Двуглав алигатор във Флорида

алигатор с две глави

Алигатор с две глави се разхожда във Флорида и всявастрах в местните хора. Странното животно е забелязано от Джъстин Арнолд, докато разкарвал кучето си навън. Той успял да заснеме алигатора с камерата на телефона си и публикувал фотосите му в социалните мрежи, съобщават чуждестранни издания.

„Вчера се разхождах с кучето си край река Хилсбъро и бях много изненадан да видят там двуглав алигатор. В министерството по лов и риболов заявиха, че освен мен са го виждали и още няколко души“ написал под една от снимките Джъстин Арнолд.

Снимките на двуглавото същество за нула време се разпространили във всички медии и журналисти се втурнали по следите на чудовището. И въпреки че специалистите са скептични до известна степен към публикуваните снимки, те се чувстват длъжни да проверят случая отблизо.

Двуглавите животни наистина съществуват. Има такива змии, костенурки и други подобни екзотични гадинки, коментира собственикът на магазин за животни Боб Потс.

Той е в бизнеса с екзотични влечуги от вече двадесет години и е наясно, че двуглавите животни са уникална и рядка находка.

Малко ми е странно едно такова животно да остане неразкрито толкова дълго време, коментира Потс.

Двуглава змия

Боб смята, че фотосите най-вероятно са фалшиви, тъй като краката на алигатора не докосват земята. Освен това опашката на влечугото е в странно положение.

Историята на очевидеца е обсъдена в Комисията по запазване на рибните ресурси и живата природа на щата. За момента специалистите не могат да направят категорично изявления относно двуглавия алигатор, тъй като снимковият материал е прекалено оскъден.

Имаме сериозни подозрения за фотомонтаж, заявиха представители на комисията.

Ученият от университета на Флорида проф. Франк Мазоти също коментира, че животни с подобни сериозни отклонения като мнимия двуглав крокодил обичайно не живеят дълго време.

Те не успяват да оцелеят, дори и за тях да бъдат полагани специални грижи, заяви ученият.

Въпреки това фотографът Джъстин Арнолд настоява, че фотосите не са подправени и двуглавото животно наистина е било заснето от него. Той обаче отказва да приеме всички покани за интервюто, които е получил.

Ако намирате тази публикация за интересна , помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. 

От otvad.com Ви благодарим!

Visited 159 times, 1 visit(s) today