Фотографии от отвъдния свят

“Хора, радвайте се – няма смърт, ние живеем вечно !” – сега това не са само думите на проповеди на Църквата, а и научна истина, която се основава на набор от факти. Нови доказателства, че животът продължава и след смъртта са извели изследователите от “Руската асоциация на инструментална транскомуникация”. Нейният основател и научен директор Артьом Mихеев (на снимката по-долу, заедно с Вадим Свитньов, който също се занимава с транскомуникация) – доцент от престижния Санкт Петербургски университет, математик, се занимава с една благородна кауза – търси и намира доказателства, че животът продължава извън физическото тяло. Аз му благодаря за неговата помощ, снимките и му желая на добър час! Тук е моята скорошна бележка от вестник “Живот” – писах за това, че в Русия вече получават снимки от другия свят.

“Усмивка от отвъдното”

призрак

Руски учени са получили снимки на духове от задгробния свят

Душите на мъртвите могат да общуват с помощта на най-новите компютърни технологии

Въртящата се чиния на масата, с която нашите баби провеждат сеанси през миналия век отстъпи място на компютърните технологии.
Душите на мъртвите изпращат аудио съобщения и дори свои снимки от отвъдния свят.
Сега всеки може да ги види – снимките и аудио файлове от отвъдния свят са публикувани на интернет страницата на Руската асоциация за инструментална транскомуникация.
– Нашата организация вече десет години изучава феномена на “електронните гласове” – ми казва научният ръководител на РАИТ, кандидат на физико – математическите науки Артьом Mихеев. – Ние сме създали двупосочен канал за комуникация с другия свят. Това е страхотно, когато на екрана на компютъра от хаоса с точки и линии се раждат лицата на хората, които продължават да живеят в отвъдния свят !
… Между другото , първите експерименти, проведени в РАИТ са свързани с гибелта на два руски самолета, които се разбиха на 25 август 2004 г. На въпроса , зададен на починалите е отговорено : “Имаше терорист !”. Два дни по-късно ФСБ официално съобщи, че атентатори са взривили самолетите. Ако такова извънредно положение се случи и сега (недай боже !) , бихме могли да опитаме да получим снимки на лицата на терористите от отвъдния свят.
– Надявам се, че в бъдеще това ще се случи и тогава няма да има неразкрити престъпления – мечтае Артьом. – A раздялата с мъртвите няма да бъде тежка мъка : всеки ще бъде в състояние да общува със своите покойни близки в другия свят, виждайки лицата им както по Skype.

История
Животът не свършва със смъртта на тялото – това казват всички световни религии. Но ние, децата на 20 -ти век, сме израснали в атеистични времена, поради което не приемаме нищо на доверие. Шведът Фридрих Юргенсон също бе скептик материалист, докато не чул на магнетофона, който записвал песните на горските птици гласа на мъртвата му майка. Това събитие се е случило преди 55 години и то е дало началото на една нова тенденция в спиритизма – инструменталната транскомуникация. Юргенсон провел много сеанси с отвъдния свят и публикувал книгата “Радио контакт с мъртвите”.
Латвийският професор Константин Раудив прочел неговия труд и го счел за заблуда. Решава да докаже, че електронните гласове са фантастика и повтаря експериментите. Но когато Раудив успял да комуникира с мъртвата си майка, тя го нарича с детското му галено име – и съмненията му биват разсеяни.
– Мъртвите са живи! – му дошло съобщение от другия свят. А след това – стотици, хиляди други.

Компютри

Последователи на първооткривателите на феномена на електронните гласове се появили на всички континенти. През 2008 г. руските изследователи от РАИТ откриха нов начин на общуване с другия свят. Неговата същност е в това, че посланията произтичат от голямата гама от звуци, съхранени в компютъра. Примерно както децата творят думи от изписаните по кубчета букви от азбуката.
– На зададения въпрос почти винаги идва смислен отговор – показва декодирането на записите Артьом Михеев. – Това е разговор, диалог, като езиковата бариера не е от значение – отговорът идва веднага ! В другия свят няма нужда от думи, очевидно там хората придобиват способността да четат мисли. Има примери за много години на надеждна комуникация с починали роднини – семейство Свитньови от Санкт Петербург постоянно комуникират с Дмитрий – техния син и брат, който почина през 2006 г. “Познавам характерните му думи, интонацията” – ми разказва баща му Вадим Свитньов. Това потвърждава, че самоличността на човека се съхранява и след смъртта на тялото. “Тук съм напълно жив, да умреш не е възможно” – това е едно от многото послания, получени от Дима.

Вълни

Тласък за развитието на видео-насоката в спиритизма дава мистична история, която се случила през 1924 г. Двама моряци на борда на парахода “Watertown”, случайно починали в резултат на изхвърляне на пара, телата им биват зашити в плат и погребани в морето. И на следващия ден екипажът видял сред вълните лицата на загиналите другари ! За да бъде сигурно, че това не е колективно безумие, необичайното явление е снимано (снимката отдолу на поста – със стрелките). Вълните продължили да създават портретите на нещастните моряци всеки ден, докато корабът не сменил екипажа.
– Телевизионните изображения също се предават чрез вълните ! – това осенило през 1982 г. Клаус Шрайбер от Германия. Той е първият, който се изолира от интерференцията телевизионни портрети на свои починали роднини – майка, дъщеря и съпруга. Това бива последвано от подобни експерименти, правени от учените от други страни. Дори изобретили “воден” метод – разклащали енергично съд с вода и снимали получените при този контакт отблясъци, а след това ги анализирали, подбирайки изображения на лица.

Имаше и успехи – дори портретите на пионерите във феномена на електронните гласове Юргенсон и Раудив се получили. Наистина, не върху водата в чинийката, а на екрана на кинескопа. Но такова щастие може да се тълкува като случай в играта, подобно спечелването на лотарията : стотици хиляди експерименти – един удачен опит. Задгробният свят упорито отказвал да отвори дори леко вратата. Да слушаме – можем. Но да гледаме – само през процепа, за част от секундата.
През 2007 г. американецът Кийт Кларк подходил към проблема от неочакван ракурс : той измислил как да получи изображения със звук. Кларк е направлявал аудиопосланията през спектрограф – и на екрана се появили образите на човешки лица.
Изследователите от РАИТ са разработили идеята – Андрей Руденко подобрил метода толкова много, че сега води цяло направление по спиритоскопия. Неговите колеги (а те вече съществуват в много градове на страните от ОНД) шеговито наричат този метод “спиритография” – фотографиране на духове.
– Руденко използва компютърна програма, с която океанографите изследват дълбините на морето – казва Артьом Mихеев. – Тя анализира звука веднага след получаването му, а не от записа. Всички звуци са салата от различни честоти – високи, ниски. Спектрографът разлага сместа на съставни компоненти и рисува графика. Чрез промяна на честотата можете да промените изображението на екрана, т.е. да рисувате с гласа. И жителите на Отвъдното правят така, когато ни изпращат своите лица.
Най-хубавото нещо е, че на много портрети, получени от отвъдния свят хората са усмихнати. Те се чувстват щастливи – животът продължава и след смъртта.

Автор – Григорий Телнов

Източник:ТУК

Visited 226 times, 1 visit(s) today