Подобно привлича Подобно: извънземни, събиране на души и санскритски текстове

[ad_1]

Въз основа на някои от доказателствата от древните астронавти, легендата за Големия потоп и доказателствата за НЛО, свързани с Черната смърт, предполагам, че решението на извънземните ще бъде поредното унищожаване на хората… Такова унищожение може да е във връзка с тяхното създаване на нова версия на Homo sapiens, която е по-съвместима с извънземните, за да ни замени, точно както се съобщава, че извънземните под стража са правили в предисторията, за да създадат текущата версия на Homo sapiens “ (Уилям Брамли)

Това интригуващо предположение, което идва от 2013 г Древен произход интервю с Уилям Брамли, автор на Богове на Едем , предвещава края на цикъл от време, което води до натоварения със страх въпрос за събирането на души от извънземни. Архаичният израз „прибиране на реколтата от души“ всъщност е лъжлив, погрешен и подвеждащ. Има само Единият. Има само една Душа. Всички споделяме една и съща Душа, Единството. Според индуисткото писание, Бхагавад Гита „Аз съм еднакъв във всички същества“ (IX.29).

Ние съществуваме индивидуално като духовни или астрални тела, които се трансмигрират, премествайки се от едно материално тяло в друго по закона на магнетизма. Подобно привлича подобно. Нашите действия, мисли и съзнание създават финото или духовно тяло в продължение на стотици животи. На санскрит финото тяло се нарича Шарира. Видителите и екстрасенсите могат лесно да видят това тяло и да прочетат състоянието му.

Думата „прибиране на реколтата“ също е подвеждаща. Никой не може да ви „вземе“ или да ви накара да правите нещо, освен ако самите вие ​​не сте генерирали съзнание, което резонира с определена сила, вълнова форма, която след това ще ви намагнетизира в подобна честота. Следователно, по-дълбокото разбиране на механиката на този процес ще ви освободи от страха и ще ви помогне да осъзнаете защо е наложително да генерирате високо съзнание във всеки момент.

Финото тяло.  Илюстрация на шестте чакри на тантрическата йога на санскрит и хинди.  (Добре дошла колекция)

Финото тяло. Илюстрация на шестте чакри на тантрическата йога на санскрит и хинди. ( Колекция за добре дошли )

Пренасяне на индивидуалното съзнание от един живот в друг

Докато се въплъщавате във Времето и Пространството, вие изграждате фино тяло – наричано още дух или астрално тяло. В Кашмир шиваизъм се нарича пурящака рупа [Sanskrit]. Подобно на физическото тяло, финото тяло съдържа сложна нервна система.

Според Брихадараняка Упанишада тези „нервни потоци се наричат Хита Надис [Sanskrit] и са много фини по структура, по-фини дори от хилядната част от косъм. През тези много фини, фини нервни потоци преминават серума на същността на човешкия индивид.”

Тези фини нерви съхраняват впечатленията от нашия живот и нашите мисли. Всяка мисъл, всяко преживяване се съхранява в това фино тяло, което пренася нашето индивидуално съзнание от един живот в друг. Тази индивидуалност е само временен „привид“, тъй като под всички форми на множественост е Единственото, вечното Реално.

Именно тази съвкупност, това кумулативно съзнание определя следващото ни въплъщение. Неизбежно, неумолимо ние се превръщаме в това, което нашите действия и мисли, нашето собствено индивидуално съзнание е самосъздало, самопородило. Само ние сме отговорни. Ние сме привлечени от външните холографски прояви на собствените си мисли. Няма кой да е виновен. Всичко е наше дело. Всеки от нас е част от Единството, което играе във Времето и Пространството — като всички останали.

Вечното, нетленно, неизменно Единство приема временно „поява” във фрагмент от своето Аз като индивид. Когато се раждаме, ние се преместваме в ново физическо тяло и когато си тръгваме, тоест умираме, правим това в това фино тяло. Финото тяло е нашето средство за събиране на данни. То носи петте сетива и ума, впечатленията (самскари) от нашите преживявания като „вятърът носи аромати“ (Бхагавад Гита XV.7 и 8).

