Митове за циклопи, русалки, джуджета

[ad_1]

Авторски материал на Драго Ѣв ( линк за връзка с автора – Драго Ѣв )

Измислица ли е митологията или е базирана на реални неща? На какво са били свидетели нашите предци и носят ли някой съвременници техни гени, освен джуджетата днес? Много далече ли е тяхното тяло от нашето и защо? Как?

Абсурдно е да се приема митологията буквално, понеже дори днес има хора, които силно преувеличават неща от ежедневието – вероятно така е било и в миналото. Друга причина, която ни насочва към това, че не можем да приемем митологията буквално е, че нашите предци в митологиите са описвали неща, които не разбират. За последното твърдение ще дам за пореден път примера с неандерталеца и квантовия компютър …

В същото време обаче, както в митологиите, така и днес, има джуджета … Техните гени са запазени и днес все още има хора, които са изключително ниски. Същото важи естествено и за великаните – знаете, че такива хора има, но техните гени се проявяват на различни места по света.

В тази връзка тези, които са запознати с гените поне от части знаят, че ако в семейството на чернокожи има човек с бяла кожа оставил гените си – то след 3-4 поколения ( или повече ) може да се случи в семейството с тъмен цвят на кожата да се роди дете с бял цвят – без майката да е допринесла със сексуалното си поведение ? например, защото има доказани случаи с правене на ДНК на детето, и доказване, че детето е на човек с черна кожа, а самото дете е бяло …

В абсолютно същата връзка не много хора знаят, че пола на детето се определя според това, колко момчета и момичета са се раждали до сега в този род. ( тоест ако в този род са били родени 9 момчета и 10 момичета – следващото дете ще е момче ) Още хората от древността са забелязали, че мъжете и жените са равен или приблизително равен брой … ( Възможно е на база точно тази информация, яйцеклетката да допуска точно определен сперматозоид, който да я оплоди, но още никой не се е досетил за този вариант ! )

Щом яйцеклетката помни и пази тази информация, колко са били мъжете и жените в миналото – то защо да не помни и намеса в гените от джуджета, великани, циклопи, русалки и т.н. – още повече, че виждаме аномалии в някой раждания днес, които приличат изключително точно на описаните в митологиите, тоест остатъци от техни гени в нас може би … Също така знаем от старите текстове за любовта между хора и русалки например …

В Индия има регистрирани изключително много случаи на животни, които са родени с едно око. Отворете търсачката и потърсете – ще ви излязат много животни и повечето от тях са в Индия. Особено скорошен случай на дете – циклопче нашумя много и информация за него има – стига да искате ще намерите.
В доста от митологиите, които съм чел се говори за циклопи, които живеят сами, като отшелници, но понякога се говори, за циклопи, които живеят заедно или един до друг ( циклопа Полифрем – на Омир например ).

Генетиците знаят, че ако циклоп остави наследници, то шанса неговите наследници също да са циклопчета е много голям, а ако се вземат мъж и жена циклопи например шанса вече е огромен – също така е възможно в далечно бъдеще някое дете да се роди циклопче, като в Индия. Питайте генетици – всички ще ви кажат, че е малко вероятно и е лудост, но питайте ги дали все пак е възможно това – да видим какво ще ви кажат. Никой няма да ви каже, че е невъзможно, а само, че е много малко вероятно и граничещо с лудост, но все пак възможно …

Тоест ако мъж и жена се се родили циклопи по едно и също време в доооста дългата земна история, и са създали потомство – шанса да имат поне няколко деца циклопчета е огромен …
Естествено циклопите не е задължително да са земни създания, понеже има огромно количество данни за присъствие на извънземни в древността.

Горе-долу същото е и с русалките. Племето Мокен например няма проблеми с виждането под водата. Нашите очи са се приспособили за живот на сушата, затова под вода трябва да сме с очила. Децата Мокен могат да фокусират и във водата, свивайки зениците си, в резултат на което се променя и формата на лещите на очите им, установили учените. Оказва се, че европейските деца биха могли да усвоят същото, но просто не им се налага да го правят.

Тоест казано накратко – това племе си изкарва прехраната с гмуркане и ловене на риба и затова поколенията се развиват така – 1 поколение вижда на 2 метра под вода, 2 поколение (децата им) ще виждат на 3 метра, 3 поколение (техните деца) ще виждат на 4 и т.н.

Абсолютно същото е и с плуването под вода … Всеки, който се потопи за първи път под водата ще задържи дъха си по-малко от минута.. Следващия път 2 минути и така до някаква степен на човек, който принципно живее на сушата. А ако си 3-то поколение човек, който живее в морето, а не на сушата?

Тоест искам да кажа очевадното, което всеки чува, но не осмисля – че човешкото тяло е приспособимо към всичко, ДОРИ КЪМ НЕЩА, ЗА КОИТО НЕ СТЕ СЕ ЗАМИСЛЯЛИ НИКОГА и ако не още в това поколение, то ако на няколко поколения им се налага да гледат далече под вода или да задържат дъха си – то следващото поколение дете ще се роди директно с възможности да вижда далеч под вода и да задържа дъха си продължително време в зависимост от родителите и техните родители. Естествено, това дете може да продължи това и неговото дете ще е още по-развито вродено.

Човешкото тяло може да се приспособи към всичко стига да не го глезиш, дори и в това да се превърне лека полека в русалка или като някой монаси, които издържат на студ високо в планините – където обикновен човек би измръзнал за минути …

Когато мъж и жена оставят потомство – те смесват гените си и тези на своите предци с всичките им желания, стремежи, развитие до някаква степен и т.н.

Смесвайки гените на обикновена жена ( или мъж ) в древността с цикпол, джудже, великан, русалка и т.н. се прихваща също развитието на тялото на техните предци до определена степен, което могат да направят и хората, ако се спре вярването, че най-важно е угаждането и щастието..

Гените са си гени – с джуджета, великани, циклопи и русалки ЧОВЕШКОТО ТЯЛО нямаме големи различия и те не са толкова далеч от нас, просто са се приспособили към нови условия.. Сигурно им се е налагало – не са си угаждали и не са били щастливи, а са се приспособявали неуморно с поколенията – така идва еволюцията …

Авторски материал на Драго Ѣв ( линк за връзка с автора – Драго Ѣв )

[ad_2]

Source link

Visited 41 times, 1 visit(s) today