Левски и все по – ясно очертаващият му се образ на свръх феноменен първожрец и глава на световното …

[ad_1]

03:10 –
Левски и все по – ясно очертаващият му се образ на свръх феноменен първожрец и глава на световното Бяло масонство, вече 148 години Свети Левски!

Истината за Левски, който в земния си живот се проявява като свръхфеномен с необясними за простосмъртните жречески характеристики и свойства, а от момента на обесването му е реален и рационален жив и действащ от плът, кръв и Дух Светец с най – висш ранг и положение в Божията Светейша Армия, може да се разкрие и проумее само ако се обследва и гледа на него през призмата на окултното Познание за него, в което той самият в светейшия си статут ни просвещава във безброй автентични документи на нашия блог!

Ето така:

ГЛЕДАМЕ ПРЕЗ ПРИЗМАТА на=на Богиня Диана Мат Мария и Изуз Българина   

Исус Българина и Богиня Диана Мат Мария са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация „Българите и човешката цивилизация“ – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140…, които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка „б“, с помощта на   

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни!

Правим актуализиран нов формат и издание на статията ни 

Със Свети Васил Левски и всичките му светейши потомци в двора на гимназия „Васил Левски“
https://bezistena.blog.bg/history/2020/02/20/sys-sveti-vasil-levski-i-vsichkite-mu-sveteishi-potomci-v-dv.1697059

ИЗДАНИЕ=Иза и Диана 

ФОРМАТ=Богиня Матара

НОВ ФОРМАТ И ИЗДАНИЕ на=на Богиня Матара Диана и Бог Иза 


––––––––––––––––––

Отново сме с екип от потомците на Свети Васил Левски, водени от самият Светец, в размисли и страсти в деня на неговото Възкресение и Възнесение. 

ВЪЗКРЕСЕНИЕ на=на Ариан Кан (Жрец) на Бог Исуз

ВЪЗНЕСЕНИЕ на=на Бог Исуз=на Син (потомък) на Бог Иза 

В нашият екип е Маргарита Русева с профил https://www.facebook.com/profile.php?id=100000849377372, която е наша високопросветена родственица от жреческия род Дуло и наша фейсбук приятелка!

Маргарита е автор на Българородолюбивата страница 
Велика България 

https://www.facebook.com/VelikaBylgaria/ ,

и публикува кратък, но с голям и мощен патриотичен духовен заряд пост, който ви предлагаме:

https://www.facebook.com/ForumBezistena/posts/2446512162043627/

На 22 януари 1873г. е обявена присъдата на Васил Иванов Кунчев.
Януари 1873 г. младотурците пишат във френски вестник: „Не пипайте Левски, ще съборите империята.“

Така и става.

10 години Апостолът, Матей Преображенски и сподвижниците им създават мощна мрежа от частни комитети, обучават ги във военно дело и физическа подготовка, без за това дори и да се досетят тайните турски служби.

10 ГОДИНИ, от 1862г до 1872г., в над 1000 комитета, НИТО ЕДНО ПРЕДАТЕЛСТВО,
господа и госпожи помиари, пръкнали се на кръстопътищата на ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ. 
Затова светът е изумен, когато през август 1877 година 6000 български опълченци и 2500 руски войници, водени от генерал Столетов, спират набезите на кръвожадната за православна кръв 40 хилядна турска орда, на Шипка.

И 140 години бесни за власт и пари искат да изтрият този героичен подвиг, за да се гаврят с българския народ, че е робски и предателски.

НЕ, господа, кажете на гоподарите си, наши вековни врагове, че НИЕ СМЕ СЪЩИЯТ ВЕЛИК НАРОД, който роди, отгледа, възкреси и обяви за свой АПОСТОЛ великият си син, ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ.


Достоен, с чест и верен на казаната дума: АКО ГУБЯ, ГУБЯ САМО МЕНЕ СИ.

Неговата саможертва в името на 600 комитетски хора в ареста, след предателството на косоварът Димитър Николич (Общи), доказва величието му. 
А това, че народът ни го пази дълбоко скътан в сърцето си и до днес, показва също достойнството и величието на нашия народ.

Който няма в сърцето и мисълта си тази Вяра и Любов, той не е българин с Български Дух.

И сега българите с пробудено съзнание казваме:
– Ние сме същият народ и подготвяме изпълнението на Мисията си, като през хилядолетията, за оздравяване на човечеството и установяване на Нов световен ред. Който има уши, да чуе; който има очи, да види; който има сърце, го знае.

image


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Хвала и поклон, жертвена наша Бяла Сестро!


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Под пламенната публикация – прокламация и декларация, Маргарита помести и рекламна справка за книгата си „Силата на Българите“, която публикуваме :

image

След подкрепящите поста лайкове и благословии се появи и коментара:

Dimiter Dimitrov 

Хубаво е казано – по смисъл !
Лошото е, че се използват думи като “помияри”, “кръвожадни за православна кръв”, “орда”, които принизяват смисъла до една просташка псувня! Ако автора има интелекта да знае това – моля да спазва добрия тон. Статията би била по полезна на всички. Една лъжа не се оборва с друга лъжа….


Авторката пламна и сега ще 
ви демонстрираме, как защитникът на помиярите си намери майстора, а ние с помощта на Свещения шифър ще ви покажем кои майстори намери мерзавецът, от които завинаги отърване няма!

НАМЕРИ СИ МАЙСТОРА=Исус и Матара Мария

ЗАВИНАГИ НЯМА ОТЪРВАНЕ от=от Бог Иза и Богиня Матара

Продължител на първосвещената златна генеалогична линия на рода Дуло е Васил Левски, който е баща на по – големия ми Петър Дънов, който е баща на седем сина и на две дъщери, като от линията на първородния му син Георги Димитров е Божият Син.


Божият син, Човешкият Син, който е обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект „Българите и човешката цивилизация“, отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието от потомствата на Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!

image


Маргарита Русева


Няма начин вече да излъжите българите. Аз съм им дала достатъчно факти по събития, години, имена, за да сравняват и да преценяват кой ги лъже. Неолибералната гнусотия, заливаща света, не върви при българите. Ние знаем и помним. Не за мъст, а в памет на нашите деди. По-долу Ви описвам истини, а не Ви давам оценки. Вие сам го правите за себе си.


