мистериозните звуци,които се чуват по цялата земя (видео) ⋆ Hidden Truth

[ad_1]

Чували ли сте за фанфарите на Апокалипсиса? Независимо дали сте религиозни или не, най-вероятно сте запознати с този библейски термин, който от години привлича вниманието на хората по света. Самото чуване на тази дума предизвиква страх и дори ужас в съзнанието на някои.

Фанфарите на Апокалипсиса вече се чуват навсякъде по света.

За мнозина Апокалипсисът е синоним на разрушения и катастрофални събития, които ще унищожат цялото човечество. В библейските книги са описани редица събития, които ще се случат точно преди светът, такъв какъвто го познаваме, да приключи.

Градове като Ню Йорк, САЩ, Казан в Русия, някои градове в Обединеното кралство и дори някои градове в Латинска Америка и Европа са били свидетели на това наистина странно явление.

Това беше силен звук, с високи децибели, много подобен на тромпет, който караше стъклата на всички прозорци да резонират.

Шумът бил толкова силен, че почти всички ,които го чуват настръхват от страх и изумление. За мнозина тези фанфари предизвестяват краят на света.

Възможна теория, която би могла да го обясни ..

Независимо дали този природен феномен е свързан с духовната сфера, научната общност се опита да обясни фанфарите на Апокалипсиса. Опитахме се да открием произхода на този бумтящ звук, явление, което за първи път е чуто 2014 г. в Латинска Америка.

Американски учени наричат ​​това явление „небесно земетресение“.

За небесното земетресение се знае много малко , но често се случва преди някакво природно бедствие,като цунами или земетресение.

Земетресенията се случват в земната кора в резултат на движение или изместване на тектонски плочи. Е, евентуално (теоретично) тези сблъсъци и измествания също се случват в небето, но в случая с огромни маси топъл и студен въздух.

Цялата тази верижна реакция предизвиква силно движение на въздуха , което води до ударна вълна. Когато вълна с такава величина срещне друга с подобни пропорции, тя генерира поредица от странни и силни звуци.

Теория за извънземен или военен произход ??

Някои теоретици смятат, че звукът може да идва от съвременни инсталации като ХАРП или летателни апарати с военен или дори извънземен произход.

Някои свидетели съобщават, че фанфарите на Апокалипсиса се чуват от недрата на земята, така че теорията за подземни тайни базите (било то извънземен или военен произход) би могла да бъде релевантна в този случай.

Заключение ..

Това, което на практика знаем за това събитие, все още са теории, нищо не може да обясни на 100% това мистериозно явление, което заинтригува учени от цял ​​свят. Всъщност някои вярват, че дори не сме близо до обяснение, а други рискуват да кажат, че това е извън човешкото разбиране.

[ad_2]

Source link

Visited 27 times, 1 visit(s) today