Боинг преустановява задължителната фaкcинaция ??? 1700 % увеличение на смъртните случаи от «внезапна сърдечна недостатъчност» и «внезапна неочаквана смърт» при пилотите – The Bulgarian Times

[ad_1]

По данни на Ройтерс, Боинг преустановява задължителната ваксинация за служителите си от САЩ. Над 11000 служители са поискали освобождаване от ваксинация. Знаете ли истинската причина за прекратяването на задължителните ваксинации, която деликатно премълчават? Има 1700 % повишена смъртност на пилоти от началото на ваксинациите. Не само от Боинг, а като цяло, сред пилотите.

Ама това е чиста случайност, да не помислите, че има връзка с ваксините… Инак Боинг излизат с оправданието, че имат много висок процент ваксинирани и че били осигурили „безопасна“ среда. Йезуитщина от класа. Истината е, че се уплашиха от прекомерната смъртност на пилотите вследствие на ваксините и се чудят как да шикалкавят и какви оправдания да измислят…

• Веселина Бастиянова

Това е 15-та страница от октомврийско-ноемврийския брой на списание „Аг Linе Pilоt“, издание на Международната асоциация на пилотите. От горе до долу е изцяло траурна жалейка по без време отишлите си пилоти за първите девет месеца на 2021 г. Те са общо 111! Цифрата е стряскаща, особено като се погледне списъкът от авиопроизшествията за първите девет месеца на годината. Те са само 19 и далеч не при всички има загинали пилоти.
Все така фрапантна е и на фона на починалите пилоти през предходните години. През 2019 – само 1. През 2020-та – 6.
Странно е, че точно в годината, когато либерал глобалистката секта навиваше психиатричната пружина на модерното китайско заболяване, за да сплашва слабохарактерните и неуравновесени хора, са умрели едва 6-ма пилоти, а когато сектата пусна „спасителната“ експериментална генетична субстанция и повечето авиокомпании я направиха задължителна за обслужващия самолетите персонал, смъртността така рязко е скочила.
Впрочем няма нищо чудно. Всеки от нас има вече по няколко близки, или не така близки, но все пак познати хора, които се подведоха от пропагандата на либерал глобалистичната психиатрична секта, повярваха ѝ и отидоха да се „спасят“. Завинаги…
• Божидар Божков

(17/12/2021) «Боинг преустановява прилагането на изискването за задължителна ваксина за служителите си в САЩ»

«Компанията Boeing Co преустанови прилагането на изискването за ваксинация за коронавирус за служителите в САЩ, съобщи американският производител на самолети в петък, с което сложи край на седмици на несигурност, тъй като хиляди работници поискаха освобождаване, а федералната наредба беше оспорена в съда.

Във вътрешно съобщение Боинг заяви, че решението му е взето след преразглеждане на решение на Окръжния съд на САЩ, което по-рано този месец спря прилагането на изискването на Джо Байдън за ваксиниране на федералните изпълнители.

Някои големи вериги здравни заведения и компании като General Electric, Spirit AeroSystems и Amtrak също са преустановили задължителната ваксинация на работниците си.

През последните седмици броят на служителите на Боинг, които искат освобождаване от ваксината по религиозни или медицински причини, е достигнал повече от 11 000 души – или почти 9% от работната сила на компанията в САЩ – ниво, което е многократно по-високо от първоначалните оценки на ръководството, съобщи първо Ройтерс.

Фактът, че огромното мнозинство от молбите са били на религиозна основа, постави един от най-големите американски работодатели в центъра на дебат за етичността на проучването на религиозните убеждения на служителите…»

??? 500% увеличение на смъртните случаи от «внезапна сърдечна недостатъчност» и «внезапна неочаквана смърт» на играчите на FIFA през 2021 г. (+ВИДЕА)

Д-р Алим – mRNA (иРНК) технологията може да убие хората за 2 години (ВИДЕО – БГ СУБ)

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

Критично съществено съобщение от изобретателя на иРНК (mRNA) технологията д-р Робърт Малоун (ВИДЕО – БГ СУБ)

Шокиращи данни от ЕМА: 30 551 смъртни случая и 1 163 356 увредени от експерименталните инжекционни течности до 13 ноември 2021 г. (ДОКЛАД)

СИГНАЛ до Президента, Министър-председателя, Министерство на Здравеопазването и всички програмни директори на българските радиа и телевизии

[ad_2]

Source link

Visited 2 times, 1 visit(s) today