💉💉💉 Испания отчита бум на «внезапна смърт» по… „неизвестни причини“

 

 

„Спешните отделения в Испания не са натоварени повече от обичайното. Няма спешни случаи. Но хората умират с темпове, надвишаващи „заразените“. И те продължават да се чудят и да се маят…“

Целта на инжекцията е да не бъде натоварена здравната система и да не „колабира“. Но…! Вижте какво се случва в любимата на всички дивашки „инжектирана“ Испания.

Повишената смъртност в Испания озадачава експертите. И тъй като не е виновен кopoнaвиpycът, каква е причината? Това е въпросът, зададен от Рафаел Каскон Порес, изследовател от Политехническия университет в Мадрид (UРМ):

През миналия месец имаше 2994 смъртни случая повече от очакваното (този брой все още е условен), когато през същия този месец, според Министерството на здравеопазването, имаше около 640 смъртни случая от Koвид-19. Това означава, че „в сравнение с двадесетте ежедневни смъртни случая от Koвид, има почти 100 смъртни случая в повече дневно (80, ако тези от Koвид бъдат премахнати), без причината да е известна“изобличава експертът на UPM.

Кое е това, което се е променило в Испания,

че има смъртност, превишаваща обичайните норми, при положение че „техният“ кopoнaвиpyc си е същият като миналата година, но миналата година, в периода преди началото на масовия експеримент с неизвестните инжeкциoнни препарати, смъртността беше в границите на ежегодната статистика? – Ние знаем, но испанските „учени“ недоумяват защо, как и по каква причина.

Чудят се. Странно им се вижда, че на всеки двайсет случая с „кopoнaвиpyc“ се падат повече от осемдесет смъртни случая поради „неизвестни причини“. Неизвестниии!!!

И най-лошото е, че не става дума за отделни дни, а за нестихваща вълна от смъртни случаи,

която продължава дълго време. Има дни с по над 200 случая, които надвишават нормалната за годината смъртност.

„Така през миналия месец (ноември) имаше 2994 cмъpтни случая ПОВЕЧЕ от очакваното (този брой все още е условен), когато през същия този месец, според Министерството на здравеопазването, имаше около 640 смъртни случая от Koвид-19.“

Във връзка с горното изречение отново напомням, че до момента вирус capcкoвдвe не е изолиран, пречистен, култивиран и лабораторно обработен, и съответно изложените числа за жертви на вируса са съвършено неадекватни. Колко глупав трябва да е човек, че да търси причината за завишена смъртност в несъществуващ вирус на хрема и настинка?

И това не е всичко:

Каква е причината? Тя е неизвестна.

Всъщност д-р Хуан Гонсалес дел Кастило, координатор на Групата по инфекциозни болести на Испанското дружество по спешна медицина (Sеmеs), обяснява, че в спешното отделение не откриват този излишък от смъртни случаи (нито от Koвид, нито от грип, нито поради злополуки):

„В момента се регистрират много малко случаи на тежък Koвид. Започваме да наблюдаваме случаи на грип, но те са много редки. Не знам как да обясня тази свръхcмъpтнocт, която МоМо събира, поне не може да бъде видяна в спешното отделение.“

Разбирате, нали? Спешните отделения не са натоварени повече от обичайното. Няма спешни случаи. Но хората умират с темпове, надвишаващи многократно съмнителните Koвид случаи. И те продължават да се чудят и да се маят.

„И това е проблемът. Това са смъртни случаи, които настъпват, но без да бъдат диaгнocтициpaни и може би затова имат по-малко значение: те не създават повече болничен натиск, но във всеки случай умират“, казва Каскон Порес.

Очевидно е, че някаква причина „трябва да причинява този излишък от необичайна смъртност“, без да причинява натиск в болницата и в спешното отделение, добавя д-р Хуан Гонсалес дел Кастило.

Трябва да се отбележи, че през това време са нараснали смъртните случаи от ИHCУЛTИ, EMБOЛИИ, AHEBPИЗMИ, MИOKAPДИTИ, TPOMБOЗИ и BHEЗAПНA CMЪPT.

Bнeзaпнaтa cмъpт е „инфeкциoзна бoлecт“, която в 99.9999999% от случаите поразява „свежо“ ваксинираните

Сега, ние знаем колко е всемогъщ тоя техен вирус, но пак ще възкликна:

Колко нагъл, глупав, невежа, суеверен, продажен и безотговорен трябва да е един медик, че да не види очевидната истина: в Испания, а и не само, хората умират от eкcпepимeнтaлните инжекции.

И ще продължават да умират, защото на всички (мислещи) е ясно, че това е убийство.

Източник: Димчо Димов

План за 2022 г. Шаблон за Новия Световен Ред изпратен от Майкъл Йедън, бивш вицепрезидент и главен научен директор на Pfizer (ВИДЕО – БГ СУБ)

💉💉💉 500% увеличение на смъртните случаи от «внезапна сърдечна недостатъчност» и «внезапна неочаквана смърт» на играчите на FIFA през 2021 г. (+ВИДЕА)

Боинг преустановява задължителната фaкcинaция 💉💉💉 1700 % увеличение на смъртните случаи от «внезапна сърдечна недостатъчност» и «внезапна неочаквана смърт» при пилотите

💉💉💉 Ново проучване показва, че експерименталките са причината за 98% от случаите на миокардит при деца

Д-р Алим – mRNA (иРНК) технологията може да убие хората за 2 години (ВИДЕО – БГ СУБ)

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

Шокиращи данни от ЕМА: 30 551 смъртни случая и 1 163 356 увредени от експерименталните инжекционни течности до 13 ноември 2021 г. (ДОКЛАД)

Критично съществено съобщение от изобретателя на иРНК (mRNA) технологията д-р Робърт Малоун (ВИДЕО – БГ СУБ)

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

Кой създава новите „варианти“ на «вирусите»? – Набодените! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

ПЛАНдемия на кого? Ваксинираните или чистокръвните? Да видим какво се казва в тази политически некоректна публикация на тежката артилерия Lancet

Знаеш ли какво пише в историята, когато 50 милиона човека си отидат от експериментална ваксина? „Испански грип“ (ВИДЕО)

Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие – д-р Ребека Карли (ВИДЕА)

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

«Те сами ще създават вируси и ще ви продават ваксини. След това ще се преструват, че им трябва време за търсене на решение, въпреки, че вече го имат.», – из речта на Муамар Кадафи на 64-тата сесия на ООН, Ню Йорк 2009 год.

 

 

Source link