Войната в Украйна не е между Русия и Украйна

Не знам има ли още мислещи хора, хора с поне малко неинтоксикиран от пропагандата мозък, които не са разбрали, че войната в Украйна не е война между Русия и Украйна, а е война на англосаксонския елит не само срещу Русия, а и изобщо срещу идеята, че някой може да оспорва глобалното господство на Лондонското сити и неговия “изнесен офис” Манхатън.

В моите скромни писания наричам тези две дестинации “Пандемониум”, тоест – дворец на сатаната.

Този елит защитава в Украйна господството на дарвинизма и култа към парите, господството на сатанизма, прикрит зад “сладки приказки” като свобода, демокрация, права на човека, този сатанизъм, който де факто превърна милиони в бездушни глупци, за които най-важното нещо в живота е банковата им сметка и дали децата им имат най- новия модел маратонки Nike.

В тази война хората, които смятат себе си за украинци не са нищо по-различно от сипаите- индийци, които англичаните използваха като оръжие срещу други индийци или като северноамериканските индианци, които англичаните използваха, за да избиват други индианци. Можем да се сетим и за Наполеон Бонапарт. Тогава същият англосаксонски елит, сериозно доминиран от представители на “божия народ”, направи така, че цяла Европа, включително Руската империя, да се бият с Наполеон и да се съсипят взаимно.

 

Същото се случи в първата и във втората световни войни. Проляха се реки от кръв с размерите на Дунав или Волга. И всеки път англосаксонският елит, заедно с нотабилите на “божия народ”, излизаше победител и прибираше дивидентите.

Е – сега е поредната, а дано да е и последната битка. В нея враговете на Пандемониума вече би трябвало да са си научили уроците и най-после да го сринат и да погребат в основите му цялата олигархично-глобалистка пасмина.
А глупавата слугинска Европа и днес е управлявана от малодушни клиенти на Лондон и Манхатън, Те не могат да разберат, че историята се пише от Бог, а не от лондонското сити. Не разбират, че прякото подчинение “за един пробит долар” превръща и тях в сипаи, които ще трябва да се бият със собствените си народи.

Финалът на тази война няма да е в полза на днешните западни лидери. Те ще бъдат заклеймени от народите си и демонизирани в бъдещите учебници по история, точно както досега бяха демонизирани всички опоненти на англо-саксонския глобализъм, развил се в либерален фашизъм. Никаква пропаганда повече няма да им помогне.

Дори и сегашните зомбирани от глобалистичните медии европейци ще осъзнаят генералната истина, ще осъзнаят, че управляващите елити ги мамят години наред с обещания за вечно щастие, базирано само и единствено на егоизма, алчността и чревоугодието.

Дори и тези зомбита ще се “съживят” и ще осъзнаят, че от поколения са паднали пред лукавия. И много от тях ще въстанат срещу тези, които ги накараха да паднат.

Войната на североизток от нас е “първата лястовица”, първи удар по стените на сатанистката крепост. Колкото повече хора и по-рано го разберат – толкова по-добре и за тях и за останалите.

Visited 72 times, 1 visit(s) today