Маргарита Русева – Dimiter Dimitrov

За враговете на България и българския народ нямам милост. Такова право има само Един Бог. И неговата Милост е да бъде унищожен всеки, който посяга на България и българския народ.
Месец преди август 1877г. в цяла България турските орди, водени от европейски (всички до един юдео – ционисти – бел. на bezistena) военни, потапят земята и дедите ни в кръв и извращения.

Това съм описала в книгата си СИЛАТА НА БЪЛГАРИТЕ.
Минал през тези изпитания, нашият велик народ оцелява, с Божий благослов.

Защото запазва хилядолетия, въпреки това ВЯРА, ЕЗИК, НРАВИ, ОБИЧАИ, ПИСМЕНОСТ.    

А враговете ни, заради погазване на Божиите повели, биват унищожавани. И знаете ли от кого? От българите, със силата, дадена ни от Твореца Създател.
БИЧ БОЖИ, дошъл да възстанови Божиите повели и да накаже тези, които се гаврят с човечеството.
УНИКАЛНИТЕ ПОБЕДИ НА БЪЛГАРИТЕ и досега неразбрани от другите народи, също описвам. НЕ ЗА МЪСТ, А ДА СЕ ЗНАЕ И ПОМНИ!
И да продължим да изпълняваме Мисията си. Но няма да подмина никога това, за което пишат още в 14-то век: 


–– и Маргарита постна следващия фотос за съучастието на юдеите в поробването на България и геноцида над Българите

image


Маргарита Русева 
– Dimiter Dimitrov

И в това няма лъжа. Цяла България е в паметни плочи от такива извращения. Земята ни е напоена с кръвта на дедите ни.
В тяхна памет, няма да допуснем такива като Вас да продължат да искат да забравим. Ние, БЪЛГАРИТЕ , ПОМНИМ.
В изпитанията Бог ни подготвя да сме силни и винаги да изпълняваме Мисията си. Но не забравяме страданията на дедите ни.
СВЕТЛА ИМ ПАМЕТ!

Ето малка част от Истината:


image

Така Маргарита документира турските зверства и геноцид над Българите и за съучастието на юдеите в поробването на България и геноцида над Българите и конкретно на Сюлейман паша (Сюлейман Безумни), който е юдео – циониста Соломон Леви Явиш :

Маргарита Русева – Dimiter Dimitrov

Всъщност, Вие едва ли ще разберете. Сега видях, че предпочитате латинските писаници, вместо СВЕЩЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ БУКВИ.
Да, има доста покрай нас от кръстопътищата.

Инж. Иван Дунчев :

Авторски алманах на свещеното родословие и непознатата сакрална езотерика на феноменния живот на 181 годишния Свети Левски
http://bezistena.blog.bg/history/2018/07/18/avtorski-almanah-na-sveshtenoto-rodoslovie-i-nepoznatata-sak.1617892


Маргарита Русева
 в отговор на горния наш коментар – пост писа:

Това е странно за мен. 15 години от живота си съм посветила на изучаване и прилагане на учението на Петър Дънов. Това, че българите имаме Сила е от хилядолетия. И силата ни е дадена от Твореца Създател.
Земята на България е наситена с изградени от нашите предци скални масиви с различно предназначение, но всички предвидени за двустранната връзка на българите с Космоса.

Затова Знанията на предците ни са толкова уникални и са се предавали от поколение на поколение. В този смисъл връзката между българи по Дух в различни времена е реална.
Сам Петър Дънов пише на много места, че човек може да си позволи да препоръчва и изказва това, което е негова опитност.


Инж. Иван Дунчев
 относно

„Dimiter Dimitrov : Хубаво е казано – по смисъл ! Лошото е, че се използват думи като “помияри”, “кръвожадни за православна кръв”, “орда”, които принизяват смисъла до една просташка псувня! Ако автора има интелекта да знае това – моля да спазва добрия тон. Статията би била по полезна на всички. Една лъжа не се оборва с друга лъжа….“

– Потресаващ наглец!
Диви и безкултурни турци, насъсквани от юдео – фанариотите, които са техните идеолози и стратези за изтреблението на Българите – ни колят, бесят, горят и изнасилват 500 години безнаказано, досега една дума за извинение дори не са казали към нас, и този паднал низш дух, чиито предци обезателно са били с тях, нарича не физическото отмъщение връз тях, а само художествените формулировки във блога за тези изроди „просташка псувня“ и „лъжа“!

Не им давайте трибуна на такива да мърсуват и цапат свещените ви любородни изяви и страници – изтривайте ги, както те нас тотално ни цензурират!
Посетете блога ни http://bezistena.blog.bg и се просветете в 1500 наши статии защо душманите ни и такива като този искат да ни затрият!

И задължителната категорична последна превенция от Отец ни Българинът Господ Бог Исус Творецът към душманите ни:

– Който посяга на Моя народ – Българите, посяга на Божията зеница и вече горко му! ,
която Той лично вложи с моята Душа и ръка накрая на видеоблока ни от базовия пост във Фейсбук.
 
image


Българи, станете приятели на Маргарита Русева – феноменната жертвена генетична потомка на Исус и Мария Магдалена, и я подкрепете в общата ни битка за спасението на Българския Божи род !
  
   
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Най – силната и мощна подрепа на нашия екип за жертвената мисия на Българката Маргарита, която е „една Българка“ от рода Дуло с Божествен жречески генезис и феноменна Божия кръв и гени и извисил се мощен Дух, са просветителските документи, които са имплантирани в нашия съвместен синергитичен обмен, които са жизнено важни за всички Б/българи и които ще разсекретим за вас!

