Може ли мостът на Рама, построен преди 1,7 милиона години, да промени всичко, което знаем за миналото си ? ⋆ Hidden Truth

[ad_1]

Хората са на планетата от около 200 000 години, или поне така ни казват експертите. И така, как е възможно да има изкуствен мост(мостът на Рама) на възраст 1,7 милиона години?

Д-р С. Бадринараянан, бивш директор на Геоложката служба в Индия, твърди, че е намерил достатъчно доказателства, за да докаже съществуването на изкуствено построен мост преди около 1,7 милиона години.

По този начин ще бъде показано, че човечеството е било на Земята много преди 200 000 години ,което твърдят историци и археолози.

Мостът на 1,7 милиона години

Тази структура се простира от Индия до Шри Ланка и е толкова голяма, че може да се види дори от космоса.

Дори има история за тази структура в индуистките легенди, където се споменава цар Рама, един от боговете на индуистката митология и как той е построил подобен мост преди повече от милион години.

Според индуистката епопея,Рама е едно от основните божества на индуизма и се показва като образ, дух и съвест на религията. Всъщност мостът е бил известен в древността като „Мостът на Рама“, въпреки че е наричан от западняците „Мостът на Адам“.

Мостът на Рама

В Рамаяна се споменава мостът и как е построен, за да служи на Рама при пътуването му през морето, за да стигне до големия остров, за да спаси любимата си от демона Равана.

Изкуственият произход на моста

Д-р С. Бадринараянан, бивш директор на Геологическото проучване на Индия и бивш координатор на отдела за изследвания в Националния институт по океански технологии, е прекарал голяма част от кариерата си, изучавайки структурата на моста.

Така той стигна до извода, че това не е естествена формация, както твърдят някои учени, а изкуствена структура, направена от човека.

Според проучвания, публикувани от Бадринараянан, той и неговият екип са пробили 100 дупки в цялата структура, откривайки изключително интересни неща.

На около 6 метра дълбочина те открили постоянен слой варовиков пясъчник, различни корали и твърди издялани скали, служещи като вид опора.

На 4,5 метра е открит слой рохкав пясък, който служи като възглавница за тежестта, която поддържа повърхността, а под него и слой твърда скала.

Дъното на моста било изследвано от екип водолази. Те открили, че подводната формация не е типична морска и че използваните скали няма как да са оформени от природата под повърхността.

Д-р С. Бадринараянан споменава за останките от пясъчни кариери, намерени в района, така че няма съмнение, че цялата конструкция е била „сглобена“ ръчно в пясъчната основа на пътя.

Ученият просто недоумява,защо се прикрива истинската история на човечеството и кой има полза от това.

[ad_2]

Source link

Visited 20 times, 1 visit(s) today