Мистичният древен ритуал на американските президенти и елит

Слухове за илюминати, масони и таен елит, участващи в зловещи сатанични ритуали, изплуваха от сянката на минали години.
В действителност, тази тема се появява в точно определено време от годината. Теориите на конспирацията твърдят, че тесен кръг от хора с огромни материални състояния и шефове на корпорации, които управляват света, участват в зловещ ритуал. Това е специалният момент, в който те биват допуснати до избраните.
Алекс Джоунс говори за сатанинстка секта, която действа чрез всички възможни средства, за да смени облика на света. Категорични доказателства на това сензационно изявление се намират трудно.
Кадри от скрита камера, обаче, показват в действителност един меко казано странен ритуал. На него в годините са присъствали както много бивши и бъдещи президенти на САЩ, така и политици и влиятелни американци.

Кадрите са били заснети тайно от Алекс Джоунс през 2000г. Журналистът успял да се вмъкне в собственост на калифорнийски мъжки клуб. Джоунс е  имал информация, че се състои странен ритуал, на който присъстват многобройни политици и изключително богати хора.
На този ритуал, обявен за сатаничен, се отдават благодарности на богове от преди 3000 години. За тях обикновените хора не са и чували. Те са забулени в тайна и дълбока секретност. Говори се за човешки жертвоприношения, но дали има такава?
На ритуалите от Бохемиън Гроув са участвали в годините, още преди да станат президенти на Америка: Ричърд Никсън, Роналд Рейгън, Буш и Буш младши както и бившият държавен секретар Хенри Кисинджър. Мото на тези мъже е израза: ,,О, Сово, израз на мъдростта! Сово на Бохемия, умоляваме те да ни подкрепиш!“
 
Какво се случва на този ритуал, на който са допуснати само мъже? Защо е забранен всякакъв тип на заснемане и защо е позволен входът само и единствено на членовете на този клуб и техните гости? Отговорите може би не са за простосмъртните читатели.
Facebook Comments