Филмът Прометей вероятно е истинската история на сътворението

[ad_1]

Филмът Прометей вероятно е истинската история на сътворението …

Различни учени, от които компютърни програмисти, математици и медици, смятат, че очевидно човешката ДНК е създадена от „извънземен програмист“ (HiddenTruth.site).

Професор Чанг посочва, че:

„Нашата хипотеза е, че по-висша извънземна форма на живот е била ангажирана в създаването на нов живот и „засаждането“ му на различни планети. Земята е само една от тях.“

Професор Чанг

Професорът казва още:

„Това, което виждаме в нашата ДНК, е програма, състояща се от две версии, голям код и основен код.

Първият факт е, че пълната „програма“ не е написана на Земята. Това вече е проверен факт. Вторият факт е, че гените сами по себе си не са достатъчни, за да обяснят еволюцията. Трябва да има нещо повече в „играта“.

Скоро или по-късно, трябва да се справим с невероятното схващане, че всеки живот на Земята носи генетичен код за неговия извънземен братовчед, и че еволюцията не е това, което мислим, че е.

Филмът Прометей (Prometheus) вероятно е истинската история на сътворението …“

Тези открития засилват увереността в твърденията на други водещи учени, изследователи и уфолози, че човешката ДНК има кодирани извънземни сигнали.

Четете още: Най-добрите стари НЛО снимки, които са доказано истински

През 2013 г., топ учени от Казахстан потвърдиха, че човешката ДНК е кодирана с извънземен сигнал от древни извънземни цивилизации, посетили планетата Земя преди нашето съществуване.

Сега, учените го наричат ​​„биологичен SETI“ и изследователите твърдят, че математическият код в човешката ДНК не може да бъде обяснен чрез еволюция. Това води само до един извод, че ние самите сме от извънземен произход като вид!

По някакъв начин, ние всички сме вид живи, дишащи „съдове“ за някакво извънземно съобщение, което се използва по-лесно за откриване на извънземен живот, отколкото чрез радиопредаване …. Може би това е причината, поради която много от нас започват да „се събуждат“.

В научното списание Icarus изследователи пишат:

„Веднъж фиксиран, кодът може да остане непроменен в космологични срокове. Всъщност, това е най-трайната известна конструкция. Следователно, това представлява изключително надеждно съхранение за интелигентен подпис.

След като геномът бъде пренаписан по подходящ начин, новият код с подпис ще остане замразен в клетката и нейното потомство, които след това могат да бъдат доставени през пространството и времето.“

Учените също така твърдят, че човешката ДНК е подредена толкова точно, че разкрива „ансамбъл от аритметични и идеографски модели на символичен език“.

Тези важни изследвания водят учените до заключението, че сме изобретени „извън Слънчевата система, преди няколко милиарда години“.

Нима филмът Прометей (Prometheus) е истинската история на сътворението …?

[ad_2]

Source link

Visited 44 times, 1 visit(s) today