Древни наблюдения доказващи, че НЛО не са `ново` явление

[ad_1]

Древни наблюдения доказващи, че НЛО не са `ново` явление …

Представяме Ви няколко от многото случая, които доказват, че НЛО не са „ново“ явление.

1271 година – по време на екзекуция в планината на Тасунокучи, Камакура, Япония, се появява НЛО, който шокира хората. Според докладите: „На небето се появи обект като пълнолуние, блестящ и ярък.“

1290 година – историческата Хроника на Уилям от Нюбърг, Йоркшир, Англия, съдържа следното описание: „Абатът и монасите са били на вечеря, когато плосък, кръгъл, блестящ, сребрист предмет е прелетял над абатството и е причинил най-голям ужас.

1431 година – цялото население на Ангкор Ват, Камбоджа, мистериозно изчезва. По същото време, в района са забелязани големи дирижабли.

1453 години – странни светлини са забелязани да кръжат над Константинопол в нощта преди турците да го завладеят. Някои от светлините летят право нагоре с висока скорост, след това се разделят на много по-малки светлини.

17 март 1458 г. – пет „звезди“ се появяват над Япония. Те обикалят и сменят цветовете си три пъти, след което изчезват. Гражданите на Киото, Япония, са толкова обезпокоени от това събитие, че започват да се крият, очаквайки настъпването на ужасни бедствия.

1 ноември 1461 г. – френският херцог на Бургундия пише в мемоарите си: „Предмет се появи на небето над Франция през нощта на 1 ноември 1461 г. Той беше дълъг и широк като полумесец. Висеше неподвижно за около четвърт час, ясно се виждаше, след това изведнъж стана като спирала, усука се и се обърна, като се издигна в небесата.

1468 година – голям обект, издаващ „звук като колело“, излита от планината Касуга. Никой от гражданите не бил виждал нещо подобно дотогава.

1479 години – съобщава се, че голяма „комета“ с множество прозорци лети над Арабия.

1492 години – в личния дневник на Христофор Колумб, по време на известното му пътуване, е записано: „Събота, 15 септември, 1492 г. И тази нощ, в началото на нея, те видяха да пада от небето в морето огнена пръчка, на разстояние от четири до пет лиги от тях.

7 август 1566 г. – в Швейцария, голям брой черни сфери летят по цялото небе. Те изглеждат така, сякаш се бият помежду си.

Ксилография, изобразяваща извънземната битка над Швейцария през 1566 г.

На тази битка стават свидетели хиляди хора. Във вестникарска статия, Самуел Кокций пише за събитието: „Мнозина от тях ставаха огнени и червени, избухваха и изчезваха.“.

Ксилография от Ханс Глейзър през 1566 г. за въздушната битка на извънземните
Четете още: Факти, показващи, че създания от други светове са отдавна на земята

4 април 1561 г. – над двеста големи цилиндъра, глобуси и „въртящи се дискове“ прелитат в небето над Нюрнберг, Германия. Хората съобщават, че са видели червени, черни и оранжеви глобуси, както и „сфери“, излизащи от цилиндрите в небето.

24 октомври 1593 г. – в Манила, Филипините, един войник безследно изчезва. На следващия ден той се появява отново в Мексико Сити …(!). Мъжът дословно описва случилото се във Филипините предния ден. Тогава е нямало самолети, нито радио, нито телевизия …

1606 година – голям брой „въртящи се огнени топки“ се появяват над Киото, Япония. „Въртящо се червено колело“ надвисва над замъка Ниджо, а самураите са приведени в бойна готовност.

Август 1666 г. – по обяд на безоблачен ден, гражданите на Робозеро, Русия, виждат светлина в небето, която описват като: „Топката беше по-ярка от слънцето.“.

9 юли 1686 г. – голяма топка прелита в небето над Лайпциг, Германия, а от нея излизат две по-малки, светещи топки.

9 декември 1731 г. – в Шефилд, Англия, Томас Шорт описва следното: „Появи се тъмночервен облак, под който имаше светещо тяло, излъчващо интензивни лъчи светлина. Светлинните лъчи се движеха бавно за известно време, след това спряха.

Изведнъж стана толкова горещо, че можех да си сваля ризата, въпреки че бях навън, а беше леден декемврийски ден.

Подобен обект се появява по същото време над Румъния. Стари ръкописи го описват така: „На Запад се появи страховит знак на небето, кървавочервен и много голям. Той остана на място два часа, разделен на две части, които след това се съединиха, и обектът изчезна на запад.“.

Тематична картина

2 януари 1749 г. – три глобуса „като Луната“ се появяват над Япония. Хората са толкова уплашени, че избухват бунтове. За да подчини обществото, правителството заповядва да бъдат екзекутирани всички, които се бунтуват „заради глобусите“. Дни след това се появяват „две Слънца“.

1766 година – в Швеция три обекта „като Луната“ се появяват в небето и остават там в продължение на четири дни, след което изчезват. При друг инцидент същата година, през нощта се появява светещ глобус, от който излизат лъчи светлина.

Тези на пръв поглед незначителни инциденти са доста забележителни, защото през 1766 г., няма нищо, което да може да излъчва лъчи светлина в небето, освен Слънцето.

Примерите са многобройни …

[ad_2]

Source link

Visited 15 times, 1 visit(s) today