Американка разказа за редовните си срещи с извънземни (СНИМКИ)

 


Снимка: blitz.bg

 

Това станало нещо съвсем нормално за нея и тя престанала да се страхува

Жителка на американския град Сейнт Луис, щата Мисури, разкрива, че често вижда НЛО и общува с членове на извънземна цивилизация, които са сини на цвят.

Лили Нова дори показва снимки на НЛО, които уж потвърждават, че наистина е виждала извънземни, съобщава „Мирър“.

Тя отбелязва, че първата среща е била изключително интересна. Излиза навън през нощта и забелязва невероятно ярка светлина, която се носи недалеч от къщата ѝ. Тя започнала да се вглежда внимателно и разбрала, че това е НЛО.

Снимка: blitz.bg

 

Само няколко секунди по-късно американката видяла друг кораб, който се намирал съвсем близо. Имал триъгълна форма. НЛО извършило няколко невероятни маневри, след което корабът изчезнал.

Лили Нова се занимава активно с астрофотография от 0 г. насам. Ето защо често излиза през нощта. Оттогава тя започнала редовно да вижда НЛО и това станало нещо съвсем нормално за нея, така че Лили престанала да се страхува. След известно време американката се среща със сини извънземни.

Снимка: blitz.bg

 

Лили Нова първо видяла едно момиче със светлосиня кожа. Тя нямала коса, но въпреки това изглеждала невероятно красива. Била облечена в сив костюм, който прилепвал плътно по тялото ѝ. После Лили видяла други извънземни, които стояли зад момичето в абсолютно същата униформа.

Снимка: blitz.bg

 

Жената описва и някои от другите извънземни, които е срещнала по-късно. Те имали руса коса, светла кожа, която дори светела в тъмното, и красиви сини очи. Американката вярва, че видяното от нея е нереално и че извънземните всъщност крият външния си вид.

Лили казва, че след като тези контакти станали редовни, животът ѝ се променил напълно. Тя спира да гради кариерата си в областта на диетологията и започва да търси извънземни същества и нова информация за НЛО.

източник: https://blitz.bg/lyubopitno/meriknk-rzkz-z-reovnite-si-sreshchi-s-izvnzemni-snimkinews867004.html

 

 

Последвайте ни във Фейсбук

Source link

Visited 15 times, 1 visit(s) today