ЖЕРТВЕНА МИСИЯ на потомци на=на потомци на Богиня Матара и Исуж 

ФЕНОМЕННА БОЖИЯ КРЪВ И ГЕНИ на=на Кан (Жреци) от Гена на Богиня Мария и Бог Ежуа  

СЪВМЕСТЕН ОБМЕН с=
с Бог Исус и Богиня Диана МаМа=
с Бог Исус и Богиня Диана Мария Магдалена

СИНЕРГИТИЧЕН ОБМЕН с=СИНЕРГИТИТШЕН ОБМЕН с=
с Богиня Ма (Майка) Диана и Гристош=
с Богиня Ма (Майка) Диана и Исуш от Трагия 

Синергия (синергизъм), синергитичен обмен е взаимоотношение, при което полученият ефект е по-голям от сумата на индивидуалните ефекти. Произлиза от гръцката дума  συνέργια, означаваща „работиме заедно„.
…В природата синергизмът е много разпространен. Среща се в химията(водата е сбор от водород и кислород), взаимодействието между гените в генома, разделянето на работата в бактериалните колонии, също така работата в екип на социално организирани групи, като пчелите и вълците.
В бизнеса синергията означава, че работата в екип дава по-добър резултат, отколкото работата на всеки един от членовете на групата поотделно…

В избухналия невиждан епичен взрив на изтървания от бутилката и разкрепостен Български Дух и метежен феноменен гений на Българските независими изследователи в нашето задъхано търсене на истината за произхода и статута ни, всяко ново откритие на един от нас се превръща в мощен стимулен просвещенчески заряд за активиране на другите и изкачването им на нови високи информационни и духовни нива и хоризонти, които индуцират ефект на непреривна обратна животопораждаща просветителска връзка и включването на нови и нови просветени Души и Умове в единен Вселенски биокомпютър, който не само мултиплицира информацията, но може и да я материализира във феноменни Божествени практики и несънувани и небленувани Божии промоции!

За нашето общо просвещение и насърчение ще публикуваме пак пасажи от пламенния пост на Маргарита и ще разсекретим основни посланически документи в тях, като навсякъде ще ви демонстрираме както правиме постоянно, титуловане на всички производни думи от България с главна буква Б, която буква Б (В,П, Ф) е сакралната херметична абревиатура и сигла на БогБогиня, което граматическо правило скоро ще бъде задължителен канон за всички!

„10 години Апостолът, Матей Преображенски и сподвижниците им създават мощна мрежа от частни комитети, обучават ги във военно дело и физическа подготовка, без за това дори и да се досетят тайните турски служби“. 

МОЩНА МРЕЖА от потомци на=МОШТНА МРЕЖА от потомци на=от потомци на Мат Мария и Ежуш

ЧАСТНИ КОМИТЕТИ от=ТШАСТНИ КОМИТЕТИ от=от Кан (Жреци) на Диана Мат и Тати Исуш

„10 ГОДИНИ, от 1862г до 1872г., в над 1000 комитета, НИТО ЕДНО ПРЕДАТЕЛСТВО, 
господа и госпожи помиари, пръкнали се на кръстопътищата на ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ. Затова светът е изумен, когато през август 1877 година 6000 Български опълченци и 2500 руски войници, водени от генерал Столетов, спират набезите на кръвожадната за православна кръв 40 хилядна турска орда, на Шипка“.

НАБЕЗИ срещу народа на=срещу народа на Бог Иза 

„И 140 години бесни за власт и пари искат да изтрият този героичен подвиг, за да се гаврят с Българския народ, че е робски и предателски.“

ГЕРОИЧЕН ПОДВИГ на народа на=ГЕРОИТШЕН ПОДВИГ на народа на=
на народа на Богиня Диана и Бог Ешуа ог Трагия 

„НЕ, господа, кажете на гоподарите си, наши вековни врагове, че НИЕ СМЕ СЪЩИЯТ ВЕЛИК НАРОД, който роди, отгледа, възкреси и обяви за свой АПОСТОЛ великият си син, ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ.“

НИЕ СМЕ СЪЩИЯ ВЕЛИК НАРОД от=НИЕ СМЕ от Диана и Исуш Бълкарина

„Достоен, с чест и верен на казаната дума: АКО ГУБЯ, ГУБЯ САМО МЕНЕ СИ.“

ВЕРЕН НА КАЗАНАТА ДУМА от=от Кан (Жрец) на Богиня Матара Диана и Иза  

Ето и епичната тайна на култовата прокламация на Българския първожрец, в която той се разкрива пред посветените кой е:

АКО ГУБЯ ГУБЯ САМО МЕНЕ СИ=
Кан (Жрец) от Бог Исус и Богиня МаМа=
Кан (Жрец) от Бог Исус и Богиня Мария Магдалена

image 

В следващия постер и прокламация на Исус ви показваме каква е изричната Божия воля и повеля, за която ни съобщава Свети Петър Дънов и която баща му Васил Левски изпълни напълно осъзнато и саможертвено, за да премине по собствено желание от живота в смъртта на Земята в Безсмъртието и Вечния живот при Боговете ни и се облече в свръхестествена сила и мощ и поеме така командването на Божията светейша армия и организирането и провеждането на Освободителната Руско – турска война за Освобождаването на Българския народ:

ЖИВОТ В СМЪРТ без=без Бог Исуж и Богиня Матара Диана 

БЕЗСМЪРТИЕ с=с Богиня Матара и Исуз

ВЕЧЕН ЖИВОТ с=с Бог Ежуш и Богиня Диана 

БОЖИЯ СВЕТЕЙША АРМИЯ от=от Светии на Бог Исуж и Мария 

image

„Неговата саможертва в името на 600 комитетски хора в ареста, след предателството на косоварът Димитър Николич (Общи), доказва величието му. А това, че народът ни го пази дълбоко скътан в сърцето си и до днес, показва също достойнството и величието на нашия народ.“

САМОЖЕРТВА за=за Богиня Матара и Исуж  

САМОЖЕРТВА за народа на=за народа на Богиня Матара и Исуж  

ПАЗИ ДЪЛБОКО СКЪТАНИЯ=Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Диана и Бок Исуз

„Който няма в сърцето и мисълта си тази Вяра и Любов, той не е Българин с Български Дух.“

ИМАМЕ В СЪРЦАТА кръвта на=кръвта на Богиня Диана Мат Мария и Исус

 

image

Ще ви разсекретим и какво кодирано послание вложиха Свети Васил Левски и батко му Свети Георги С. Раковски в пламенното сравнение на Левски с Христос от акад. Георги Марков, който е генетичен потомък на светейшия Доаен на истинската сакрална Българска история и неказионните историци патриоти – Свети Раковски:

ЛЕВСКИ Е КАТО ХРИСТОС=ЛЕВСКИ е Кан (Жрец) на Диана и Христос

ЛЕВСКИ Е КАТО ХРИСТОС=ЛЕВСКИ е Кан (Жрец) Син (потомък) на Диана и Иса от Трахия 

ЛЕВСКИ е НАТСИОНАЛЕН И ЕВРОПЕЙСКИ ГЕРОЙ=

ЛЕВСКИ е Ариан Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исус Българина 


„И сега Българите с пробудено съзнание казваме: 

– Ние сме същият народ и подготвяме изпълнението на Мисията си, като през хилядолетията, за оздравяване на човечеството и установяване на Нов световен ред. Който има уши, да чуе; който има очи, да види; който има сърце, го знае.“ 

И ето какъв Нов световен ред ще установим Българите по целия свят, който ще отмени в раз и нацяло установения и радикализиращ се и истеризиращ тотален фашистко – комунистически терористичен Нов световен ред на юдео – ционистите!

