Голямата тишина на Вселената: Необичайни теории за човешкия произход

[ad_1]

Започвайки от големите загадки на човечеството, започнаха да се появяват поредица от въпроси относно истинската истина зад човешкия произход. Две от тях са следните: Дали напреднала цивилизация се осмели да колонизира Вселената и хората са резултат от подобно действие? Наблюдавани ли са хората от „други“, за да видят как се развиват и в каква посока се насочват? Тези въпроси не са се появявали наскоро или през съвременния период. Напротив, още от древни времена хората са се опитвали сами да обяснят своето съществуване на планетата Земя и са се питали дали по някакъв начин има по-висши от тях същества, които ги наблюдават и които биха могли да им помогнат или навредят.

Първо, се появиха множество легенди за човешкия произход, които се опитаха да предложат отговори на тези въпроси чрез възможно най-разнообразни обяснения, вариращи от идеята за богове, слезли от небето, които пътуваха в „огнени колесници“ и до неизвестното. същества, излезли от водите на борда на някакви мистериозни кораби.С течение на времето тези легенди се превърнали в цели митологии и по-късно човекът започнал да подхожда към тази тема по по-интелектуален начин, записвайки знанията и дискусиите по тази тема в книги.

Работата “ Сборник на всеобщата история. Древен и съвременен, от автора на „Две хиляди въпроса за Стария и Новия завет ” повдига седем основни въпроса. Те са както следва:

  • Кои са хората?
  • Откъде идват?
  • с каква цел?
  • накъде се насочват?
  • За колко дълго?
  • Защо?
  • Каква е крайната мотивация?

Произведението е направено в десет тома и включва всички знания, свързани с тези въпроси, натрупани от хората до момента на публикуването му. Много интересен детайл е включен в том трети, озаглавен „ Коментар в Acta Apostolorum, Epistolas Canonicas et Apocalypsin ” Тази глава говори за ясното съществуване на паралелни вселени и споменава факта, че в случай на голямо бедствие или в такъв на евентуален апокалипсис, достойните и мъдри хора ще бъдат евакуирани в тези паралелни светове.

Дори работата Тарис Бабел ( Вавилонската кула ) от йезуитския учен Атанасий Кирхер от 1679 г. прави препратки към паралелни светове и дори съдържа гравюра на карта на паралелни вселени.

Тази наказателна колония на Андаманските острови през 1890-те може да е колония, създадена от извънземни, които може да стоят зад човешкия произход, казват някои.  (Cassell & Co. / Обществено достояние)

Тази наказателна колония на Андаманските острови през 1890-те може да е колония, създадена от извънземни, които може да стоят зад човешкия произход, казват някои. (Cassell & Co. / Публичен домейн )

Човешки произход: Наказателната колония и извънземни наблюдатели

Един от 32-те тома на “ Histoire du peuple de Dieu ” ( История на Божия народ ) от френския йезуит историк Исак-Жозеф Беруйер се отнася до най-старите храмове, известни на историята. В този том се споменава, че Бог всъщност би бил човешко същество. Освен това в същия том на книгата се казва, че Бог е наказал както хората, така и другите богове, като ги е принудил да живеят на планетата Земя, която е била само една от многото други колонии в нашата вселена. Така се разкрива теорията за изправителната колония, създадена от Бог или извънземни.

Според тази теория извънземните всъщност биха били и хора, които са живели в цивилизован свят, разположен някъде в друг ъгъл на космоса. Някои от тези извънземни хора извършиха много грях или деяние и бяха депортирани от майка си планета и заточени на Земята. Тук тези извънземни изгнаници станаха първите жители на Земята и трябваше да започнат от нула. Твърди се, че само 7% от човешката ДНК съдържа елементи, специфични за планетата Земя. Останалите биха имали неизвестен произход, а теорията за наказателната колония може да се разглежда като обяснение на тази загадка.

Друга теория твърди, че различни цивилизации с различни степени на развитие, някои по-развити, други по-малко еволюирали, са се сменяли една на друга на планетата Земя. В определен момент от еволюцията си тези цивилизации претърпяха катаклизъм, един вид апокалипсис, който бележи края на развитието и съществуването на една цивилизация и началото на нова.

Всички тези етапи на еволюция на цивилизациите, които са следвали една друга, са наблюдавани и записани от група безсмъртни същества, които са живели и продължават да живеят сред хората. Това е свързано с онези наблюдатели, представени в гравюрите на холандската историческа Библия. Те никога не разкриват самоличността си, не се намесват, но следят и записват човешката дейност от самото начало.

