Най-глупавите изобретения на света!

Публикувано изображениеЧовешката природа е любопитна. Всеки от нас се опитва да създаде следващото изобретение, с което да помогне на човечеството. И за всяко добро попадение, създаваме поне 100, които са тотален провал за еволюцията. Виж част от откачените творения, които е създал човешкия ум. 
Публикувано изображение
Маска за диета
Това е нещо, което трябва да те спре да ядеш безразсъдно. Слагаш го на лицето си и изглеждаш като ротвайлера на комшията. Няма да можеш да дишаш и ще имаш проблеми с говоренето, но това няма да е проблем, едва ли ще се намери желаещ, който да се социализира с теб, след като изглеждаш като втория братовчед на Ханибал. 
Публикувано изображение
Клетката
Най-лесният начин за детето. Ще бъде на чист въздух, ще има прекрасна гледка и дори ще може да гледа други хора. Устройството няма никакви забележки, но може да предизвика по-късни психични отклонения на рожбата. Това е риск, който трябва да поемеш. 
Публикувано изображение
Спрей за коса
Време е да елиминираш кубето и да се превърнеш в истински мачо. Напръскай главата с изкуствена коса и бъди рок звезда от 60-те години. Може да сложиш и малко косми по гърдите. Ако си решил, че нямаш проблеми с липсата на коса, този продукт не е за теб. 
Публикувано изображение
Аларма за противопожарната аларма
През 1938-ма хората не са имали чувство за хумор. Те само са дърпали шалтера и са гледали нещастниците. Това устройство се поставяло, за да задържи шегаджията и ако се окаже, че шегата не се е получила, той остава на място, докато не дойде полицията, за да те освободи. Ако има пожар обаче, героят ще умре в пламъците, защото е използвал същия уред. 
Публикувано изображение
Ford Pinto
Автомобилът се произвежда от 1971-ва до 1980-та година. Евтин и икономичен автомобил, който доставя някакъв комфорт за сметка на цената. Единственият проблем е, че след изминаването на определено разстояние, този автомобил се подпалвал. Причината за това е в инженерна грешка. Същата щяла да струва около 150 милиона долара, за да се поправи, а обезщетенията ще костват още 50 милиона за пострадалите. И след като никой не искал да отдели такава сума, компанията оставила нещата както са си. 
Публикувано изображение
Кламерът
Обявен е за най-недъгавото чедо на Microsoft. Освен, че никой не го използва, много от комедийните сериали го осмиват допълнително за неговата ефикасност. След няколко години е премахнат, но въпреки това продължава да участва в сериали като “Family Guy”. 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Visited 599 times, 1 visit(s) today