Руски космонавти разказват стряскащи истории за космоса

[ad_1]

< href="http://svetovnizgki.com/wp-content/uplos/08/03/космонавт.jpg">

Космонавтите са хора, специално обучени за космически полети. Те са професионалисти, минали безброй проверки, за доказване на тяхната физическа, психическа и техническа готовност да се справят с предизвикателствата, които крие открития космос.

Но се оказва, че в космоса ги очакват ситуации, за които никой от тях не е бил подготвен. Част от американските астронавти открито признават, че са виждали НЛО, и вярват, че извънземен разум наблюдава човечеството от много време.

Съветските и по-късно руските космонавти също са наблюдавали интересни, необичайни и често необясними явления, докато са в космоса.

Още по съветско време, през 979 г.,  космонавтът и учен Евгений Хрунов, отбелязва пред списанието „Техника молодежи“, че феноменът НЛО не може да бъде отречен и е факт, че хиляди хора са виждали подобни неща. Свойствата на неидентифицираните обекти изумяват човешкото въображение.

Той споделя това мнение и година по-късно, но не споделя повече подробности, тъй като му е наложена цензура от тогавашните власти. Космонавтът Алексей Губарев, отива още по-далеч, заявявайки през 980 г. пред същото списание, че вярва в извънземни, и вярата му е базирана на лични преживявания за които обаче не разкрива подробности.

След перестройката и разпадането на съветския съюз, много от космонавтите (бивши и настоящи), започват да споделят подробности за срещите си с НЛО.

През 99 г. космонавта Валерий Кубасов заявява, че той и колегите му разполагат с множество факти за съществуването на НЛО

и техния неземен характер.

Друг космонавт, Владимир Ковальонок, описва срещата си с НЛО по времето, когато е изпълнявал космическа мисия на станцията Салют-6. На 5 август 978 г. той забелязал странен обект, който периодически се приближавал и отдалечавал от орбиталната станция. По-късно, на 9 август, той докладва на наземния контрол, че край станцията прелита голям сферичен обект. Свидетели на това събитие стават и колегите му, намиращи се по същото време на борда на Салют-6, космонавтите Александър Иванченков, Валери Биковски и колегата им от Източна Германия Зигмунд Йен.

Владимир Ковальонок става свидетел на НЛО и на 5 май 98 г. отново по време на мисия на Салют-6. По това време станцията се движела по околоземна орбита и в конкретния момент се намирала някъде в региона над Южна Африка движейки се в посока към Индийския Океан. Тогава той видял обект с елиптична форма, който известно време се движел успоредно с орбиталната станция. След това станала

нещо като експлозия с красив златист отблясък.

Две секунди по-късно последвала втора експлозия, след което се появили две златисти сфери. Малко по-късно станцията навлязла в орбита над тъмната страна на земята, а сферите изчезнали от полезрението му.

На 8 септември 990 г. космонавтите Генадий Стрекалов и Генадий Манаков, намиращи се на космическата станция МИР докладват за огромна сфера с перфекта форма и преливащи се цветове.

И други комсонавти, са докладвали за подобни сферо-образни обекти, прелитащи близо или далеч от техните космически апарати.  Повечето от тях са докладвали за тези обекти но без да споменават, че ги смятат за НЛО, поради страха, да не бъдат изключени от космическата програма.

По същата причина никой от космонавтите не споменава и за слуха, който вирее в техните среди за

„космическия шепот“.

„Космическия шепот“ е необичайно явление при което космонавтите чуват гласове в главата си, и усещат чуждо, невидимо присъствие в космическия кораб. Често тези гласове им казват, че присъствието им в космоса не е желано и че твърде ранно са дошли. Разказват им и за неща, които само те знаят. Тайни несподелени с други. Тези подробности са разкрити от астронавт пожелал да остане анонимен.

Той ги споделя през журналист от вестника ( Press-Extr newspper, Issue 35, 997). Това разбира се може и да е журналистическа измислица, защото никой друг от космонавтите не говори за подобно нещо.

инфо:< href="https://www.vesti.bg/lyubopitno/zgki-i-misterii/ruski-kosmonvti-rzkzvt-striskshti-istorii-z-kosmos-6076" trget="blnk" rel="noopener"> vesti.bg

Вижте още:

< href="http://svetovnizgki.com/%0%BC%0%B8%%8%%8%0%B5%%80%0%B8%0%B8-%0%B7%0%B0-%%8%0%BC%%8%%80%%8%%8%0%B0-%0%B%0%B0-%0%B3%0%B0%0%B3%0%B0%%80%0%B8%0%B-%%83%0%B%0%B8%%8-%0%BF%0%BE/" trget="blnk" rel="noopener">Мистерии за смъртта на Гагарин: Убит по заповед на Брежнев или загива в полет до Луната

< href="http://svetovnizgki.com/%0%BB%%83%0%B%0%B%0%B0%%8%0%B0-%0%B%0%BE%0%B%%8%0%BF%0%B8%%80%0%B0%%86%0%B8%%8F/" trget="blnk" rel="noopener">Лунната конспирация

< href="http://svetovnizgki.com/0-%%88%0%BE%0%B%0%B8%%80%0%B0%%89%0%B8-%0%BF%%80%0%B8%0%B7%0%B%0%B0%0%B%0%B8%%8F-%0%BE%%8-%0%B0%%8%%8%%80%0%BE%0%B%0%B0%0%B%%8%0%B8-%0%B%0%B0-ns/" trget="blnk" rel="noopener">0 шокиращи признания от астронавти на NS

< href="http://svetovnizgki.com/%0%BF%%80%0%BE%%84-%0%BB%%8%%87%0%B5%0%B7%0%B0%%80-%%84%0%B8%0%BB%0%B8%0%BF%0%BE%0%B-%%8%0%B0%%89-%0%B8-%%80%%83%%8%0%B8%%8F-%%8%0%B5-%%8%0%BF/" trget="blnk" rel="noopener">Проф. Лъчезар Филипов: САЩ и Русия се споразумяха с извънземните

Последвайте ни във < href="https://www.fcebook.com/pg/svetovni.zgki" trget="blnk" rel="noopener">Fcebook
[ad_2]

Source link

Visited 5 times, 1 visit(s) today