Германски океанограф твърди: Пирамидите и технологиите, намерени под Бермудския триъгълник, са непознати на съвременната наука

Това ли е новината, която всички чакаха по отношение на Бермудския триъгълник?

Според един океанограф, технологиите, скрити под океана в Бермудския триъгълник, не са никак обичайни и е много вероятно да не са произлезли на Земята.

Известен също като „Дяволския триъгълник”, Бермудският триъгълник се състои от регион в западната част на Северо-Атлантическия Океан и е очертан от точки в Бермуда, Флорида и Пуерто Рико. Простира се на около 1500 километра от всяка страна. Триъгълникът не съществува според Флота на САЩ, а името не е признато от Съвета на географските имена на САЩ.

Този мистериозен воден басейн е изпълнен с невероятни истории и слухове, които ако не свръхестествени, са поне неземни. Възможно ли е този въображаем триъгълник да е доказателство за извънземна дейност на нашата планета? Едно е сигурно, през изминалия век Бермудският триъгълник „поглъща” плавателни съдове и изчезващи самолети и е обвиняван за погубването на хиляди животи.

Две омайващи гигантски пирамиди, направени от нещо като дебело стъкло са намерени в центъра на Бермудския триъгълник. Технологиите, открити под обширния океан, са мистерия за съвременната наука. Аномалните структури, разположени на дълбочина 2000 метра, са идентифицирани от д-р Майер – германски океанограф – и неговият екип, изполвайки хидролокатор.

Според доклади, армията е спряла всякакви по-нататъшни проучвания.

Майер твърдо вярва, че откриването на тайните, странни пирамидални структури в центъра на триъгълника може да хвърли светлина върху мистериозните изчезвания на кораби и самолети, свързвани с Бермудския триъгълник.

Според репортажи от няколко уеб сайта броят на мистериите около пирамидите е нещо, на което никой не е могъл да отговори. Гоеори се, че пирамидите, разположени на дълбочина около 2 километра, са направени от някакъв вид кристал, което би могло да е една от основните причини в зоната да има аномални изчезвания. Според сензационните твърдения на уфолозите и паранормалните изследователи, ние просто нямаме технологията и средствата да проучим областта точно и да заключим дали има или не аномални пирамиди, разположени на дъното на Бермудския триъгълник.

Има няколко съобщения за тези пирамиди, но за съжаление повечето от тях се смятат за изкусни измами от скептиците, които безжалостно атакуват всяка информация, отнасяща се до пирамидите.

Говори се, че американските океанографи също са намерили аномални структури преди повече от 20 години, заключавайки, че повърхността на структурите е плоска, предполагайки че са направени от стъкло или някакъв вид кристал. Т.нар. пирамиди, които никой не е успял да снима, се говори, че са три пъти по-големи от Хеопсовата пирамида в Гиза.

Днес се твърди, че истината за съществуването или несъществуването на пирамидите е открита, само че е в ръцете на военните и правителствените агенции, които са скатали (според тези, които вярват в съществуването на пирамидите) на сигурна всички данни, свързани с аномалните структури.

По-нататъшни изследвания не могат да бъдат правени, тъй като се вярва, че зоната е под контрола на американските военни. Това, разбира се, е една теория, подкрепяна от тези, които искат да вярват на всяка цена, че има нещо мистериозно под Бермудския триъгълник. Истината обаче може да е много по-различна и не толкова вълнуваща, колкото ни се иска.

Макар и информацията за двете подводни пирамиди от Бермудския триъгълник да звучи сякаш е произлязла от холивудски сценарий, има много хора, които твърдо вярват, че Бермудският триъгълник е зона на аномалии, които могат да се обяснят само ако се вземат под внимание всички възможности, а сред тях извънземна технология, която е отвъд съвременните ни разбирания.

За съжаление, всяка информация, свързана с мистериозните структури под Бермудския триъгълник, се смята за подозрителна и ѝ се слага етикет на измама заради множеството измислени истории, които са накърнили цялата идея за нещо мистериозно, намиращо се в Бермудския триъгълник. Ето защо всеки път, когато изплуват нови твърдения за предполагаемите постройки в Бермудския триъгълник, информацията се приема за ненадеждна от скептиците, които с право дискредитират всякакви възможни открития заради предишни лъжи, поднесени като чиста истина на хората, които отчаяно чакат такава информация да изплува в новините.

Днес нито можем да приемем, нито да отречем находките на предполагаемия германски океанограф, чието изследване върху подземните пирамиди уж било конфискувано от Не можем да потвърдим неговата идентичност, неговото съществуване, нито пък можем да кажем дали експедицията в търсене на пирамидите изобщо се е случила. Единственото, което можем да кажем, е че Бермудският триъгълник има дълга история, изпълнена с мистерии, които никой не е успял да обясни с точност.

Предполагам, че накрая си зависи от читателя дали да вярва или не в такива мистериозни открития.

 

Visited 26 times, 1 visit(s) today