Мъжете с дълги коси имат свръхестествено възприятие

indians-old0

Учени твърдят, че мъжете с дълга коса имат по-силно развито шесто чувство.

Военни експерименти на американската армия, правени по време на войната във Виетнам, са доказвали, че войниците с дълги коси имат специални, почти свръхестествени проследяващи способности. Точно и затова по време на войната в Индокитай американското правителство се е стремяло да привлече доброволци от индианското малцинство, които да служат като следотърсачи.

Експериментът започнал с избирането на няколко американски индианци за оперативна работа в тила на врага. След първоначалните добри резултати по време на тренировките природните им умения и способност за достъп до тяхното шесто чувство просто изчезват.

На проведените тестове, за да се разбере какво се е объркало, по-старите индиански новобранци казали, че след като си направили военна подстрижка, те вече не усещали врага и са загубили своята интуиция.

Така ръководителите на разузнавателния корпус наели повече местни индианци, като този път последните имали право да запазят косата си дълга. След сравнение на резултатите на мъжете с военна подстрижка и тези с дълга коса, те открили, че дългокоси мъже са далеч по-добри и сръчни. Резултатите категорично посочили, че на коренните жители на Северна Америка трябва да им бъде позволено да запазят косата си дълга.

Исус

Специалистите, участвали в експеримент, са достигнали до извода, че косата е продължение на нервната системаи тя излъчва енергия от мозъка в околната среда. Тя представлява един вид информационна магистрала, която достига директно до мозъка. Така че, когато косата се подстригва, получаването и изпращането на трансмисии към и от околната среда е затруднено.

Мъжете с дълги коси имат запазено място в много световни религии и учения. Сикхизма изисква мъжете да поддържат косата си дълга, като тя се смята за символ на духовност. Една от петте физически символи на вярата за сикхите е кешът (или косата). Това е знак за всеотдайност и групово съзнание и показва приемане на Божията воля.

Дългата коса е общ елемент на много духовни пророци като Исус, Мойсей, Буда, Шива. Показателна е и историята на Самсон и Далила от Библията – Самсон загубил силата си със загубата на косата си.

Visited 153 times, 1 visit(s) today

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *