Древните теоретици на астронавтите отбелязват, когато учените проследяват прародината на всички хора до Южна Африка

[ad_1]

Като участник в програмата на Amazon Services LLC Associates, този сайт може да печели от квалифицирани покупки. Може да печелим комисионни и за покупки от други уебсайтове на дребно.

Изглежда, че основните учени неволно отново са дали някаква подкрепа на теорията на древните астронавти.

Наскоро писахме за „ново“ научно откритие, което отключи потенциала на златните атоми, с 2D златни нанолистове. Използвайки слоеве злато с дебелина само два атома, изследователите постигнаха „забележително постижение“. Златните нанолистове са десет пъти по-ефективни от дори наночастиците като високоефективен катализатор.

Тази новина веднага прозвуча позната на тези, които следват теорията на древните астронавти, тъй като златото е от основно значение в историята. Според преводи на клинописни плочки от Шумерия, Анунаки, гигантски големи дългогодишни изследователи, са дошли на Земята, за да добиват злато преди стотици хиляди години. Златото беше от съществено значение за технологиите, използвани за възстановяване на щети върху околната среда на родната планета на Анунаки, наред с други цели.

Операциите по добив на злато се провеждат в Южна Африка и са изпреварили най-ранните цивилизации в Шумер и Месопотамия от непостижими хиляди години. Задълбочен график на събитията се предлага от Захария Ситчин и други теоретици на древните астронавти.

Днес новината, че учените са проследили произхода на всички хора в Южна Африка, отново бие камбани за древните теоретици на космонавтите. Според Пазителят, учените направиха заключения за вдигане на вежди, използвайки 1217 проби от митохондриална ДНК от хора, живеещи в Южна Африка.

„Учените твърдят, че са проследили региона на прародините на всички живи хора до огромна влажна зона, която се е разпростряла през по-голямата част от съвременния ден Ботсвана и служеше като оазис в иначе пресъхналото пространство на Африка.

Земята на юг от река Замбези се превърна в процъфтяващ дом Homo sapiens Преди 200 000 години изследователите предполагат и поддържат изолирана основателска популация от съвременни хора поне за 70 000 години. “

Граници на река Замбези на Намибия, Замбия, Зимбабве и Ботсвана, въздушна фотография от Брайън Макмороу, граници добавени от Julieta39 чрез Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.5)

Според статията тези ранни хора след това започнали да се разпространяват в други територии, когато орбитата на Земята се промени. Този факт също звучи познато, тъй като промените в климата на Земята са от основно значение за историята на Ситчин за случилото се преди около 200 000 години. Според противоречивия автор животът на планетата регресира поради ледников период и след това започва да се разпространява, когато планетата се затопля отново след 100 000 години.

Свързани: Учените проследяват съвременната човешка линия до Ботсвана в Африка, разочаровайки расистите навсякъде

Календарът на Адам

Една забележителност, предлагана като доказателство за древна цивилизация в Южна Африка, се нарича „Календар на Адам“, подобна на Стоунхендж руина, открита през 2003 г. Мястото е известно от африканските старейшини като „Родното място на слънцето“.

Древен произход отбелязва, че противоречиво е наречена „най-старата изкуствена структура в света“.

„Разположен в Мпумаланга, Южна Африка, той представлява постоянен каменен кръг с диаметър около 30 метра и според някои сведения е на повече от 75 000 години. На обекта са идентифицирани различни астрономични подравнения и това е може би единственият пример за напълно функционален, предимно непокътнат мегалитен каменен календар в света “, пише Древен произход.

Каменни руини, подобни на това, се срещат в планините и долините на Южна Африка, включително Ботсвана. Подобно на Стоунхендж, календарът на Адам включва невероятно сложни точни измервания.

Календарът на Адам през YouTube (вижте видеото по-долу)

Според древния теоретик на астронавтите Греъм Ханкок, други древни реликви, открити в района, сочат към връзки с по-късната цивилизация на Египет.

„Откриването на статуя на птица, която прилича на Хор, издълбан от долерит, малък сфинкс с дължина около 1,5 метра, издълбан от същата скала на долерит, петроглиф на крилат диск, много резби на шумерски кръстове в кръгове и анх в излъчващ кръг предполага, че прототипът на шумерската и египетската цивилизация произхожда от южна Африка хиляди години преди да се появи на север “, пише Ханкок.

По-долу, мегалитен изследовател и изследовател Хю Нюман, който често се появява на Древни извънземни поредица, изследва календара на Адам.

По-на изток до брега в Мапуто, Мозамбик, древен град е открит около 2015 г. Според новините от Южна Африка, разтегнат град, направен от доломитна скала, може да е на възраст 200 000 години. Авторът Майкъл Телинджър пише за града в своята книга: Храмовете на африканските богове. Наблизо откриваме древни златни мини.

Виждам себе си доста отворен човек, но ще си призная, че ми отне доста повече от година, докато стотинката падна и осъзнах, че всъщност имаме работа с най-старите структури, строени някога от хората на Земята. – каза Телингер ”

Доказателства за древна цивилизация в Мапуто, Мозамбик

Сред най-старите златни мини е рудникът Нгвеня в Свазиленд. Признатият от ЮНЕСКО обект е „една от най-старите геоложки формации в света и освен това се отличава с това, че е мястото на най-ранната минна дейност в света“.

От центъра за световно наследство на ЮНЕСКО:

„Известно е, че тази мина е една от най-старите мини в света. През 1964 г. въгленовите възли от мястото са изпратени за радиовъглеродно датиране и е получена дата от 43000 г. пр. Н. Е., Което прави това една от най-старите известни минни операции в света. Мината обаче може да е по-стара от тази дата. Смята се, че тези руди са добивани до 23000 г. пр. Н. Е. Древните инструменти за добив, намерени на обекта, са по-специализирани и чужди на тези, които са били открити на сайтовете от каменната ера.

И така, имаме го: Учените и теоретиците на древните астронавти изглежда са стигнали до подобни заключения в този случай. Не разчитайте да го видите отново в близко бъдеще, но кой знае какво може да се случи по-нататък?

Можете да получите пълния древен астронавт във видеото на календара на Адам от южноафриканския автор, политик и изследовател Майкъл Телинджър по-долу. Той го нарича „Календарът на Енки“, след шумерското божество, което е създало империята на златодобива.

Печатът Адда, древен акадски цилиндров печат, показващ (отляво надясно) Инана, Уту, Енки и Исимуд (около 2300 г. пр. Н. Е.) Чрез Wikimedia Commons, публично достояние

Видео с участието на Майкъл Телингер по-долу:

https://www.youtube.com/watch?v=U2b9E-VZZII


Препоръчано изображение: Избор от The Adda Seal, древен акадски цилиндров печат, показващ (отляво надясно) Inanna, Utu, Enki и Isimud (около 2300 г. пр. Н. Е.) Чрез Wikimedia Commons, публично достояние с мини Ngwenya от Heather Dowd чрез Wikimedia Commons ( CC BY-SA 2.0)

[ad_2]

Source link

Visited 25 times, 1 visit(s) today