Нещо свързва и активира пирамидите

активирана пирамида

Пирамидите са едни от най-загадъчните постройки на нашата планета. И ето нова сензация – учените са регистрирали мощна светлинна енергия, която се излъчва точно от върховете на пирамидите и е насочена към космоса. Това се случва повсеместно. С какво е свързано внезапното активиране на пирамидите?

Отговорът на въпроса не е толкова лесен, ние и досега малко знаем за истинската природа на пирамидите. Много учени са единодушни в мнението си, че тези постройки са най-древните получатели и предаватели на информация. В последно време тези хипотези се потвърждават…

Какво ли е общото между пирамидата Кукулкан, която се намира на полуостров Юкатан в Мексико, пирамидите край град Сиан в Китай и пирамидите на културата Карал в Перу? Тези най-древни храмови постройки, издигнати приблизително по едно и също време с египетските пирамиди в Гиза, неотдавна са започнали да излъчват невиждана активност.

пирамида

Много хора са станали свидетели на това как тези пирамиди са излъчвали мощен светлинен стълб в небето. Има дори снимки и видео на това необикновено явление.

Астрофизикът Антон Ермоленко е убеден, че случващите се събития трябва да бъдат сериозно изследвани:

„Световната научна общественост безспорно трябва да обръща повече внимание на случващото се с пирамидите. Това, че те са започнали да се събуждат от хилядолетен сън, само по себе си е уникално явление. Смятам, че сме длъжни не да игнорираме очевидните факти, а да се опитаме да определим каква е тяхната роля. Става въпрос не за единичен случай, а за масово явление, което се наблюдава от Азия до Южна Америка.“

Основното, което интересува и учените и обикновените хора е каква е причината за тези излъчвания на светлинна енергия и накъде са насочени. Очевидно е, че всичко, което се случва трудно може да бъде наречено съвпадение. Може би постепенно се доближаваме до разгадаването на тайната на великите пирамиди.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

 Благодарим Ви!

Visited 966 times, 1 visit(s) today