Изумителна находка в Антарктида пренаписва човешката история (Видео)

изтеглен файл

Група археолози от американския научноизследователски и образователен институт „Смитсониън“ изненадващо откри три необикновени черепа в региона Ла Паил, Антарктида

Откритието е направено от Деймиън Уотсън и неговия екип, натъкнали се на общо три издължени черепа, които са и първите човешки останки, откривани в Антарктида досега.

Уотсън споделя, че направеното откритие е наистина изключително, тъй като е много вероятно да доведе до преразглеждане на общоприетите възгледи за историята на човечеството.

Подобни издължени черепи са откривани досега в Египет и Перу, което може би е доказателство за контакт между цивилизациите в Южна Америка, Африка и Антарктида в дълбоката древност.

Антарктида

Предполага се, че наблюдаваната деформация е умишлена и най-вероятно е била разпространена практика сред представителите на елита, който е я прилагал, за да се отличава физически от по-нисшите слоеве на обществото.

images

Не липсват обаче и други интерпретации, според които необикновените черепи, подобни на тези, открити в Антарктида, са доказателство за намесата на извънземнисъщества в човешката еволюция. В потвърждение на това те изтъкват факта, че черепите притежават някои характеристики, които ги отличават от нормалните човешки черепи. Каквато и да е истината обаче, предстои науката да отговори на много важни въпроси, свързани с древната история на човечеството, които за момента остават без отговор.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Visited 1 202 times, 1 visit(s) today