казва, че фермата му е построена на „масивна лейна линия“, където са подредени масивни древни камъни. По обяд мегалитите могат да бъдат на 7000 години, но никой не може да каже със сигурност.

Един от стоящите камъни той нарича „камъкът за плодородие“, който според него привлича хора, чувствителни към енергийните полета.

„От земята има изцеление“, казва Никой.

Голяма надгробна могила от бронзова епоха е мястото за почивка на древен вожд. Никой не смята, че погребението е станало преди две и половина до три хиляди години.

По време на строежа на железопътна линия във фермата работниците намерили седем алебарди, церемониални мечове, използвани от келтите. След откриването на меча през 1840 г. остриетата се намират в музей в Лондон.

Лечебни ритуали

Земята не само има лечебна сила, но и фермерът се смята за лечител. Използвайки медна жица, той я спуска около доброволци.

„Усещам как тежестта на проводника повдига лошата енергия от тялото ви и ви освобождава“, казва той.

Твърди ли, че лекува болест? Не, но вместо това казва, че може да освободи лечебна енергия в тялото и третото око.

„Не провъзгласявам да лекувам нищо. Вие се излекувате, но аз освобождавам ума ви и освобождавам тялото ви; и третото ви око и всичко това, освобождавам енергията. Всеки има добра енергия в тялото си “, казва той.

Понякога фермерът е поканен в Америка да извършва лечебни ритуали.

От AgriLand Ирландски земеделски новини:

„Един човек от Америка дойде тук преди две години; той беше пуритан; той искаше да направя изцеление в Америка. Бях откаран в Америка, за да направя изцеление на сушата през Нова Англия.

По-нататък обяснявайки, той каза: „Изцелявам земята за хората, че земята е прокълната и няма късмет – ще върна късмета. Получавам снимки; хората ме звънят чак от Шотландия, Уелс и Англия, ако правят мелиорация или нещо друго със земя, за да видят дали има приказни дървета, ако не искат да ги безпокоят. „

Пазители на Свещената земя

Застанал на свещени места по сушата, Никой не казва, че има портали към други светове, които понякога дават на посетителите усещане за вътрешен мир. От поколение семейството му внимава да не изчисти белите храсти, свързани с феите.

Въпреки че почистването на земята би предложило повече паша за добитък, семейството оставя храстите необезпокоявани.

„Така трябва да бъде. Те бяха пазители на земята; те запазиха земята свещена “, никой не казва за отказа на баща си да докосне белите тръни.

Пат Никой посочва белите тръни
Pat Noone посочва белите тръни – екранна снимка чрез YouTube

Освен това има приказни дървета, които посетителите прикачват парчета материал като „благодаря или пожелание на феите“. Сега той предпочита да предлага бързане, защото дърветата бяха напълно покрити с нишки плат.

Вижте Pat Noone, който обсъжда феите по-долу от Ирландия на Ронан Кели:

Спокойствие и ужас

През 2011 г. братът на Никой беше на най-долния етаж на кулите близнаци на 11 септември. По време на това плашещо преживяване той се съсредоточи върху изображението на спокойната ферма и брат си при стара ясен. Мислейки за това, споменът му помогна да премине през терористичната атака.

На въпроса какви неща изпитват хората в Green Hills, никой не казва:

„Тук са намерили страхотен мир, страхотно спокойствие. Това са открили; те са намерили емоции ”, казва Noone. „Те са открили много други неща, но няма да го влагам в съзнанието ви. Ще трябва да дойдете, за да го изпитате. „

Въпреки че много хора съобщават, че имат чувство на мир, други са изплашени от съзнанието си. Посетителите на „приказна крепост“, създадена близо до старо дърво, са се опитали да пренощуват.

През нощта обаче те си тръгнаха с ужас, отказвайки да кажат какво са преживели. Други места във фермата са забранени, тъй като това би разстроило феите да виждат къмпингуващи или да изсичат дървета.

Приказно дърво във фермата Green Hills
Приказно дърво във фермата Green Hills, Ирландия. Екранна снимка чрез YouTube

Срещи с феи

Никой не описва случайни дезориентиращи моменти, в които е загубил всякаква памет за това къде се намира. Други, шофиращи по пътя, за няколко мига са забравили къде се намират, което той нарича „феята бездомна“, състояние, подобно на транс.

„Старите хора казваха, когато излезеш в приказно поле; трябва да донесете джоб с камъни. Никой никога не е знаел за какво служи джобът с камъни ”, казва Никой. Сега той вярва, че камъните са били необходими, за да се хвърлят в земята. В противен случай може да се обърка река с път.

Въпреки че понякога те са измамници, Никой не твърди, че са добри и искат да бъдат уважавани. В някои случаи човек може да поиска услуга. Тогава обаче те ще поискат такъв в замяна.

„Никога не съм ги питал, защото бих се страхувал какво ще ми върнат“, казва той. – Не знаеш. Биха могли да поискат друг живот. Може да е едно за едно, така че никога не искаш нещо, за което не знаеш нищо. Не бих искал феите, но те имат сериозна сила. ”

Свързани: Съществуват ли потомци на мистериозните Зелени деца на Woolpit днес?

Вижте повече от Pat Noone във видеото от Lora O’Brien по-долу:


Представено изображение чрез Youtube[ad_2]

Source link

Visited 16 times, 1 visit(s) today