НОВ СВЕТОВЕН РЕД на=на Братя от Бог Иса и Богиня Диана

Новият световен ред на Всемирното Бяло Братство, който ще е обещаното ни от Боговете ни Божие Царство на Любовта, Братството и Мира на Земята, управлявано от праведните и святи генетични потомци на Исус и Мария Магдалена!

ВСЕМИРНОТО БЯЛО БРАТСТВО от=от Бели Братя от Бог Исус и Богиня Матара Диана   

СЪЗНАНИЕ от=от Исуз

НИЕ СМЕ НАРОДЪТ на=на Иса и Матара Диана 

image

И още едно херметично послание, вложено в първосвещения Български термин и етносна родова сакралия „Бащино огнище“, пред който позира поредният феноменен генетичен потомък на Свети Васил Левски – Асен Великов, чиято мисия е да прославя с камерата си Божествената красота на Българките и ан Българските традиции и етнос:

БАЩИНО ОГНИЩЕ на=БАШТИНО ОГНИЩЕ на=Огъня/Гена на Богиня Диана и Ешуш 

image

„Няма начин вече да излъжите Българите. Аз съм им дала достатъчно факти по събития, години, имена, за да сравняват и да преценяват кой ги лъже. Неолибералната гнусотия, заливаща света, не върви при Българите. Ние знаем и помним. Не за мъст, а в памет на нашите деди. По-долу Ви описвам истини, а не Ви давам оценки. Вие сам го правите за себе си.“

НЯМА НАЧИН ВЕЧЕ да излъжите Българите на=

НЯМА НАТШИН ВЕТШЕ да излъжите Българите на=

Българите на Богиня Мат Диана и Ешуш 

НЕОЛИБЕРАЛНА ГНУСОТИЯ срещу=срещу Българи на Диана и Иса 

НИЕ ЗНАЕМ И ПОМНИМ=
Иза и Богиня МаМаМа=
Иза и Богиня Майка Мария Магдалена

МЪСТ=Иса и Мат

ПАМЕТ ЗА=Богиня Мат и Иза 

НЕ ЗА МЪСТ А В ПАМЕТ на=на Бог Тати Исуз и Богиня Мама

ОПИСВАМЕ ИСТИНИ за=за Богиня Ма (Майка) Диана и Бог Исус 

ИСТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана 

„За враговете на България и Българския народ нямам милост. Такова право има само Един Бог. И неговата Милост е да бъде унищожен всеки, който посяга на България и Българския народ.“  
 
ИМАТ ПРАВО САМО=Богиня Матара Диана и Бог Иса 

УНИШТОЖЕНИЕ на враговете на народа на=на враговете на народа на Диана и Ежуш

НЕ ПОСЯГАЙТЕ на народа на=на народа на Богиня Диана и Иса

„Месец преди август 1877г. в цяла България турските орди, водени от европейски (всички до един юдео – ционисти – бел. на bezistena) военни, потапят земята и дедите ни в кръв и извращения. 
Това съм описала в книгата си СИЛАТА НА БЪЛГАРИТЕ. 
Минал през тези изпитания, нашият велик народ оцелява, с Божий благослов. 
Защото запазва хилядолетия, въпреки това ВЯРА, ЕЗИК, НРАВИ, ОБИЧАИ, ПИСМЕНОСТ. „

ЦИОНИСТИ от=от Диана и Иса 

некачествен генно – инженерен експериментален продукт на Българските Богове, създадени от Тях за осигуряване на постоянни екстремални условия на живот и изпитания за феноменните Божии потомци – Българите, за нашето закаляване и селектиране в процесите на трансепохалната риалити драматизация „Българите и човешката цивилизация“ и подготовката ни за скорошни святи и праведни универсални духовни и управленчески водачи на всички народи за времето на идващото обещано ни от Тях Божие Царство на Любовта, Братството и Мира на Земята

ИЗПИТАНИЯ за=за народа на Богиня Диана и Иза 

ПИСМЕНОСТ от/за=от/за Богиня Мат и Исус 

„А враговете ни, заради погазване на Божиите повели, биват унищожавани. И знаете ли от кого?
От Българите, със силата, дадена ни от Твореца Създател. 
БИЧ БОЖИ, дошъл да възстанови Божиите повели и да накаже тези, които се гаврят с човечеството.“

ПОГАЗВАТ ПОВЕЛИТЕ на=ПОВЕЛИТЕ на Бог Иза и Богиня Диана 

СЪЗДАТЕЛИ на=на Дуло на Исуз и Диана –

Българските Богове Творци и Демиурзи, родили Техния феноменен Божествен род – жреческия род Дуло, и разработили всички други племена от нефеноменни безкултурни синтетични човекоподобни биороботи за безропотни помагачи на Българите – постсътворенчески процеси, с които ви запознахме в култовите ни постинги   
 
Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 

ВЪЗСТАНОВЕНИ от=от Бог Исуз и Богиня Диана 

Ето и от Кои е страшният христоматиен възмездяващ Бич Божи:

БИЧ БОЖИ=БИТШ БОЖИ=Богиня Диана и Бог Ежуш   

А подизпълнителят на тази възмездяваща мисия както знаете от нашия блог, е Техният внук Кан и Цар Ирник (303 – 453), който е Кан и Цар Атила, който е Свети Патрик, който е Свети Николай Чудотворец, синът на Свети Павел, и още е… – сами направете справка с тези пароли.

