Очаква се магнитна буря на днес – пазете се!

[ad_1]

Вторият месец от есента е сравнително благосклонен към метеочувствителните хора. Две са основните магнитни бури, които ще окажат въздействие върху здравословното състояние на хората.

Едната е на 9 октомври, която е сравнително силна, а другата днес. Тя няма да е с голяма продължителност и не ще успее много да повлияе на хипертониците, хората, които страдат от хронични заболявания или хора със сърдечни проблеми. Въпреки това обаче трябва да се подхожда разумно и да не я пренебрегвате.

Възможно е именно днес да усетите замаяност, виене на свят, главоболие, световъртеж. Опитайте да не си навличате допълнителни стрес и напрежение. Консумирайте леки храни и напитки, които ще ви помогнат по-лесно да се справите с неразположението, ако усетите такова. С тази магнитна буря ще приключи есенният месец! 30 октомври – бъдете внимателни и се грижете за здравето си!

източник: < href="https://www.ctulno.com/curious/ochkv-se-mgnitn-burj-n-30-oktomvri-pzete-se-news65775.html" trget="blnk" rel="noopener">ctulno.com

Последвайте ни във < href="https://www.fcebook.com/pg/svetovni.zgki" trget="blnk" rel="noopener">Fcebook
[ad_2]

Source link

Visited 10 times, 1 visit(s) today