От разбирането на финото тяло, ние осъзнаваме, че никой никога не може да „вземе“ или да събере душата ни. Нашето собствено съзнание е изградило финото духовно тяло. Ще бъдем привлечени към-къде-и-с което резонира. Подобно привлича подобно – толкова просто!

Невидимите царства.  (Сюзън Фъргюсън / Метафизично мислене)

Невидимите царства. (Сюзън Фъргюсън / Метафизично мислене )

Местоположението се определя от вашето съзнание

Съзнанието определя всичко. В Бхагавад Гита , Кришна казва, че богопоклонниците отиват при боговете, боговете светове. Тези, които се покланят на предците, отиват при тях, царствата на предците. И тези, които се жертват на духовете, отиват при духовете ( бутани), шаманските светове. И накрая, тези, които Знаят и Стават Едното, се сливат с Това (BhG IX.25). Няма нищо лошо в нито една от тези форми на поклонение. Тези подходи обаче са само „частични прояви на най-висшата реалност“ (Абхинавагупта, Бхагавад Гита VII 21-23).

В предишни цикли на времето не бяхме ограничени до петте сетива и бяхме наясно с тези извънземни сфери, сега невидими за повечето от нас. Като личности сме играли в тези сфери и преди. Може да имаме връзки с тях. Ако ние, хората, сме създадени от същества извън света, тогава е разумно те да искат да спасят това, което по право е тяхно – семейната ДНК. От вас обаче зависи да решите какво искате и къде искате да стигнете.

Извънземните (извънземните) просветлени ли са?  (MoVille / Adobe Stock)

Извънземните (извънземните) просветлени ли са? ( MoVille / Adobe Stock)

Просветени ли са извънземните?

Така наречените извънземни, или извънземни, са просто обитатели на безбройните царства. Те може да имат грандиозни технологии и може да са много красиви, но просветени ли са? Ако бяха просветлени, щяха ли да бъдат в тези фантастични царства? Ако не са просветени, ако нямат разбирането за Единния, ако съзнанието им не е достигнало вечната Мъдрост, ако не са Станали Единните – тогава защо са ни нужни?

Единството пронизва Всички. Въпреки това, тези безброй същества от Царството в техните безброй фантазмални йерархии не искат да знаем, че ние също сме самата Душа, проникваща в цялата тази вселена. Защо да вярвате на тези безброй духовни водачи, извънземни или извънземни и други същества, ако нямате представа кои или какви са те? Не бихте се приближили до някой непознат на улицата и да им отдадете живота си, нали? Запитайте се какво означава „спастяване“. Къде точно ще те отведат?

Нашето убежище е висше съзнание

Ако сме изправени пред края на този цикъл от време, както мнозина предполагат и чувстват, тогава нашето единствено Убежище е по-висшето съзнание. Използвайте това време разумно. Не го пропилявайте в страх. Вие сте Единството. Вие сте Това. Както се казва на санскрит, Тат Твам Аси – Това си ти!

Изображение отгоре: извънземните не могат да ви „вземат“ или да ви накарат да правите нещо. Съзнанието определя всичко. Подобно привлича подобно. Източник: Pixabay

От В. Сюзън Фъргюсън

Препратки

Кришнананда, С. 2006 г. Брихадараняка Упанишада . Обществото на Божествения живот: Утаранчал, Хималаите, Индия.

Без име. 27 март 2013 г. „Много интересно интервю с Уилям Брамли“ в Древен произход . Наличен на: https://www.ancient-origins.net/opinion-guest-authors-human-origins/very-interesting-interview-william-bramley-00273

Самграха, Г. 2004. Коментарът на Абхинавагупта върху Бхагавад Гита (Превод от санскрит с Въведение и бележки от Борис Марянович). Книги по Индика; Варанаси Индия

Сержант, У. (транс). 2016 г. Бхагавад Гита . Книжна компания Алеф.

[ad_2]

Source link

Visited 43 times, 1 visit(s) today