„И в това няма лъжа. Цяла България е в паметни плочи от такива извращения. Земята ни е напоена с кръвта на дедите ни. 
В тяхна памет, няма да допуснем такива като Вас да продължат да искат да забравим. Ние, БЪЛГАРИТЕ , ПОМНИМ. 
В изпитанията Бог ни подготвя да сме силни и винаги да изпълняваме Мисията си. Но не забравяме страданията на дедите ни. 
СВЕТЛА ИМ ПАМЕТ!“
Ето малка част от Истината“
  
ЗЕМЯТА НИ Е НАПОЕНА С КРЪВТА на=на Кан (Жреци) на Богиня Матара Диани Бог Исуз 

НЯМА ДА ЗАБРАВИМ=Богиня Мад Мария и Бог Иза 

ЩЕ ПОМНИМ ВИНАГИ=ШТЕ ПОМНИМ ВИНАГИ=Богиня Диана Мама и Бог Ешуа

И за да помним винаги Истината, ето още веднъж не само малка част от Истината, но и цялата Истина!

ИСТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана 

И за да знаят мръсниците, които са навсякъде по кръстопътищата край нас, Кои са на всички кръстопътища и навсякъде, още документи от поста:

„Всъщност, Вие едва ли ще разберете. Сега видях, че предпочитате латинските писаници, вместо СВЕЩЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ БУКВИ. 
Да, има доста покрай нас от кръстопътищата.“ 

КРЪСТОПЪТИЩА на=

на 
Богиня Диана и Кристош=

на 
Богиня Диана и Исуш от Тракия

Задължително ще постнем пак пасажа от коментара в отговор на нашия коментар, в който Маргарита засяга нашата специалност и мисия за разкриване тайната на Единната Българска световна мегалитна светилищна енергийна система,

Земята на България е наситена с изградени от нашите предци скални масиви с различно предназначение, но всички предвидени за двустранната връзка на Българите с Космоса“,

като само ще добавим, че първата функция на тези мултифункционални свръхтехнологични и извечно техническо модерни съоръжения за производство на духовни и материални блага и творене на чудеса от Българските жреци, е не за връзка с имагинерния и анонимен безсубектен Космос, а за реална и рационална двустранна връзка с Боговете ни!  

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И наш коментар към поста Разпнаха те, Дяконе!

https://www.facebook.com/PlamukIskren/photos/a.1857139217891358/1878357059102907/?type=3&comment_id=1879943218944291¬if_id=1582094989440667¬if_t=feedback_reaction_generic


Разпнаха те, Дяконе, а ти стана Светец – жив, реален, рационален!

Бедна им е нещастната фантазия на всички мерзавци анти – българи, дето сега предават и продават Майка България и Великомъченическия Български народ, какви изживявания им е приготвил лично реалният и рационален действащ Свети Васил Левски, без въобще да се интересува той, че те са все безБожници и не вярват в светии!

Ще повярват!

Екстренно, екстремално и катарзисно – справка пътеписът по дестинацията „Деветте кръга на ада“!

image

СЪВРЕМЕННА РЕДАКЦИЯ на=СЪВРЕМЕННА РЕДАКТСИЯ на=

на Богиня Мадара и Кристос=

на Богиня Мадара и Исус от Тракия 
––––––––––––––––––––––––––––––––

За пореден път на 19 февруари бяхме на поклонението и преклонението пред саможертвения акт на правнукът на Паисий Хилендарски, който Васил Левски сам предприе за да премине от него момент на бесилото веднага в ръцете и прегръдките на любящите го Исус и Мария Магдалена и бъде възкресен и преосветен в свръхестествен режим в най – висш и първосвещен сан на Свети Васил Левски, надзорник и закрилник на Божия Български род и на първосвещената му златна генеалогия, от която се роди Спасителят!   
В Ямбол местото на тържественото поклонение е в двора на гимназия „Васил Левски“ с красив барелеф на Левски.

Поредни години вече учениците четат словата на преклонение пред Светеца от сборника стихове  
На Изповед Пред Дякона
http://4eti.me/levski-stihove/

В двора на свещената на екипа ни гимназия „Васил Левски“, в която сме учили много от нас, и която е останала в спомените ми от преди повече от половин век с най –прекрасните моменти на щастливо и безгрижно време на влюбени в живота и помежду си любознателни и възторжени юноши, възпитавани в Любов и Обич към България, сега констатирахме с печал, понятна за нас посветените за случващото се и още повече за предстоящите скоро време епични събития, че с всяка изминала година очите и душите на младите ни наследници и гимназисти от първосвещения Божи град Ямбол, са все по отчаяно празни и безнадеждно пусти и унили, стиховете които редят с посърнали лица и покъртителна обреченост на безспереспектива младежи, са все от този сборник и са все по – ескалиращо безрадостни и песимистични, звучащи по – страшно и от най – покъртителната черно – енергийна елегия „Обесването на Левски“, създадена във времето на страшното турско робство, израз на които чувства е и безглаголната скръбна изповед и клетва Клетва, която звучеше като камбана на погребение, въпреки жаравите които пробляскваха в пепелищата на финала…

КЛЕТВА

(Дилян Димитров)

„От земята българска един камен не давам!” – Цар Борис Първи

 –– тази несъстоявала се никога прокламация, която е в овертюрата на  песимистично – оптимистичната елегия, ще я зачеркнем заедно измисленият ѝ автор ето така – 

„От земята българска един камен не давам!” – Цар Борис Първи

защото знаете от нашите документи за истината за този „цар“ – превратаджия и Българо – предател и убиец на Божествения аристократичен елит на Българския род Дуло от праведните и святи жречески потомци на Исус и Мария Магдалена, в заговор с византийците, който е извършил едно от най – големите престъпления и злодейства на новата епоха – откръстването с меч и огън на Българите от езичеството – тяхното истинско Исусово Учение и Познание за Българските Богове 

КЛЕТВА

Погребана – клетвата.

Размити – думите.

Опустяла – земята.

Прокудени – хората.

Подменени – чувствата.

Изгубена – вярата.

Всяка мисъл е сълза изстинала…

Потъмнели – къщите.

Обрасли – дворовете.

Изсъхнали – китките.

Потрошени – прозорците.

Откъртени – портите.

Самотни – гробовете.

Всеки спомен е болка изгаряща…

Името – живо е!

Коренът – жилав е!

Камъкът – има го!

Сърцето – туптящо е!

Паметта – вечна е!

Прошката – взета е!

Бъдещето – има го!

Тази обич е… клетва изпълнена!

