150 000-годишни метални тръби в китайските планини (видео)

trybiТова е една от най-удивителните тайни на древния свят. Планината Байгонг  в провинция Цинхай в Китай е „инкрустирана“ със странна пирамидална структура, запълнена с пещери, които съдържат перфектни  симетрични и изядени от времето метални тръби. Те потъват дълбоко в планината и, очевидно, се захранват от близкото езеро.

Дали са монтирани от извънземни или древни предци на човека? Корозиралите тръби от с диаметър от игли до 40 см се простират от дълбините на планината и стигат до соленото езеро на  80 метра от нея. Много тръби са унифицирани по размер и изглеждат така, сякаш са целенасочено положени.

Тези древни предмети са монтирани в много дълбоки скали, което елиминира всякаква възможност за полагане от нашите съвременници. В   негостоприемните околности на планините се срещат само случайни номади.

Освен ако тези номадски племена не са разработили  напреднала металургичната технология, тези тръби не са направени от човешки ръце. Така че, кой е вградил тези древни тръби дълбоко в планината?

Ако сте харесали статията споделете я с бутончетата по долу.Така ще ни помогнете да се развиваме!

От otvad.com Ви благодарим.

Visited 515 times, 1 visit(s) today