Светлината на промяната

 

В началото на ПЛАНдемията един от главните й стратези – Клаус Шваб – каза, че тя представлява „рядък, но тесен прозорец от възможности за размисъл, преосмисляне и нулиране на света, такъв какъвто го познаваме“.

Шваб, за разлика от нас, разполага с огромен инструментариум, който да му начертае възможните варианти, по които може да се развие ПЛАНдемията и така, той да е наясно какво би могло да се случи (като изключим бъговете, които могат да се появят във всеки план). След като той твърди, че прозорецът е „тесен“, едва ли имаме причини да се съмняваме, че това е точно така. За мен след няколко месеца наблюдения от началото на 2020 беше ясно, че имаме работа със социална епидемия. Всяка социална епидемия има повратна точка, която е ясен знак, че развоят на събитията поема в друга посока. Това са миниатюрни промени, които могат да имат огромни последствия за всички участници в социалната епидемия. Бях убедена, че тези промени ще намерят отражение в социалните медии и затова внимателно наблюдавах реакциите на хората след поредния пост на уж „официални източници – визирам WHO в случая.  Миналата година хората подкрепяха активно почти всеки пост, който идваше от частното НПО на Филантроп Малкомекий (WHO) и от коментарите им личеше, че вярват на написаното и се стараят да следват това, което им препоръчваха.

На 23.11.2021 WHO публикуваха  призив, с който твърдяха, че „повечето хора след „ваксинация“ срещу COVID-19 имат леки или никакви странични ефекти“. След това твърдяха, че е нормално след такава „ваксинация“ хората да изпитват главоболие, треска и болки в тялото.

Линк към поста ТУК 

До тук нищо необичайно. Това, което последва след този пост беше цунами от коментари на хора, които докладваха за ужасяващи странични реакции и огромен брой техни близки или познати, които са починали, след като са участвали в инжекционния експеримент.

Този пост е получил над 1000 лайка и гласи следното:

„Освен тези, които са получили инфаркт или инсулт? Или сериозно неврологични проблеми. Аз работя в супермаркет и преди ваксините никой не беше болен. След като те си сложиха „ваксината“, имахме постоянно тежко повишено ниво на заболяване. Не съм сигурна ,че вашето „лечение“ работи твърде добре!

Обърнете внимание, че при първото използване на думата „ваксини“ авторката не я слага в кавички, но при второто й използване е вече в кавички, което ясно показва отношението й към експерименталните течности.

Следващият коментар с над 2 800 лайка гласи, че преди шест месеца под такъв пост сме щели да видим хора, които коментират и убеждават останалите да отидат и да получат първата си ваксина. Сега виждаме, че хората са осъзнали, че тези експериментални течности причиняват много повече вреди, отколкото ползи. И те идват от честни хора, които са повярвали на пропагандата и сега им се налага да се справят с нежелателните реакции.

Следва коментар на жена, която е загубила майка си осем седмици след като е получила първата си ваксина. Майка й е имала емфизем, но умира от внезапен инфаркт. Над 1000 лайка е получил този коментар. Мъката на жената е искрена и се чувства от всеки ред, който е написала.

Един от коментарите е коригирал поста на WHO  и казва, че всъщност трябва да напишат, че повечето хора са имали „значителни странични ефекти“.

Следва коментар на човек, който казва, че познава 8 човека, които са прекарали болестта, без да стигнат до болница или да имат някакви големи проблеми. От друга страна същия човек твърди, че знае за двама човека починали след ваксинация и миокардити, тромбози и мозъчни аневризми  настъпили след ваксинация.

Можете сами да видите какви са реакциите на този пост и това е най-красноречивото обобщение за ситуацията в момента: ПЛАНдемията събуди рязко огромно количество хора и им показа фалша, в който живеем.

Може би това, което е накарало Клаус Шваб да каже, че „прозореца“ с който разполагат психопатите е „твърде тесен“ е фактът, че знае, че всеки човек притежава светлина и тази светлина може да бъде запалена дори от дребно събитие или факт. Веднъж запалена светлина на истината у хората, тя няма да може да бъде угасена. Тъмните сили, на които се кланят политици-мъпети, преститутки, напазарувани инФЛУенцъри и белкопрестилковци без морал нямат никакви шансове срещу светлината.

Всеки един от нас е светлина.  Пазете я и светете ярко с нея през 2022, а и докато ви има!

Автор: Таня Тодорова

План за 2022 г. Шаблон за Новия Световен Ред изпратен от Майкъл Йедън, бивш вицепрезидент и главен научен директор на Pfizer (ВИДЕО – БГ СУБ)

Шокиращи данни от ЕМА: 30 551 смъртни случая и 1 163 356 увредени от експерименталните инжекционни течности до 13 ноември 2021 г. (ДОКЛАД)

Пл@нд€ми@ втора част (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ-БГ СУБТИТРИ)

Те искат децата ви, защото само така могат да наложат новата финансова система (ВИДЕО – БГ СУБ)

Source link

Visited 16 times, 1 visit(s) today