Милите ни феноменни деца, незнаещи Чии потомци са и какви Божествени феноменни гени носят в кръвта си, и изгарящи в безпътицата на обезверените им скършени духовно и вече предали се заедно с тях техни родители, сграбчени от медицинските фашисти прокарващи биотерористичната диверсия и световен заговор Ковид, и неподозиращи и нямащи си и на понятие дори, какви епични събития, процеси и радости и промоции ги очакват съвсем скоро, гарант за които бе самият Свети Васил Левски със свита Светии от Вси Светии, които отново за поредна година бяха заедно с екипа ни на това свещено место! 

Исус и Мария със Спасителят и Те… 

image
     
image

––––––––––––––––––––––––––––

Припомняме ви наши монографични документи за Васил Левски:

С Кан Авитохол, който е Граф Сен Жармен, и с Кнез Иван Кулин и Левски из Паисиевите потайности на Историята му съдържаща родословието на рода Дуло – част 1
http://bezistena.blog.bg/history/2020/01/17/s-kan-avitohol-koito-e-graf-sen-jarmen-i-s-knez-ivan-kulin-i.1692514

Възстановената златна първосвещена генеалогия на рода Дуло за 18 и 19 век от Историята на Паисий – част 2
http://bezistena.blog.bg/history/2020/01/19/vyzstanovenata-zlatna-pyrvosveshtena-genealogiia-na-roda-dul.1692708  
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Продължаваме с една феноменна песенна жрица от потомствената генеалогия на Свети Васил Левски, която ще ни изпее и каже в код какъв всъщност е неглижираният и представян за обикновен полунеук обикновен човек Левски в култовия му образ на прост кюмюрджия. 

https://www.youtube.com/watch?v=IteJ5iGRe2I 

ГУНА ИВАНОВА и „БЪЛГАРИ“ – Песен за Васил Левски 

…Васил си сторил на кюмюрджия… 

КЮМЮРДЖИЯ=Кан (Жрец) от Ежуа и Мадара 

Сега ще ви запознаем с поредните изумителни документи за Васил Левски, които ни разкрива в задъхано компресирано темпо Иван Тренев, ангажиран ретранслатор на неговия светейши пра …прадядо Свети Васил Левски, както и с нашите коментари и разсекретени документи от висше меродавно херметично ниво и категория от тази сакрална информация!

ВИСШЕ МЕРОДАВНО НИВО на=НИВО на Бог Исуш и Богиня Мадара 


Другата история за непознатия Левски. Укриваните истини 


https://www.youtube.com/watch?v=wg3Tdy70lwg&t=774s 

–– bezistena

Бавно и полека, но не за няколко века, щото вече няма никакво време, а в компресирано темпо, истината за Левски излиза на бял свят и най – вече благодарение на неговият генетичен пра…правнук Иван Тренев, просвещаван и воден от самият Свети Васил Левски методически по окултен път и дори по чисто физически, натам и там, където нашият екип очакваме всички, и сме заведени, просвещавани и поставени на този пиедестал на Познанието от също самият Свети Васил Левски, за когото Иван най – отчаяно се тръшка и анатемосва тръгналите да канонизират канонизираният вече от 148 години лично от Господ Исус и Богиня Диана/Мария Магдалена Техен саможертвен потомък Свети Левски! 

Обръщаме ви внимание върху някои основни моменти от документите, които представи потомъкът на Свети Васил Левски, като върху тях подготвяме тази статия с разсекретените послания в тях. 

ОБРЪЩАМЕ ВИ ВНИМАНИЕ върху=ОБРЪШТАМЕ ВИ ВНИМАНИЕ върху=

ВНИМАНИЕ върху Богиня Матара и Бог Ешуа 

ОСНОВНИ МОМЕНТИ от/за=от/за Иса и Богиня Диана МаМа (Мария Магдалена)

––––––––––––––––––– 

Иван Тренев прокламира и изнася във филма предварителни аргументи без легализирани от Божията канцелария документи, което правим ние сега с пасажи от постинга ни

Васил Левски и неговите феноменни свръхестествени характеристики и проявления преживе. Как пътува Левски до Лондон и Канада?! 

https://bezistena.blog.bg/history/2020/07/18/vasil-levski-i-negovite-fenomenni-svryhestestveni-harakteris.1719772

* Тренев :

Левски е водещ масон и водеща фигура в световното масонство.

–– bezistenа 

Квалификацията ни за масовото възмущение по форумите на непосветени в генезиса на масонството искрени Българи – патриоти, че Левски е бил масон, се потвърждава с още много други екстри!

Вижте:

Faith
Господин Тренев, пак ще ви критикувам. Васил Левски никога не е бил масон, защото това е еврейско движение.

Евреите създават масонството, кабалата,езотериката и тем подобни сатанински учения и култове. Нашият Орфей го прекръстват на Хермес и от там започват изопаченията.А учението на богомилите е силно променено.Да не говорим че масони написаха Библията и написаха в нея българска история с изменени имена като са написали българите евреи а българските царе израелтяни,а българия израел. Всичко е в полза на евреите ! Ние създаваме християнството, но не и масонството. Богомилите са оплюти от масонските православни църкви. Учението им после се изменя и започва да се ползва от масоните. Откраднато е и изменено!

–– bezistenа: 

Абсолютен исторически миш маш с много верни съставки и подправки, с изключение на масонството, което е превзето и обладано от юдео – ционистите именно след Левски и до сега!
И първите проникнали и внедрени сред Бялото фримасонско братство масони от черното фримасонско братство от генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена, са точно юдео – циониста Иречек и неговият агент Васил Златарски !
Именно и на това незнание за генезиса и статута на фрамасоните е конфликтът между  Иван и иначе истинската патриотка Faith и хиляди още невежи Българи за същността на фримасонството, в която категория на още непосветените е и Иван Тренев.
Ключът за прозрението на истината в тези фундаментални постановки е в нашия блог!

