Нинген: Чудовищните русалки на Япония ( видео)

a1 1

През последните няколко години на територията на Япония усилено се разпространяват слухове за съществуването нагигантски хуманоидни форми на живот, които обитават ледените води на Антарктическия океан.

Неофициалните доклади по случая гласят, че т. нар. „Нинген“ (б. пр. „хора“) са били забелязани неколкократно от членове на екипажи на изследователски кораби, занимаващи се с популацията на китовете в тези води. По думите на „очевидци“ нингените са чисто бели на цвят и достигат дължина от 20 до 30 метра, като същите твърдят, че съществата имали човешки форми – крака, ръце и дори пръсти. Понякога описанията на тези създания включват и перки или големи опашки подобно на тези на русалките от митологията, вместо крака. Единствените различими лицеви черти са очи и уста.

Към днешна дата не съществуват официални данни, които да потвърдят съществуването на „нингени“ и те са смятани от мнозина за градска легенда. По непотвърдена информация японското правителство следи ситуацията отблизо и в детайл, но до момента в публичното пространство не се е появявала официална информация по случая.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

 Благодарим Ви! 

инфо: http://div.bg

Visited 704 times, 1 visit(s) today