13 признака, че това не е първият ви живот

[ad_1]

Вижте признаците, по които можете да разберете, че душата ви се е прераждала

Ако някога сте имали спомени, които не са ваши собствени, ако имате сънища, които се повтарят или изпитвате необясним афинитет към определен период от време, това може да означава, че душата ви се е прераждала много пъти.

Вижте признаците, по които можете да познаете, че това се е случвало:

Повтарящи се сънища

Сънищата са отражение на подсъзнанието ни и някои хора вярват, че повтарящите се сънища може да отразяват преживявания в наши предишни животи. Някои хора сънуват за места и хора, които са им много познати, въпреки че никога не са ги посещавали и срещали.

Странни спомени

Има много случаи на деца, които имат странни спомени, като могат много точно да опишат хора, места или събития, които никога не са виждали или преживявали. Да, тези спомени могат да бъдат просто фантазии, но могат и да предполагат връзка с минали животи.

Силна интуиция

Ако имате усещане за нещо, което не се е случило или сте в състояние да разбирате нещо необяснимо, то вие имате силна интуиция. Силната интуиция изисква мъдрост, която вероятно индикира, че вече сте се поучили и сте израснали като личност от събития в предишен живот, както бихте го направили и в настоящия.

Дежавю

Всеки изпитва усещането за дежавю, обикновено предизвикано от миризми, звуци, гледки, вкусове и др. Въпреки че се смята, че е причинено от неврологичен дисонанс, някои вярват, че това усещане разкрива опит от предишен живот или отражение от други измерения (паралелни вселени).

Изпитвате емпатия

Емпатите могат да абсорбират емоциите, енергията и болката на хората около тях, директно изпитвайки и усещайки това, което другите изпитват. Това може да означава, че душата се е прераждала много пъти и има способността да надхвърля индивидуалното Аз и да се разпростира върху другите.

Прекогниция

В парапсихологията прекогниция, също наричана поглед в/към бъдещето, и второ зрение, е вид екстрасензорна перцепция, която включва придобиването или ефектът на бъдеща информация, която не може да бъде логически заключена от предишно налична или нормално придобивана чрез сетивата информация.

С други думи, това е способността да се знаят неща за бъдещето чрез видения, физически усещания и дори сънища. Някои вярват, че това означава, че душата е зряла и е живяла много животи.

Ретрокогниция

Това е обратното на прекогниция. Ретрокогниция е способността да се получи информация, която не е обществено достъпна, за миналото. Това също може да е индикатор за прераждане на душата.

Вие сте т.нар. „стара душа“

Ако се чувствате по-възрастни, отколкото сте в действителност, това е друг знак, че сте живели предишни животи. Количеството пъти, които сте се преродили, се отразява на енергията ви.

Имате необясним афинитет към определен период от време

Наличието на необяснимо привличане към определен период от време, място, култура или среда може да означава, че вече сте живели там. Например може да изпитвате афинитет към древногръцката култура, XIX век, Първата световна война или древните египтяни.

Страхове или фобии

Необясними силни страхове или фобии могат да останат у нас от преживяванията по време на предишен живот. Някои хора вярват, че усещаме ехо от травми от предишен живот под формата на страхове.

Земята не е вашият дом

Ако усещате, че Земята не е вашият дом и не ви е мястото тук, това може да се разглежда като отражение на желанието ви да се върнете обратно към източника. Душите, които са се прераждали много пъти, може да се чувстват уморени от живота на Земята и да изразят желанието си да завършат цикъла.

Родилни белези

Смята се, че родилните белези са физически остатък от травма от предишен живот. Например, голямо родилно петно на челото може да означава, че сте били простреляни в главата в минал живот.

Имате сродна душа

Понякога чувстваме необяснимо силна връзка с друго човешко същество. Смята се, че връзката на душата се случва с някой, когото вече сте срещали в предишния ви живот.

източник: vesti.bg

Вижте още:

Как да познаете душата-близнак?

След смъртта всяка душа „отива на своето място“ в света на свръхфизическото

Как душата на детето избира своите родители?

Прераждането – факт или мит?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

[ad_2]

Source link

Visited 16 times, 1 visit(s) today