ФРИМАСОНИ потомци на=потомци на Бог Иса и Мария 

ФРИМАСОНСТВО потомци на=потомци на Бог Исус и Богиня Матара 

ГЕНЕЗИС от=от Гена на Исуз 

И още легализирана информация за масоните:

Фримасон и делфин в ритуална прегръдка пред Безистена в центъра на Ямбол!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/03/20/frimason-i-delfin-v-ritualna-pregrydka-pred-bezistena-v-cent.1650018

Как съвременните български тамплиери – фрамасони си туриха сами въже на шията или спасително въже на кръста…
http://bezistena.blog.bg/history/2018/08/30/kak-syvremennite-bylgarski-tamplieri-framasoni-si-turiha-sam.1625618

Мистериите в ордена на тамплиерите и армията на 30 000 Светии – Български жертвени деца
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/28/misteriite-v-ordena-na-tamplierite-i-armiiata-na-30-000-svet.1632754

И разсекретана информация от документа „Левски е водещ масон и водеща фигура в световното масонство.“

ЛЕВСКИ е ВОДЕШТ МАСОН от=ЛЕВСКИ е от Богиня Мат Диана и Исуш

ЛЕВСКИ е ВОДЕШТА ФИГУРА от=ЛЕВСКИ е от Богиня Диана и Бог Ешуа от Трагия

СВЕТОВНОТО МАСОНСТВО е от=от Святи/Светии на Богиня Мат Диана и Бог Исус 

* Тренев :

И най – далечният ни е приятел… (пише Ботев в масонското си тефтерче) 

НАЙ ДАЛЕЧНИТЕ СА НИ ПРИЯТЕЛИ от=ПРИЯТЕЛИ СА НИ от Дуло на Ешуа и Диана 

* Тренев :

Че Гевара пише на гърба на снимката на Левски, която носи до сърцето си „На единия син на Балканите, на когото аз най – много искам да приличам“ 

ЕДИНИЯ СИН НА БАЛКАНИТЕ=Кан (Жрец) от Дуло на Иса и Богиня Диана 


ИСКАМЕ ДА ПРИЛИЧАМЕ на=

на Диана МаМа и Исуш Бълкарина=

на Диана Мария Магдалена и Исуш Бълкарина

При посещението си в България Че Гевара е посветен в Българския му жречески род Дуло от дълбоко засекретената генеалогия на по – малкия син на Левски, за когото ще говорим скоро, и от тогава носи до сърцето си култовата снимка на прадядо си Васил Левски с надписа „На единия син на Балканите, на когото аз най – много искам да приличам“  

ДЪЛБОКО ЗАСЕКРЕТЕНА генеалогия на=

генеалогия на Кан (Жреци) от Дуло на Бог Кристоз=

генеалогия на Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исуз от Тракия

Още официална информация за удивителния саможертвен Българския династ от Дуло от генеалогията на Свети Васил Левски и световно известен саможертвен посветен и революционер Свети Че Гевара вижте в https://bg.wikipedia.org/wiki/Че_Гевара

 

Ернесто Гевара известен най-вече с псевдонима си Че Гевара или просто Че, е аржентински и кубински революционер, политик, лекар, дипломат, лидер на партизански движения в Латинска Америка и Африка, сред ръководителите на Кубинската революция.

Роден е 1928 година в сравнително заможно семейство от ирландско – испански аристократичен произход.

За Българския генезис на духовния интелектуален и революционен прогресивен елит на тракийските племена келти и на испанците, от които е Че, говорим в много наши статии.

ЕРНЕСТО ГЕВАРА=Ариан от Бог Иса от Трагия

ЧЕ ГЕВАРА от=ТШЕ ГЕВАРА от=от Диана и Ешуа Барг (Българи)

ЧЕ ГЕВАРА от=ТШЕ ГЕВАРА=от Бог Ешуа от Трагия 

ЧЕ=ТШЕ=Диана и Ешуа 

ПАРТИЗАНСКИ ДВИЖЕНИЯ на=ДВИЖЕНИЯ на Ариани Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз

Аристократичният му арийски/ариански произход е херметизиран в самия израз:

АРИСТОКРАТИЧЕН ПРОИЗХОД от=

ПРОИЗХОД от Ариани от Диана и Кристош=

ПРОИЗХОД от Ариани от Диана и Исуш от Тракия   

И още за Че Гевара вижте в постинга ни 

Защо Фидел Кастро и Че Гевара пращат командоси да вардят Българските управници и господари от народната любов!

https://bezistena.blog.bg/history/2016/12/15/zashto-fidel-kastro-i-che-gevara-prashtat-komandosi-da-vardi.1496960

* Тренев :

На паметника на Незнайният войн, който се отваря веднъж в годината само за високо посветени масони, пише цитат от Библията „Времето е в нас и ние сме във времето!“, и под него е написана на френски език крилатата свръхсекретна мисъл – сентенция на Левски „То нас обръща и ние него обръщаме“ – с името на Васил Левски! 

НЕЗНАЙНИЯТ ВОЙН от=от Иза и Богиня Диана 

СЕНТЕНЦИЯ от/за=от/за Диана и Исуз 

Направо разсекретяваме този топ секретен документ с пасажи от тематичния ни постинг

Времето е в нас и ние сме във времето! Какво скрито кодирано послание ни изпрати Първожрецът Левски чрез родственика си Тодор Живков?

https://bezistena.blog.bg/history/2016/08/06/vremeto-e-v-nas-i-nie-sme-vyv-vremeto-kakvo-skrito-kodirano-.1469079

ТОП СЕКРЕТЕН ДОКУМЕНТ за=ДОКУМЕНТ за Богиня Диана и Иса от Тракия 

… И да разсекретим скритото послание,

СКРИТО ПОСЛАНИЕ от=от Диана и Исус Бълкарина


което ни завеща Васил Левски в култовия си израз от две части – Библейската първа част и неговата втора част, съставена отново с херметичното познание на фримасоните, на които той е бил коронясаният световен лидер и глава преживе!

                          ВРЕМЕТО Е В НАС И НИЕ СМЕ ВЪВ ВРЕМЕТО !                         

                            ТО НАС ОБРЪЩА И НИЕ НЕГО ОБРЪЩАМЕ!  

Ето какво ни съобщи с кода и магията на Свещения шифър Свети Васил Левски: 

 

ВРЕМЕТО Е В НАС=Богиня Матара и Бог Иса

 

в него, в неговата кръв, са феноменните Божествени гени на Богинята Майка и Бог Отец  Исус, чиито последни аватарни проявления са Исус и Мария Магдалена, положили с трите си новоепохални деца родени в България – Тракия – Ямбол – Безистена през 32 и 33 г. н.е., началото на новоепохалната генерация на Дуло, чийто единствен първосвещен продължител на златната Божия родова линия от всички кланове по света, бе Васил Левски, от чието потомство през сина му Петър Дънов през 20 век се роди Спасителят на Българите и на човечеството.  

С този документ Васил Левски ни съобщава още, че сред нас – Българите, са генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена, и е дошло времето вече чрез този блог да се познаете и родите за нов живот и за вашето и на Българите спасение!    

