Кървав дъжд в Шри Ланка с извънземен произход

От средата на ноември до началото на декември 2012г година Шри Ланка е била свидетел на необясними природни явления .Чести наблюдения на падащи метеорити и множество съобщения от граждани за огнени топки над океана в близост до сушата. Интересът към всички тези събития е засилен поради няколко дъждове които  падат по едно и също време на всички места на които са докладвани огнените кълба . Феноменът на червения дъжд в Шри Ланка бил поразително подобен на червения дъжд на Керала, който беше представен в коричната история в New Scientist от 4 март 2006 г.

Предварителното изследване на червения дъжд в Шри Ланка показа наличието на червени кръвни клетки, много подобни с червените дъждовни клетки в Керала. Въпреки това, въпреки няколкогодишното проучване от различни групи, червените дъждовни клетки в Керала все още не са убедително идентифицирани и все още съществува възможност за извънземен произход на клетките. В случая с червените дъждовни клетки в Шри Ланка мистерията се задълбочава с химичен анализ, който показва, че съдържат необичайно високи концентрации на елементите уран и сребро.

Проби взети от дъжда са изследвани от учен Д-р Анил Самаранаяке
Директор, Медицински изследователски институт, Министерство на здравеопазването
Коломбо,  в Шри Ланка.

Той констатира че във въпросният дъжд има поне два показателя за кръвни тела. Тогава други негови колеги правят предположение че въпросната кръв може да е от торнадо в океана засмукало хиляди тонове риба.Но тази хипотеза е отхвърлена поради несъответствие при изследване под микроскоп.

Във изследването се включва и Проф. Н. Chandra Wickramasinghe
Директор Център по астробиология в Бъкингам, Бъкингам, Великобритания

Той установява нещо много озадачаващо , въпросните клетки нямат ДНК но са живи.След продължителни изследвания и наблюдение той установява че те се делят- размножават. Той прави експеримент с проба от дъжда и открива нещо което е необяснимо са науката при нагряване на клетките на температура над 300 градуса Целзий те не само не умират но продължават да се размножават.

Проф. Н. Chandra Wickramasinghe изпраща своите открития до NASA с молба също да направят изследване за да може или да потвърдят неговите твърдения или ако е допуснал грешка да го опровергаят. NASA след двумесечно мълчание отговарят че не могат да се включат в изследвания извън техните “настоящи” проучвания.

Местни жители са информирали британският професор за открити неидентифицирани камъни със странна форма.При анализ е установено че са метеорити.Професорът взима парчета от метеоритите и ги изследват в Лондон ,Англия и открива че има по тях същите червени кръвни тела които са открити и в дъждовните проби.

 

Професорът задава въпросът ако прашинката в Вселената наречена Земя се смята единствена на която има живот , тогава как и от къде са дошли тези живи клетки върху метеоритите?

Тук може да видите видео с изследванията на професор Chandra Wickramasinghe

Visited 880 times, 1 visit(s) today