Тези, които наблюдават хората от сенките, са изобразени в холандската историческа Библия в гравюри, които показват, че записват всичко, което наблюдават около себе си. По този начин техните бележки представляват цяла поредица от тайни хроники, които съдържат всички тайни на човешките цивилизации.

Извънземно и човек, стоящи близо до космическо бъги с женско човешко, проверяващо двигателя и извънземно отпред, седнал на калника на бъгито.  (Бърт Фолсъм / Adobe Stock)

Извънземно и човек, стоящи близо до космическо бъги с женско човешко, проверяващо двигателя и извънземно отпред, седнал на калника на бъгито. ( Бърт Фолсъм / Adobe Stock)

Извънземният произход на човешките видове

Други интересни аспекти относно възможния извънземен произход на човешкия вид идват от Египет. Първият египетски фараон, чието съществуване е признато за реален факт от историци и археолози, се появява доста късно в историята. Преди него обаче Египет е имал цяла предна история с цели хилядолетия на еволюция зад нея. Що се отнася до много далечен период, изследователите са склонни да наричат ​​този период „приказният епос“.

Що се отнася до египтяните от древни времена, те са смятали, че са преки потомци на боговете. Старите легенди казват, че боговете са слезли от небесата, те са взели земята на Египет под своето господство и са я колонизирали.

Между 2000 и 1110 г. пр. н. е., през периода на тиванската монархия, египетските жреци твърдят, че човекът, както първоначално се е появил на Земята, не е имал никакви еволюционни механизми. Следователно, с идването на боговете, човечеството беше научено какво означава да изградиш цивилизация.

В продължение на хиляди години боговете са управлявали и сред тях могат да се споменат тук Птах, Амон, Ра, Шу, Себ, Озирис, Сет и Хорус. С течение на времето, чрез смесване на кръв, се извършва преминаването от династията на боговете към историческите човешки династии.

През лятото на 1994 г. археолозите правят сензационно откритие във Фаюм. Те откриха подземни гробници с мумии, които датират от около 6000 г. пр. н. е. и които са изследвани в генетични лаборатории. Беше открито, че ДНК на тези мумии представя, в някои последователности, разлики от човешкия генотип. Разликите бяха големи и не биха могли да са резултат от прости генетични мутации. И така, заключението е, че тези мумии не са имали човешки произход. Представяйки също някои човешки характеристики, но не изцяло, те биха могли да се получат само чрез смесване между различни видове, между земни видове и извънземни видове.

Според легендата боговете са изчезнали или са се оттеглили, но в мълчание ще продължат да наблюдават хората. Около 1961 г. американски и руски изследователи откриха мистериозен обект в космоса, като изкуствен спътник, разположен на ексцентрична орбита около Земята. Обектът е наречен „Черният рицар“ и неговият произход и роля все още остават обвити в мистерия.

И все пак хората често се питат дали съществуват извънземни и дали ги наблюдават от космоса. Въпреки това, много по-рядко те се питат дали споделят собствената си планета Земя със същества и мистериозни същества, за които нямат никакви познания.

НЛО са заснети на филм и на снимки при излизане и влизане във вулкани. Човекът е успял да изследва много малък процент от океаните на Земята.

Докато много стари текстове, като Плиний „ Historia Naturalis “, говореше за загадъчни същества, които са изградили цели цивилизации на дъното на най-дълбоките океани и които от време на време излизат на повърхността с гигантски метални кораби. Следователно не само извънземните трябва да бъдат тема за изучаване, но трябва да разгледаме и възможността вътрешноземни да живеят сред нас.

Изображение отгоре: Човешкият произход може да е по-тясно свързан с извънземни, отколкото си мислите! Източник: rolffimages / Adobe Stock

От Зая Валд

Препратки

Ерих фон Даникен. 1990 г. Колесници на боговете . Профилни книги.

Ерих фон Даникен. 2017. Боговете никога не ни напускаха. Преса за кариера.

Ерих фон Даникен. 2013. Останки от боговете: Визуална обиколка на влиянието на извънземните в Египет, Испания, Франция, Турция и Италия . Преса за кариера.

Паула Финдлен. 2004 г. Атанасий Кирхер: Последният човек, който знаеше всичко . Тейлър и Франсис.

Роджър Ланселин Грийн. 2011 г. Приказки от Древен Египет . Пингвин Случайна къща.

Джералдин Пинч. 2011 г. Египетска митология: Ръководство за боговете, богините и традициите на Древен Египет . Oxford University Press.

Плиний Стари. 1991 г. Природознание . Книги за пингвини.

Захария Ситчин. 2007 г. Когато времето започна . HarperCollins Publishers.

[ad_2]

Source link

Visited 17 times, 1 visit(s) today