ДА СЕ ПОЗНАЕ=Богиня Диана и Исуз  

ДА СЕ ПОЗНАЕ=ПЕЗИСДЕН=Безистена   –

първосвещеният Божи храм и Централен команден пункт на Земята в първосвещения Божи град Олимп, който е Олимб, който е Имбол, Иамбол или Ямбол  

ЗА НОВ ЖИВОТ с=с Бог Изуж и Богиня Диана   

Същата информация Левски е вложил и във втората част на култовата философско –езотерична фраза, отваряща тайната на времето и пространствата и Божията генеалогия:   

НИЕ СМЕ ВЪВ ВРЕМЕТО=Бог Иса и Богиня Мат Мария

ние сме във Боговете Демиурзи, ние сме постоянно в Техните Души и сърца, в Тяхната кръв, плът и Дух, в Техните мисли, грижи и болки, в Тяхната Любов безкрайна!     

НИЕ СМЕ ПОСТОЯННО с/в=с/в Исус и Богиня Ма (Майка) Диана 

Ето тайната на добавеният от Свети Васил Левски култов пасаж, който е удивително кодирано съобщение и прорицание, че в неговата родословна линия ще се роди Спасителят! 

ТО НАС ОБРЪЩА И НИЕ НЕГО ОБРЪЩАМЕ=

ТО НАС ОБРЪШТА И НИЕ НЕГО ОБРЪШТАМЕ=
Сина на Богиня Матара Диана и Гриштош=
Сина на Богиня Матара Диана и Ешуш от Трагия  

* Тренев :

Нашите деди са ни завещали повелята „Познай себе си!“ и ще помогнеш за усъвършенстването на нацията ни и на цивилизацията! 

Конкретни автентични документи за този херметичен Български документ ви припомняме в 

Фримасон и делфин в ритуална прегръдка пред Безистена в центъра на Ямбол!

http://bezistena.blog.bg/history/2019/03/20/frimason-i-delfin-v-ritualna-pregrydka-pred-bezistena-v-cent.1650018

ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙ Бог Исуз

ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙ Сина на Бог Иса – Спасителят

* Тренев :

Представяте ли си каква мощна мащабна синхронизирана организациия е имал Левски, за да знае той всяко едно нещо пет – десет крачки напред! 

Няма друга такава личност в световната история друг такъв колос в тайното конспиративно общество и организация като Левски! 

–– Абсолютно прав е Иван Тренев, че Левски е знаел всяко нещо пет – десет крачки напред, но не знае защо, и това не е заради някаква „мощна мащабна синхронизирана организациия“, както смята Иван по човешки, и което въобще не е било така, а защото Левски преживе е свръхфеноменен жрец и ясновидец и пророк и прорицател, и знае и определя хода на събитията и черпи директна информация от светейшите си предци, с които е бил в постоянна връзка!

А най – голямата заблуда на вдъхновения и голям патриот Иван Тренев, който е феноменен генетичен потомък и пра…правнук на Свети Васил Левски от Божия жречески род Дуло, (и за която тайна екипът ни го просвещаваше и благославяше упорито в кореспонденцията ни до момента когато той квалифицира документите ни като „глупости“ по същия начин, както него го хулят и оплюват всякакви институционализирани мерзавци, вбесени от разкритията, които изнася) е че той проповядва в учудващо нелогичен упорит радикален атеизъм за интелекта и посветеността му и в борческо противоБожие и несвързани неаргументирани съждения, че Българите не трябва да канонизират Левски, защото „с това нещо щели сме да се отделим от Левски, да загубим връзка с реалния Левски и идентичността си, щели сме да загубим себе си, искали сме да закрием бездуховната си нищожност, щели сме да се молим като грешници в църква и да чакаме причастието или провидението…“, и още такива подобни абсолютно бездуховни съждения, с които посяга върху цялата Българска свещена Православна вяра и сакрална етносна духовност, съхранили народа ни и така турга кръст на всичкото си просветителско дело…, и язък за този човек, тъй като по този начин въобще не може вече да се качи на висшето ниво на Познанието – Божието езотерично познание и ниво, и да види там Боговете ни и живия и рационален реален Свети Васил Левски и получи от Тях академичен сертификат и признание! 

image

На феноменния и неосъзнат че е Божествен Иван Тренев, му пишем с Любов, или вече хващащи ни яд и колебаещи се дали да не е без Любов, му пишем „слаб 2“ по практическа нагледна антропология и сакрална Българска езотерична История, и най – вече за учудващо яростния му войнстващ атеизъм и безБожие!

Значи, млади и вдъхновен пламенен и резонно и оправдано свръх нарцисизиран наш феноменен родственико, от време на време се заслушвай какво ти казват твои обичащи те и радващи ти се и благославящи те искрено родственици, и най – вече познай Боговете ни и Светиите ни, за да не станеш и ти като другият ни топ – нарцисизиран родственик и голям Български дух и патриот високопосветен до постъпите на Храма – Павел Серафимов, или Алия Ошо – глухи и сляпи за Божествената истина и генезис и статут на нашите Светии, от чийто род сте и вие, и да не останете само високи изтъркани стъпала за качване по тях на другите просветени Българи, познали Боговете ни и Светиите ни и влезнали през вас в Храма!

Благославяме неосъзнатия генетичен потомък на Свети Васил Левски – Иван Тренев, и очакваме още секретни документи от него, с искреното пожелание да познае Боговете и Светиите ни с добро, защото другият начин е ужасен, и да не бъде само тип „черна“ пощенска кутия До поискване на Божиите документи, а да се научи да чете и какво пише в тях!

ДО ПОИСКВАНЕ на документи от=на документи от Богиня Диана и Бок Иса

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

екип на bezistena и Свети Васил Левски с братята си Свети Г. С. Раковски и Свети Христо Ботев!

image

И още информация за тримата саможертвени братя в

Раковски лидер и глава на световните бели фримасони, правнук на Паисий Хилендарски и батко на Васил Левски и на Христо Ботев, под егидата на Граф Сен Жармен


https://bezistena.blog.bg/history/2020/10/21/rakovski-lider-i-glava-na-svetovnite-beli-frimasoni-pravnuk-.1732084

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ИСД с Любов и песни![ad_2]

Source link

Visited 34 times, 1 visit(s) today