Луната е холограма? | Световни Загадки

[ad_1]

pixabay.com

Това видео е направено в Германия и е снимано в продължение на четири дни от 07 юли 2014 г. Ясно се вижда как лунната повърхност „пробягват вълни“, сякаш някой актуализира картината, пише endoftheage.blogspot.com.

Колкото и налудничаво да звучи, но точно такива явления са забелязвани неведнъж, когато се снима с различни камери и телескопи. Всеки, който има видео камера с добро увеличение, може да види същото нещо. Как може да се обясни това? Има няколко възможни обяснения, и те няма да се харесат привържениците на конвенционалната картина на света.

В орбита около Земята няма Луна, а само една плоска проекция (холограма), която създава облика на нейното присъствие. А проекцията е доста примитивна технически, ако се съди по факта, че създателите и са били принудени да създадат плоска проекция и заради това Луната е обърната с една страна към нас. Това просто е спестяване на ресурси за поддържане на видимата част на Луната.

В орбитата около Земята наистина присъства обект, чиито размери съответстват на видимата от Земята „Луна“, но в действителност това, което виждате, е само холограма – маскировка на истинската повърхност на обекта. Това между другото обяснява защо никой не лети до Луната. Всички държави, които са изпратили своите апарати на „Луната“, са наясно, че под прикритието на това, което виждаме от Земята, там има съвсем друго нещо.

В полза на тези версии говорят и фактите, които дълго време предизвикват поразяват със своята нелогичност:
Защо човечеството изпраща апарати в дълбокия Космос, но напълно игнорира най-близката планета до нас.

Защо всички снимки на Луната са с такова отвратително качество.

Защо астрономите с модерни телескопи не могат да направят снимки на лунната повърхност с качество, сравнимо с това на снимките от Марс или от земните сателити.

Защо летящите в околоземна орбита сателити са в състояние да направят снимка, на която може да се види номер на кола, а лунните спътници снимат в такава резолюция, която дори не си струва да се коментира?

Mandragora.bg

инфо: http://www.blitz.bg/

Вижте още:

Извънземната Мона Лиза, открита на Луната от Аполо 20

Изчислиха каква доза радиация би получил човек за един ден на Луната

Армстронг: Дадено ни беше да разберем, че Луната е заета

Кремирани останки летят до Луната с частен десант през 2021 г.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

[ad_2]

Source link

Visited 35 times, 1 visit(s) today